Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 17
Marcia03 spune:
am gasit si eu cadoul
deci ramane data de trimitere 10 decembrie sau se poate si mai devreme ? ma gandesc ca fiind perioada sarbatorilor, ceea ce vreau eu sa comand poate sa nu mai fie in stoc...iar cei de la posta/curier sa aiba asa de multe livrari incat sa existe intarzieri....
iar cine e nerabdator si deschide cadoul inainte de Craciun, va fi penalizat
rall spune:
Eu o sa il trimit mai repede. Avand in vedere ca produsul meu e mult redus (in general e ~ $75 si acum e redus incat poate intra in cei $20) ar fi pacat sa il ratez
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marcia03 iar cine e nerabdator si deschide cadoul inainte de Craciun, va fi penalizat |
cum?ca sa stiu daca ma risc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
buflea spune:
Dragelor,
1. Nu mai accept inscrieri ... imi pare rau, dar deja am tras la sortz, nu mai pot adauga nume noi.
2. Nu cunosc userii din joc mai mult decat voi, asa ca nu imi mai cereti pararea (pe privat ) despre cadouri ca habar nu am. Cu toata sinceritatea va spun ca habar nu am nici la mine ... nici pe userul Buflea nu il cunosc, nu stiu daca i-am citit vreodata vreo postare
3. Nu e nici o problema daca alegeti un cadou mai scump de $20 sau mai ieftin ... Eu am dat o suma estimativa, ca sa vedeti daca va puteti inscrie in joc din punct de vedere financiar.
4. Sigur ca puteti trimite cadoul mai devreme ...depinde de destinatar daca il deschide sau nu.
5. Sigur ca Santa se va desconspira cand veti primi cadoul, ca destinatarul trebuie pus pe pachet. Putem face asa, nu ma intereseaza daca deschideti cadoul sau nu, dar aici, pe subiectul asta, spuneti nick-ul Moshului (nu numele ca poate unele fete for sa ramana incognito), cadoul si eventual poza incepand cu 25 Decembrie. Va rog, nu scapati o vorba mai devreme.
6. Ma apuc acum sa va trimit adresele ...stati "tun"
buflea spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Judecand dupa impresiile voastre cu wow! si vaai! si tulai!, plus alte cateva indicii, se pot deduce cu usurinta unele 'imperechieri'... Chiar o sa urmaresc dezvaluirile de la vremea potrivita, ca sa ma laud singura, ca uite, dom'le, ce intuitie am! |
Postul citat m-a inspirat spre a deschide insa, pentru restul userilor care nu au ajuns la inscrieri, o sesiune de pariuri .
Aveti timp pana pe 25 Decembrie sa pariati pe cine cui ii este Santa, bazat pe intuitie, pe incantarea userilor implicati, pe vorbele cu care acestia se scapa pe forum, pe calcule probabilistice ...etc.
Cu ocazia asta, fetele din concurs, aveti grija ce detalii dati si cititorilor acestui subiect, aveti grija ce pariati
Tin eu evidenta pariurilor, pentru fiecare imperechere ghicita acord 1p, cine are cele mai multe puncte castiga "nu stiu inca ce" (o sa ma gandesc ).
alinuk spune:
Inimosii prieteni ai Moshului de la campania DC de Craciun vor darui un cadou surpriza user-ului castigator la masa de pariuri
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Prietenii lui Mosh Craciun
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
buflea spune:
citat din mesajul lui alinuk Inimosii prieteni ai Moshului de la campania DC de Craciun vor darui un cadou surpriza user-ului castigator la masa de pariuri |
Hahaha - soro, te legi de jocul meu promovat insuficient, chiar deloc as putea spune, ca sa-ti promovezi tu campania ?
Ok - mie imi convine, eu adun punctele tu trimiti cadoul . Mai fac business cu tine
alinuk spune:
win (te scap de o treaba) win (castigatorul) win(camp umanitara)
(chiar imi pare rau ca nu au aflat in timp util mai multi useri)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Prietenii lui Mosh Craciun
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
eumada spune:
....hi.hi.hi...incep sa-mi revin...toata lumea stie ca Mos Craciun stie tot si vine oriunde...hi hi hi..
Da` tot m-ai lucrat Bufleo.....rau de tot.....
Editez din nou ca sa zic ca sunt entuziasmata ca Eva cand ii iau ceva..sincer la mine..nu conteaza ce primesc,o felicitare sau o carte postala,sau un mail......conteaza ca se materializeaza ceva...adica nu mai ramanem la nivel de nick..si asta e minunat.
eumada spune:
Cine incepe pariurile?Eu zic ca .....hm...........sa vedem..Anca dragoman va trimite unei fete care activeaza tot la umanitare.