Burtici de mai-iunie 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Raluca, drumetie placuta va doresc sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marie21 spune:

salutari burticilor!suntem o tanara mamica si un bebe aflati intr.o destinatie mai indepartata si anume cairo.ma bucur sa va intalnesc si stiu ca ma veti primi printre voi,sper sa legam prietenii si sa ne ajutam reciproc cu sfaturi,mai ales ca sunt foarte fericita de venirea lui bebe,dar si speriata in aceeasi masura.va pwp si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare burtici

Nu am putut sa intru cateva zile, pt ca repede am plecat la tara si nu am reusit sa intru sa va anunt ca voi lipsi cateva zile si sa nu ma dati disparuta
Azi am ajuns la destinatie, si am "prins" net la niste rude, si acum va scriu

Daca mai tineti minte, aveam programare luni pt DD.
So, azi am facut eco... vaaaaiii fetelor ce emotii am avut si eu si sotul, am plans de bucurie sa-l revedem pe bebitz. Atat de mare s-a facut decand l-am vazut ultima data. A trecut aproape o luna de la ultima eco. Are manute, picioruse, bate inimioara. Facea tumbe, mititelul, nu statea locului, doctorul se chinuia sa-l prinda ca sa-i faca masuratorile... Totul e bine, e in grafic, un pic mai mare decat UM, cu o saptamana. Am rasuflat usurata si am multumit in lacrimi lui Dumnezeu ca bebitzul este bine si in grafic.
Maine dimineata la 7:30 merg sa donez si sange pt DD, eco l-am facut azi la ora 15:30. Si rezultatele de la DD vor fi gata in trei zile.

Sa stiti ca doctorul de la eco s-a mirat, de ce fac DD? M-a intrebase ce varsta am, si a zis ca la varsta mea nu este recomandat sa faci pt ca nu fac parte din categoria cu risc. Ca DD se recomandat celor peste 35 de ani. I-am lamurit ca e nevoie pt carnetelul de gravida de la Viena, si e una din cele 5 analize obligatorii. A zis ca e devreme pt DD, dar mi l-a facut totusi.

Poimaine implinim 12 saptamani de sarcina, si azi a fost prea devreme eco pt DD?

In fine, fie ce o fi, important ca e faacut si sa fie notat in carnetelul de gravida si am scapat.

Ma pun sa citesc din urma

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Ahh, suntem la 20 de pagini

Daca nu poate acum Vicky sa faca capitol nou, imediat ma pun eu sa-l fac

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Bine venit noilor gravidute

Vicky, felicitari pt rezultat

Eu nu ma vospesc deloc, am multe fire albe, de la 18 ani am inceput sa albesc, la inceput le uram si le ascundeam cu vopsea. Asa a durat pana la 23 de ani. Si de atunci, nici o vopsea pe parul meu. Au inceput sa-mi placa firele albe si chiar am ajuns sa le ador, imi face o culoare interesanta la parul meu, jumi saten-jumi fire albe. Il am si lung pana la jumatatea spatelui. Imi place asa cum este el, natural, este si mai moale fara vospea .

Durerile de spate, le am si eu, dar numai atunci cand stau mult in picioare.

Marie, cum mai esti?

11+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput