Clubul "babelor" FIV-oase 68
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
gabyv scuze poate o sa trec si eu pe monti si atunci daca gasesc o varianta ti-o spun. legat de ovar, eu nu pot sa ma pronunt, de felul meu sunt f atasata de obiectele mele de inventar si ma despart cu greu de ele.
ioana pup fetele plimbarete. sper sa stati suficient acolo cat sa isi reintre in ritm. hmmm ... pana vineri nu ma gandesc la nimic. om vedea.
adijo te-ai dus la rez si la gineco ? poate ca e totusi o forma usoara si iese tot o fetita cu ochi albastri din el.
daniela74 spune:
vreau si eu coliva
Gaby sincer eu nu am mai auzit asa ceva,dar probabil ca l-as scoate daca asa crede dr. ca e mai bine,desi asta implica o operatie clasica,brrr....poate totusi mai ceri o alta parere
Adijo nu pot sa cred ca pana acum nu l-a vazut nimeni,dar RMN zic eu ca nu minte,daca nu cumva cel care l-a interpretat greseste.
of Doamne complicat mai e
nici eu nu am vesti foarte bune,din cauza ca una din analizele donatoarei s-a pierdut sau nu a fost facuta,nu se stie ce s-a intamplat,cert e ca nu au primit-o la clinica,tratamentul a fost raportat .Poate e mai bine asa,nu stiu,dar tare as fi vrut sa inchei anul cu un bebic la purtator.Asta e.
va pup si sa aveti o seara frumoasa
http://dcmf.daisypath.com/JdXUm5.png
velvet spune:
acum inchei si eu ziua...
Qiao multumesc ma gandesc ca mananc,e tare buna
Ari
gaby
ioana
adijo
noapte buna fete
QiaoBing spune:
daniela si eu care te asteptam cu vesti din ce in ce mai bune. offf, dar nu se poate reface analiza ? cat dureaza ?
daniela74 spune:
Qiao,trebuie sa o faca la inceput de c.m,ziua 2-5,care o sa fie la sfr.saptamanii viitoare
nu sunt eu o norocoasa???
intre timp stau cu frica sa nu se razgandeasca,Doamne fereste
http://dcmf.daisypath.com/JdXUm5.png
xdidi spune:
salutare fetelor,
deci elly merci de lista si eu mi-am facut una , insa planul meu de acasa nu a tinut cu cel din targ, pt ca depindem de fonduri limitate...
si vrem zona titan , basarabia si pe aici prin jur...
qiao daca vrei sa-mi dai niste detalii pe pm ti-as fi recunoscatoare...
gabi, m-ai lasat masca ...deci eu n-am auzit de asa procedura, insa iti zic de cazul meu, ovarul meu st era inglobat intr-o tumore de 7/8 cm si la giulesti se punea problema sa-l scoata, asa am ajuns la privat si mi-a lasat un amarat de 0,60/0,80 cm , iar la a doua operatie mi-a zis dr sa ma bazez pe ovarul stang , in conditiile in care nu ovulasem pe el pana atunci si avea aspect paucifolicular de luni bune....acum e parerea doctorului, poate vrea sa vada si laparoscopic cum arati ...
iar cu aparatmentulsa revenim la piticii din creieras, azi am vazut unul si an si compartimentare si zona ok, astept sa vedem daca ma imprumuta si cumnatumiu , daca ne ajuta , il cumparam...acum incep alte stresuri cu actele si fond de garantare si alti balauri cu 7 capete...
toate fetele si ari nu mai munci atat ca nu-ti face statuie
nanne16 spune:
Neata fetele!
Sunt înca aici, va citesc, insa sunt f busy la serviciu.
Am citit insa o stire tare frumoasa. Sper sa va faca placere si voua!
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Diancic, aveai dreptate :) eram in spital inca, am foscut o infectie urinara dupa cezariana - da, am ajuns la cezariana, ca unul era transvers Deci, detaliile, 35+6, fara vreo injectie de beta/dexa metazona, cu col dilatat de 3-4cm am intrat in cezariana de Sf. Nectarie si gutuiutele mele de 2500 si 2400 au venit pe lume perfect sanatosi, nu au stat o clipa la vreun aparat. Ii iubesc atat de mult ! |
Felicitari fericitei mamici si baietilor mult asteptati!
O zi plina de succese va doresc!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
many_bani spune:
Buna dimineata,
Gaby si ovarul meu stang este tare puturos, dar eu il suspectez ca a devenit asa dupa o rezectie, sub stimulare abia face un folicul dar nici ala nu ajunge la maturitate. Dr.meu (israelian de origine) nu i-a spus niciodata ca as putea sa renunt la el.
Si eu ca si QiaoBing ce nu ma supara tin si pastrez cu drag. Nu dau sfaturi dar poate mai ceri o parere.
Ralu_mv felicitari, multa sanatate, recuperare rapida si sa-ti traiasca "gutuiutele"
miky82 spune:
Ralu felicitari pentru "gutuiutele" tale, multa sanatate va doresc !
Gaby nu stiu ce sa spun de ovar dar cred totusi ca ar fi bine sa faci o laparoscopie sa vezi ce ai pe acolo, sper sa nu gasesca nimic in neregula dar macar stii ca s-a uitat pe acolo, o a doua parere nu strica niciodata.
Xdidi greu, greu in alegerea de locuinte sper sa faceti cea mai buna alegere pentru voi, si bafta multa cu actele.
Alex tu ce mai faci?
Elly, Ari, Qiao, Sami, Lara, Ioana, Amaradia, LyLy, Smaick, Brigit, Velvet.... si restul fetelor va
Asa acum sa va spun ce am facut ieri la dr.... endo meu este bun acum are 9mm si este trilaminar (face minuni vinul asta rosu), vineri am transferul si imi va pune 3 puisori, de azi am inceput proge injectabil pe care mi l-au dat de la clinica si il fac in fiecare zi + lutinus dim si seara +progynova, acum o intrebare chiar asa ustura progesteronul? nu m-a durut cand mi-a facut-o dar dupa vreun sfert de ora a inceput sa ma usture.
elly_me spune:
Gabi- si eu am un ovar lenes .., dar e al meu si nu l-as scoate ...
Sincer nu am auzit pana acum de astfel de situatii..
Cu a spus si Miky .. mai cere o parere ...
Didi - mult succes .. sa tai capul la balauri si sa se rezolve
Miky - succes
Qiao - am facut aseara ciorbota de burta falsa ...
Mie mi-a placut ff mult .. sotul a spus ca ar fi preferat sa pun piept de pui in loc de ciuperci ...
Eu am mai pus si telina rasa .. usturoi mai mult ... dupa gustul meu ....
Data viit voi face cu piept de pui ...
Insa pana atunci as vrea sa fac o supa - crema de ciuperci ...
Asa ca tb sa ma documentez .. nu am facut niciodata ...
Many & Vladut
Nanne- spor la treaba ...
Ioana & Ana - ma bucur ca ai rezolvat
Daniela - imi pare rau ... poate totusi pana la sfarsitul anului se rezolva si intri in noul an cu bbei la purtator
Adijo- si eu am uter bicorn si septat fundic (bicameral)... si m-am operat de 3 ori pana acum
- prima interventie: mi-a taiat coarnele si mi-a taiat si septul
- a 2-a interventie : taiat sept .. care se reface
- a 3-a interventie : taiat sept .. care se reface
Sper ca la anu' nu ma duc iar sa-l tai ..
Oricum coarnele nu sunt cauze de infertilitate ...
Eu cred ca nu tb sa te stresezi ...
Aristica .. stiu ca Adriana este ocupata ca mai are ff putinel ... (parca am eu emotii) .. si ca Smaick este cu munca ...
... Pupicei pt Lara - Samira - Alex