Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Ioi, cum zice ardeleanu'.....mi s-au inmuiat picioarele cand m-am vazut incurajata! No acuma chiar ca stiu ce se intampla
Sotul meu e invidios ca nu are grup de incurajatori
fetele.

Hai cu data, Bubulino, sa nu lesin singura p-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Vreausaninga, suntem in aceeasi oala, dar macar tu STII cand!eu am sunat de 3 ori la spital, madama ba era ocupata, ba nu a raspuns,ba trebuia sa las mesaj (dar numai daca era vorba de o anulare, atat!)-asa ca in clipa asta am spus:gata, ne imbracam si plecam la clinica,desi eu NU mai aveam chef sa merg prea mult in masina, ca mi-e super incomfortabil.Numai ca trebuie sa stiu, ca nu mai pot, zau! eu nasc in doua-3 zile si NU stiu cand,e imposibil asa ceva!
am plecat, va pup si revin later

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Vreausaninga, suntem in aceeasi oala, dar macar tu STII cand!eu am sunat de 3 ori la spital, madama ba era ocupata, ba nu a raspuns,ba trebuia sa las mesaj (dar numai daca era vorba de o anulare, atat!)-asa ca in clipa asta am spus:gata, ne imbracam si plecam la clinica,desi eu NU mai aveam chef sa merg prea mult in masina, ca mi-e super incomfortabil.Numai ca trebuie sa stiu, ca nu mai pot, zau! eu nasc in doua-3 zile si NU stiu cand,e imposibil asa ceva!
am plecat, va pup si revin later

38 + cu Nicholas

Scumpa de tine nu te mai enerva,poate e mai bine ca nu stii data, si cand mergi la ei sa zica: Gata,acum! Asa nu mai ai emotii
Buburuzul meu e atat de agitat,cred ca are si el emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Vreausaninga si Bubu am niste emotii pt voi de numa numa!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele tocmai am vorbit cu Loana este bine si ea si juniorul ei maine pleaca de la terapie intensiva si in cateva zile va ajunge acasa

amalia tsakoniati
5+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

EPOPEASCA simpatica tare sofia.sa va umple viata de fericire!!!surioara cum se simte¿

MENICS deja alex a facut 3 saptamani¿cum a zburat timpul...

Mena ce bine ca esti acasa.de acord cu BUBU, e musai sa stea la rand piticul tau,sa nu se grabeasca!

LOOANA multa sanatate si recuperare rapida.

embarazada de 36+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Of, Doamne!!! Cate minuni pe aici.... Desi sunt constienta ca fetele de aici, majoritatea au minuni de noiembrie-decembrie nu imi vine SA cred ca lipseste omu' doua zile si apar o multime de minuni...
Noi suntem in criza de timp...joi 15 nov avem programata cezariana la ora 1100 si inca nu mi-a sosit intregul mobilier pt Rares...birou si altele, deci camera lui Nu e terminata iar azi abia mi-a terminat ultimul meserias si ultimele retusuri prin curte
Vreausaninga, Bubulina- Daca maine sau poimaine Nu mai apuc SA intru va doresc nastere usoara, bebici sanatosi, fara colici si mult-mult laptic...

Felicitari tuturor mamicilor care isi tin deja minunile in brate Si bafta fetelor care mai au putin...
Pup Si poate maine dupa ultimul control mai intru sa va dau de veste

Mami de Rares 6 ani si 36+ cu Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Gata.Ne-am intors, cu data in dinti, dar si mai emotionati decat cand am plecat, acum ca stim exact:
15 noiembrie, ora 7.30 AM, -14.30 in Ro..fetelor, vine bubulucea Nicholas! Ni-l scoala cand ii e lui somnul mai dulce, ca somnorosù doarme tun pana la 8.30-9.00, de regula
Cred ca o sa faca mare scandal!

Ne mai cheama miercuri la spital, pentru o alta monitorizare si ceva alte analize...

Gata, am rasuflat usurati si, de fapt, ne-am umplut de emotii!...!!
Fetelor, de data asta chiar o comitem!
Vreausaninga, Flisa, Ga-ta!! se intampla for real!! sa ne ajute Doamne Doamne pe toate si pe toate viitoarele mamici sa aducem puii sanatosi pe lume!

va pup, nu mai pot sa scriu, ca tre sa ma linistesc

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Bubuuu, ce emotii m-au luat si pe mine...Doamnee daca eu la voi am asa emotii ce am sa fac cand va veni vorba de mine. DD sa fie cu tine pe data de 15 noiembrie sa decurga totul bine, sa te refaci repede si bebe sa fie sanatos si cu plamanii puternici
Incearca sa dormi in seara asta si mai fa un rand de poze cu burtica

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Fetelor sunt in kontraktii de la ora 20. am luat 2 nospa, am facut o baie calda si nimic. Acm le cronometrez ... sunt cam la 8 min. Of nu stiu e sa fac... sa mai astept pana maine... sa-l sun pe medik...
va las. ma intind putin...
Nastere usoara mamici!

Mergi la inceput