Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Wooow ploua cu bebelusi si cu date fixate, Doamne ajuta sa vina toti sanatosi si norocosi, va tin pumnii tuturor!

Le-am admirat pe picasa pe Sofia si Rebecca, ce domnisoare frumoase, sa creasca mari si sanatoase! Pozele lui Popica nu le-am vazut, ea unde le-a pus?

Am pus si eu poze pe Picasa cu printesa mea, nu credeam ca mai pot iubi pe cineva la fel cum il iubesc pe Robin dar m-am inselat!

Va tuc si sa curga vestile bune, ma bag la somn ca la noapte e iarasi Revelion (adica mai slab cu somnul)

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Bubu yeeee mai putin! Ai vandut masinuta,bravo! Noi nici acum nu ne-am luat,nu am mai avut timp sa cautam
Lorelay pai daca vrei sa nasti natural cel mai bine e sa stai pana ai contractii la 5 min care dureaza 1minut fiecare...asta e regula Lamaze.Acum eu nu retin daca ai vreo interdictie sa nasti natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Lorelay eu zic fuguta la spital, daca sunt dureroase si regulate, nu sta asa acasa mai ales la al doilea copil lucrurile pot avansa f repede!

te pup si da-ne de veste

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Burtici, va las de pe acum CAPITOL NOU , ca maine nu stiu cand reusesc sa mai intru.

(Deny)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Irilac, eu ca eu, dar iubi al meu face ce face si vine si imi mangaie burtica si zice:iubi, o sa ne descurcam, nu-i asa?-si pac, i se umplu ochii de lacrimi, aoleu, cred ca pana imi revin eu complet si ajung in salon e topit, sper sa se mobilizeze la momentul respectiv, ca el e un tip puternic de felul lui! Oricum, e absolut innebunit de fericire!

Loreley, contractii la 8 minute??suna-ti dctorul, scumpa, NU mai astepta!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput