Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
e musai albastra sau neagra si s-a strecurat ca un sarpe veninos in cosul meu cu rufe albe. Care devin invariabil bleu sau gri :(

Ina, captatorul ala de murdarie si culori (Dr. Beckmann parca) pus in masina de spalat face minuni. Vezi in Selgros, e zdravan mai ieftin ca-n Cora.

On-topic: un job...la mine Mosul a venit mai devreme anul asta.

Si un parfum, ca le-am terminat pe toate - Guerlain Champs Elysees, Lancome O, Kenzo...ce-o fi, nu-s pretentioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

E o conspiratie a sosetelor. Niciodata nu le mai gasesc perechea. Sau cand o gasesc, mai bine nu o gaseam, e de obicei in masina de spalat, e musai albastra sau neagra si s-a strecurat ca un sarpe veninos in cosul meu cu rufe albe. Care devin invariabil bleu sau gri :(

-------------------------------------
De cate ori deschid fereastra...

Ina se gasesc niste clipsuri cu care potzi imperechea sosetele!Asa cu clipsul ala le bagi in maisna de spalat!

Va intzeleg foarte bine,eu am doi barbatzi ,cu soseste asemanatoare,ma apuca gaia pina le imperechez ca nici eu nu le-am achizitzionat(clipsurile)!Si eu spal doar cind se umple masina!

Pentru rufe albe,sunt servetzele ce absorb culorile,se gasesc in dm!

La subiect,eu nu-mi mai doresc nimic...am primit deja,cadou' de familie!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

Oala sub presiune.
Sarbatori fara petarde si hauleli care-mi sperie de fiecare data cainele.
MAI MULTE SOSETE. Nu stiu ce stramba lumea din nas cand primeste eternele sosete de la bunica, soacra, etc, mie mi se par o mana cereasca. Mereu pierd sosete. Niciodata nu le mai gasesc perechea. Dispar una cate una. Deci, bring 'dem socks on!

Ai verificat cainele (legat de disparitia sosetelor)?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:

oala sub presiune tot cer de anul trecut dar sotul meu, temandu-se sa nu para un gest sexist, a preferat sa-mi ia haine etc. M-am bucurat si de alea, dar vroiam sa te asigur dragul meu, daca nimeresti pe aici - desi nu cred - ca nu ma simt trimisa la cratita daca totusi imi iei o oala!
mai ales ca o sa gatim amandoi la ea.

Mai les ca ii va fi lui usor sa gateasca

Mergi la inceput

Dincolo de cele nemateriale.....i-am zis Mosului sa-mi ia parfumul favorit si niste cosmetice Bourjois...ca ne potrivim.Si niste rochii..si ...si...si.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

un job nou!
nu mai pomenesc si de restul de dorinte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Citat:
e musai albastra sau neagra si s-a strecurat ca un sarpe veninos in cosul meu cu rufe albe. Care devin invariabil bleu sau gri :(

Ina, captatorul ala de murdarie si culori (Dr. Beckmann parca) pus in masina de spalat face minuni. Vezi in Selgros, e zdravan mai ieftin ca-n Cora.

Si un parfum, ca le-am terminat pe toate - Guerlain Champs Elysees, Lancome O, Kenzo...ce-o fi, nu-s pretentioasa.

Dana & Amelia (21.06.2011)

cum e ala?adica pot spala cu el rufe rosii cu albe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Citat:

Dana & Amelia (21.06.2011)

cum e ala?adica pot spala cu el rufe rosii cu albe?

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Da,asta e produsul:

http://www.dr-beckmann.de/de/farbschutz/commodity/16/

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ma bag si eu la felicitari scrise .
Szvarvany, o super idee ne-ai dat .
Deci, cum se face asta? Ale mele sunt speciale tare, pt. ca le confectionez by my little hands si daaaaa, sunt minunate .

Material - imi doresc o bijuterie. Adica un galaxy S3. Stiu, sunt nebuna de legat, da' asta as vrea. De putut nu se poate, asa ca raman cu dorinta.

De suflet - imi doresc sa ma bucur de puiul meu macar inca fro' 40 de ani, si sa fim sanatosi amandoi. Asta, cu putin efort, stiu ca se poate.

Altfel - orice cadou primit, e bine venit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mvaiii ..ce subiect dragutz !

Eu imi doresc "Just Dance 4" - jocul proaspat aparut pe WII, care are ultimele melodii in voga cu care ma pot dansa cu copiii .

L-am cerut in gura mare si o sa-l am, ca altfel fac tantrum ...

Andacos, cum e cu carligele alea care tin sosetele unite la spalat ? N-am auzit pana acum si mi se pare o idee excelenta ... oare or fi si pe aici ? Ca eu si eu am problema cu sosetele, nu stiu frate, pe masura ce le spal se imputzineaza

Mergi la inceput