Dezbatere pe seama unei sinucideri

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

lady, deja sunt prea multe presupuneri.
Nu pt orice pers cu depresie se prescrie tratament, iar pt depresie sportul este unul dintre lururile care se recomanda.
Daca vecina a zis de depresie, cred ca nu a diagnosticat-o ea mai ales la noi in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

XIO, pai sigur ca sunt presupuneri daca nu scrie clar.
Da, in cazul depresiilor usoare-moderate e suficient uneori psihoterapie. Daca era diagnosticata pe bune cu depresie, fie ea si usoara, ar fi facut terapie. Cel putin. Sigur ca sportul e recomandat pentru starea de bine, fizica si psihica, dar ma indoiesc ca vindeca vreo forma de depresie si ma indoiesc ca e ´´terapia´´ recomandata exclusiv de vreun psihiatru.

Se poate sa ii fi aruncat vreun medic asa, intr-o doara, ca e depresiva si i-ar face bine sa alerge prin parc? Se poate.

Tu zici de diagnosticul vecinei, ei, alt paradox in Ro este faptul ca desi depresia pe bune nu e recunoscuta de omul de rand, orice mica stare de iritare, nervozitate sau tristete al aceluiasi om de rand este considerata ´´depresiva´´. De cate ori am auzit ´´ei, lasa-ma ca azi sunt depresiva´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo.flo

Cat despre adoptie, oricat de minunata este, fiecare simte nevoia fireasca sa aiba propriul copil. Nu cred ca cineva spune :"eu nu vreau copilul meu, vreau doar sa adopt"

Eu spun asta. Nu am incercat niciodata sa raman insarcinata, nici nu imi doresc. Dar vreau sa adopt

-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-

Mergi la inceput