Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?
Raspunsuri - Pagina 9
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Sa inteleg Marius ca doar tu speli vasele si te-ai saturat? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Ei na...si dac-ar face-o,care-ar fi problema?Bravo lui ca si-a asumat o activitate imposibil de urita,in famile.
Vitoria mami sa ne spui si cu ce-a venit mosu' pina la urma.Eu sper sa fi citit cu atentzie ,macar anul asta dorintza ta!
Dana
eumada spune:
Ei,Dana,sunt convinsa ca Marius poate sa-mi raspunda singur,nu cred ca are nevoie de avocat...
andacos spune:
Tzi-a raspuns,da' n-ai vazut tu ca te-ai impiedicat de raspunsul meu,care nu avea nicio intzepatura la bord,daca asta ai crezut!
Ar fi trebuit sa stii ca dac vreu sa-tzi spun ceva...itzi spun si gata.
Dana
Victoria_mami spune:
Devi, la noi masina aia de spalat vase e un fel de calcai al lui Ahille. Nu exagerez cand spun ca mi s-a oferit pe tava TOT ce am cerut si ce nu am cerut in 9 ani jumate. In afara de masina de spalat vase. Sincer, eu as fi putut sa o cumpar, nu una, ci vreo 3-4/an, doar ca... atunci batalia ar fi incheiata! Si daca tot terminam razboiul masinii de spalat, trebuie sa am victoria de partea mea.
Dana, aproaaaaaaaape mi-a luat una acum 2 ani jumate. De aniversarea noastra, in luna mai mi-a dat o felicitare, inauntru cu o poza decupata dintr-un pliant cu o masina de spalat vase. Urma sa o cumparam, doar ca... dupa nici o luna Victoria a fost diagnosticata si am uitat ca mi s-a promis. Pana acum vreo luna cand mi-a amintit o prietena...
O sa va tin la curent cum decurge greva
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui marius Ma gandeam sa fac si eu la fel dar 100% raman toate vasele/ farfuriile/ tacamurile etc. nespalate. |
Marius, asa am crezut si eu. Si, uite ca nu e asa. Atata timp cat stie ca nu le spal pentru ca-s in greva, uite ca le spala el. Daca faceam o greva de vase fara sa spun nimic, acolo zaceau, ca nu stia de ce nu le spal, credea ca doar mi-e lene si o sa le spal mai tarziu, ceea ce si faceam, dar acum ca stie ca eu NU le mai spal, le spala el.
Letitia1 spune:
Victoria, asta am facut eu acu 7 ani de zile si a mers. Nu a rezistat nici o saptamina. Dupa care ne certam cine pune vasele la spalat si acuma facem cu rindul. Tinem scorul foarte strins si eu si el la momentul asta traieste cu impresia ca a fost idea lui sa ia masina de spalat si ca mi-a facut o favoare, cind defapt si -a facut lui insusi o favoare .
Victoria_mami spune:
Letitia, inainte de a ne cunoaste noi, el a fost singur (despartit de fosta sotie de) 7 ani! Deci, el a spalat vasele 7 ani si numai el... deci, are rezistenta, ca sa nu mai spun cata rabdare are si cat e de incapatanat. De ce crezi ca ne luptam de 9 ani ptr. o masina de spalat vase? Oricum, sper sa ai dreptate.
daniela_b spune:
citat din mesajul lui ina.click E o conspiratie a sosetelor. ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
Nu, nu e o conspiratie! E un monstru care maninca sosete si-l cheama Sid.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/1434320073/ref=sib_rdr_dp
Ma mir ca nu stiti de el.
E peste tot.
Ori de cite ori deschizi fereastra masinii de spalat, el e acolo...
On topic: Nu vreau sa primesc nimic de Craciun, sad but true. In felul acesta, indiferent ce as primi, va fi mai mult decit am asteptat...
miriama spune:
[quote]citat din mesajul lui valentinag
Miriama, cu parintii nu pot sa rezolv, imi pare rau, dar cu carnatii, astept adresa pe pm si dupa 15 dec se rezolva! Da nu-s daca ma lasa sa trimit mancare la tine?
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
[/quot
Saru'mana, Mosule! Mi-au dat lacrimile, nu ma asteptam. Ma uit in calendar si vad ca mai e doar o luna pana la Craciun si nu pot sa cred. Tocmai la Abu Dhabi, unde-i caaaaald.... Am gasit in final un magazin cu "porcarii" insa ei nu aduc niciodata mate pentru carnati. Iar cei de gata n-au nici o treaba cu ce stim noi ca-s carnatii.... Cu restul sarmale, cozonaci, brad, podoabe nu-i bai, ne descurcam insa carnatii, toba, zapada.... no chance.... Ca sa nu spun ca nici carnea asta ce o gasim n-are gustul care trebuie insa e totusi de porc... Mergem mai departe... poate la anu'... sa fim sanatosi!