Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Le rog pe fetele care vor sa facem schimb de felicitari sa mi trimita adresele pe pm sa mi le notez

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Eu vreau adresa TA. Se poate?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adresa mea merge la schimb doar, ca nu vreau sa raman fara

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Miriama, cu parintii nu pot sa rezolv, imi pare rau, dar cu carnatii, astept adresa pe pm si dupa 15 dec se rezolva! Da nu-s daca ma lasa sa trimit mancare la tine?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Mie mi ar placea sa am cutia postala din bloc :D plina de felicitari de Craciun, ca acu 100 de ani :-)
Star Wars toata seria ??? Ma interesez maine si te anunt, cunosc un mare,mare fan care s-ar putea sa aiba di tuoate

_

Da-ne adresa sa iti trimitem felicitari !

Promit sa trimit si eu una daca-mi dai adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

O masina de spalat vase

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, azi se implinesc 10 ani de cand eu am venit in Canada. Si sunt 9 ani jumate de cand sunt impreuna cu sotul meu. Si 9 ani de cand cer masina de spalat vase. Si 9 ani de cand mi se ofera tot ce cer, in afara de masina de vase!!! Da' eu vineri seara l-am anuntat foarte serios ca eu urasc sa spal vase mai mult decat isi poate imagina si ca de acum incolo eu nu mai spal un vas. Daca tot nu vrea masina, sa treaca la spalat vase. Ieri si azi (pana acum) inca nu am spalat nici macar o lingura. Le-a spalat el; sa vedem cat rezista pana fuge sa cumpere o masina si sa o instaleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Victoria_mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Victoria, iti tin pumnii la mica razmerita. Asteptam sa ne spui ce se mai intampla. Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ma gandeam sa fac si eu la fel dar 100% raman toate vasele/farfuriile/tacamurile etc. nespalate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sa inteleg Marius ca doar tu speli vasele si te-ai saturat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da.

Mergi la inceput