Clubul "babelor" FIV-oase 68

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
mikysor sa creasca atat cat trebuie endo si sa prinda prichindeii, cati implantezi?
ari imi place poza ta si filmul evident, deci la anu stai si te uiti cu aia mici la frumoasa si bestia?:D
fetelor, eu oficial am luat-o razna cu apartamentele caut sa fie dupa '77, insa imi sta gandul numai la ala pe care l-am vazut...azi mai am cateva vizionari, am gasit si o casa la curte(din anii '50)...ma duc sa vad tot sa nu ma gandesc si apoi sa vedem ce compromis facem, bloc mai nou in zona nu fff ok sau vechi(in rest de vis).....gabi nu ne influenteaza nimeni pe noi, parintii nostri nu sunt din bucuresti, socrii stau intr-un bloc din'63, iar pe mama nu sta in tara.toti ne-au zis sa facem cum credem noi ca e mai bine....oricum suntem 2 inacpatanati amandoi si facem numai ce vrem...deci parintii sunt impacati cu situatia, nu s-au bagat niciodata in nimic.
hai ca m-am lungit si mai sunt si off-topic...
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Salutare
xdidi acum mi-am amintit, mi-a zis administratora cam acum 2 sap ca la noi in bloc e un ap de vanzare, nu mai stiu daca cu 2 sau 3 camere. blocul e insa din 72. nu stiu mai multe detalii, dar daca vrei sa il vezi pot afla care anume e si un nr de tel, ceva.
elly daca stiam iti puneam si lingurita
velvet tie cum iti dau portia ? te astepata, sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Qiao -
A mers si fara lingurita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Didi - greu cu casa .. si eu (ca toti ceilalti am trecut prin aceasta etapa)..
Eu tin minte ca mi-am pus pe lista cateva criterii.. de genu':

- sa nu bata soarele dupa ora 13.00 - pt ca vara este criminal nu poti sta in casa ...

- sa nu fie ultimul etaj - din cauza izolatiei (dacai iarna este frig, daca-i vara- prea cald, daca ploua ... risti sa cedeze izolatia si sa ai ud in casa)

- eu vroiam 3 camere .. sotul macar o garsoniera ... au fost pana la urma 3 camere

- sa am 2 bai .. fiecare dormitor cu baia lui ...

- sa nu fie ap. la parter .. avea iste cunostinte carora le refula WC-ul in casa

- blocul sa fie facut dupa '77 ..

- zona .. vroiam doar in Berceni (langa toate cunostintele noastre) ... sunt si alte zona ff ok

- sa aiba repartitoare : la apa/ caldura ... cu centrala si nai ok ...

- nu am vrut imbunatatiri .. pt ca am demolat noi tot ...

- bucatarie mare ... si balcon in dreptul ei ...

- am verificat intretinerea la bloc .. .sa nu aiba vecinii datorii mari ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_me

Pup si celelalte fete insarcinate care nu prea mai vor sa intre pe la noi si sa ne pov. din experienta lor ...

ellyyyyyy mai avem fete gravide? In afara de lara, care absenteaza motivat, ca doar e cu jocul de homoni, mai e cineva? mai e smaik, dar ea e la munca si intra mai rarut, iar adriana e in cautari de patuturi pentru zgatii. Cine mai e?

velvet ...cum am venit de la masa, um am deschis forumul, dar gata, ma intorc la munca

qiao cred ca sambata-duminica ma duc la biserica din colt sa vad poate ma milogesc pe la femeile care dau coliva de pomana, ca balesc la coliva ta

didi spor la cautari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristicule offf. sa vad cum te rezolv si pe tine ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Mai fetelor, am primit un rezulat surpriza la un RMN pe care l-am facut recent: uter bicorn! Ma tot gandesc cum in toti acesti 7 ani de investigatii, ecografii, HSG si histeroscopie nimeni nu mi-a zis de asa ceva?! ma gandesc ca poate e o forma mai usoara , pt. a altfel s-ar fi vazut la HSG si la hiseroscopie, nu? ciudat, asta mi im lipsea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

vad ca am mancat niste litere, dar ati inteles voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
M-ati innebunit cu coliva, trebuie sa bag iar un Voinicel, ca sa imi treaca.(sau sa gasesc o reteta de coliva monti)

Azi am mancat la sushi de credeam ca nu o sa ma ridic de la masa. Noroc ca apoi m-am plimbat vreo ora pt digestie.

Fetelor, dr meu zice ca ar vrea sa imi scoata ovarul care nu lucreaza. Voi ce parere aveti? Ovarul meu cica ar fi imbatranit si absoarbe estradiol, dar nu face nici macar un folicul si dr ar vrea sa il scoata. Insa m-a pus pe mine sa decid... si eu nu prea stiu ce sa zic. Mi-a garantat ca daca il vede si e bun, nu il scoate. Oare sa zic da?

lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Salutare fetele!
Raportez de la Cluj: am ajuns cu bine. Pitica s-a ndereglat total ca nu e obisnuita cu locul.
Elly - am gasit vaccinul in sfarsit! MErci de ganduri bune!
Adijo, mi-au descoperit si mie uterul usor bicorn cand mi-au facut cezariana

Laraaaaaaaaaaaaaaaaaa! eu chiar ma intreb ce faci...
Qiao, sper ca nu e nimic grav ..

Mergi la inceput