Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 14
buflea spune:
Ok dragelor, v-am imperecheat. Unul din suspansurile jocului este sa iti pice cineva despre care nu stii mai nimic (me included) si sa trebuiasca sa faci putina cercetare inainte de a cumpara cadoul. Avantajul este ca avem oportunitatea sa studiem un user care pana acum a trecut oarecum neobservat in activitatea noastra. Dezavantajul tine doar de timp, care trebuie putin investit.
Va rog, nu va apucati sa va intrebati pe privat destinatarul ce isi doreste ... Farmecul acestui joc este sa primim un cadou si sa aflam de Craciun cine ne-a fost Santa .
Maine va trimit adresele, ca le am centralizate la serviciu, cand v-am cuplat eram acasa contra cronometru sa plec la inot. Acum sunt la inot . Sper sa nu va fi zapacit ... M-am grabit ca am vazut ca fierbeati toate si m-am gandit sa nu dati in foc ( me included ).
Conform primului regulament, avem timp pana pe 10 Dec. Pe 10 Dec cel mai tarziu, va rog sa puneti cadourile la poshta ca sa ajunga in preajma Craciunului.
rall spune:
Deci sa nu trimit acum (si sa ajunga in 2-3 zile), nu?
Parca ar fi prea curand...
Dar tare mi-e ca nu mai gasesc ceea ce vreau
buflea spune:
Ma mai gandeam sa va pun rabdarea la incercare si sa va rog sa deschideti cadoul in dimineata de dupa Craciun, odata cu copiii, chiar daca il primiti mai devreme
DarkBendis spune:
Si eu am primit.Multumesc frumos!
Eu de Craciun voi fi la socri, plecam pe 22 dec, dar daca cadoul de la Santa e nu e prea voluminos, il iau cu mine. Daca e mai mare, il las sub pom (impreuna cu restul cadourilor pe care nu le ducem cu noi - ca o sa lasam o parte acasa) si-l deschid pe 29 dec, cand ne intoarcem.
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mihaela77O spune:
wow,primit si eu!chiar ca e incercare,cum spune Buflea!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
alinuk spune:
eu chiar asa voi face
il voi pune sub brad si il voi deschide cu piticii
pe cuvant de pionier
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Prietenii lui Mosh Craciun
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk il voi pune sub brad si il voi deschide cu piticii |
$me pune la loc voucherul pt. sex shop
(glumesc )
helbi spune:
Si eu sunt Santa Iar cadoul meu, daca nu va fi prea mare, i-l iau cu minem, daca nu, i-l desfac cind revin acasa, dupa sarbatori.