Burtici de mai-iunie 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu sunt mancacioasa din nastere dar mai ales dupa ce l-am intalnit pe sotul meu, el este bucatarul sef la noi acasa.

si eu incep serviciul de maine si astept sa vad cum o sa fie, trebuia sa incep miercurea trecuta, dar dupa numai doua ore lucrate m-am trezit cu hemoragia ceea si a trebuit sa plec acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Facu pentru a doua oara KK

Pauvre Piticutz, ce trebuie sa te fii speriat cu sangerarea aia.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

aiai, plin de levantica pe la tine :)

o, a fost ingrozitor,da...m-a apucat dintr-o data si asa curgea, de zici ca faceam pipi si nu ma puteam opri (scuze pentru detalii prea multe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

ei lasa, ca nu sunt nu stiu ce detalii ...
poate te mai lasa o sapt acasa, sa te odihnesti :)

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

din pacate, nu mai pot sta acasa, am stat deja o luna pana acuma in total in ultima vreme si nu mai am zile libere...numai daca mi-as lua medical din zilele care mi le tin pentru cand o sa nasc, si cum nu vreau sa ma ating de alea decat daca o sa fie musai....:( asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Giiz, Emma a facut kk si nu stie sa se stearga . fetelor, kk copilului tau e levantica, al unuia strain vai si amar :).

credeam ca doar eu cred asta !
Inca de cand era Darius mic, si cate o prietena imi lasa pt cateva ore bb-le de aceeasi varsta cu al meu, ii schimbam pampersul cu cea mai mare scarba si legata la nas

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

am vazut ca vorbeati despre vopsitul parului, ceea ce si eu ar trebui sa fac...Henna nu e buna? ca nu are amoniac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Din cate am auzit eu, Henna este cea mai buna , nu neaparat in sarcina, ci in general. Pentru ca e naturala.
Eu n-am folosit ca n-am gasit decat roscat si negru , iar eu ma fac blonda..

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Miche, multumesc ca mi-ai confirmat ceea ce banuiam si eu
eu folosesc hena maro inchis si imi place si cred ca zilele astea o sa imi si iau o cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna fetelor!
Bun venit Piticutz!

Eu sunt in concediu saptamana asta si am plecat cu sotul meu prin tzara la plimbare. Momentan, suntem in Hunedoara. Burtica creste. Sotul meu a pus mana pe burtica mea, intr-o seara, si a zis ca a simtit bebelul, i-am zis ca sunt probabil gaze. Nu am simtit nimic altfel ca si cum ar fi miscat, dar nu ma impacientez.

Noapte buna!

Raluca

S 15+

Mergi la inceput