Wooow ploua cu bebelusi si cu date fixate, Doamne ajuta sa vina toti sanatosi si norocosi, va tin pumnii tuturor!
Le-am admirat pe picasa pe Sofia si Rebecca, ce domnisoare frumoase, sa creasca mari si sanatoase! Pozele lui Popica nu le-am vazut, ea unde le-a pus?
Am pus si eu poze pe Picasa cu printesa mea, nu credeam ca mai pot iubi pe cineva la fel cum il iubesc pe Robin dar m-am inselat!
Va tuc si sa curga vestile bune, ma bag la somn ca la noapte e iarasi Revelion (adica mai slab cu somnul)
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s
Bubu yeeee mai putin! Ai vandut masinuta,bravo! Noi nici acum nu ne-am luat,nu am mai avut timp sa cautam
Lorelay pai daca vrei sa nasti natural cel mai bine e sa stai pana ai contractii la 5 min care dureaza 1minut fiecare...asta e regula Lamaze.Acum eu nu retin daca ai vreo interdictie sa nasti natural.
Lorelay eu zic fuguta la spital, daca sunt dureroase si regulate, nu sta asa acasa mai ales la al doilea copil lucrurile pot avansa f repede!
te pup si da-ne de veste
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s
Burtici, va las de pe acum CAPITOL NOU , ca maine nu stiu cand reusesc sa mai intru.
(Deny)
Irilac, eu ca eu, dar iubi al meu face ce face si vine si imi mangaie burtica si zice:iubi, o sa ne descurcam, nu-i asa?-si pac, i se umplu ochii de lacrimi, aoleu, cred ca pana imi revin eu complet si ajung in salon e topit, sper sa se mobilizeze la momentul respectiv, ca el e un tip puternic de felul lui! Oricum, e absolut innebunit de fericire!
Loreley, contractii la 8 minute??suna-ti dctorul, scumpa, NU mai astepta!
38 + cu Nicholas