Intrebare pentru fetele din Olanda

Intrebare pentru fetele din Olanda | Autor: lena

Link direct la acest mesaj

Ati primit cumva pe adresa de mail o invitatie de 1 decembrie facuta de organizatia Ordina cu sprijinul Ambasadei Romane cu ocazia zilei nationale a RO si daca da...va duceti la Utrecht?

Multumesc, Lena si Freya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Eu n-am primit nimic si nici din cercul meu de prieteni romani.
Fleur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Mersi mult Fleur...atunci sa fie o "abureala" cineva sa fi vazut cumva pe net adresa mea de mail? nici nu-mi dau seama fiindca arata super original, inclusiv cu o invitatie de printat, cu program, inclusiv cum sa ajungi la Utrecht...ma rog, se spune ca dupa receptia propiu-zisa e chiar si un film "Filantropica" care oricum am vazut reclama la el, dar ma si miram sa fiu invitata, fiindca sunt doar de un an in NL si nici nu prea am avut tangente cu romanii de aici, fiindca am niste buni prieteni in Belgia si mai mult la ei ma duceam prin week-enduri cu sotul sau fara, iar el e olandez si deci prietenii nostri sunt mai mult olandezi.

Pupici pentru Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Lena, nici eu n-am primit nimic.De fapt n-am primit niciodata de cand sunt in Olanda, de mai bine de 3 ani. Mai bine viziteaza site-ul Ambasadei Romane http://home.tiscali.nl/romanianembassy/ si acolo poate gasesti mai multe lamuriri cu privire la ceea ce te intereseaza sau poti chiar sa trimiti un e-mail celor de acolo.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Noi am primit... se organizeaza la Nederlands Congres Gebouw (sau Congrescentrum) in Haga.

Nu cred ca este nici un fel de discriminare dar pur si simplu voi nu figurati in baza de date a consulatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Multumesc mult Dana, nu ma interesa in mod deosebit, dar recunosc: m-a intrigat si ma gandeam ca poate cineva de pe site a mai primit asa ceva.

Multumesc Florin de informatie, am descoperit misterul, invitatia pe acare am primit-o eu se refera la o organizatie denumita "Romania-The Netherlands Cultural Foundation" care organizeaza si ea un eveniment dar la Utrecht, de 1 Decembrie, si este initiat de Facultatea din Utrecht. Chiar ca eu nu aveam cum s-a figurez in baza de date a consulatului ca sunt prea de putin timp aici.

Numai bine, Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniq spune:

Lena, si eu am primit acelasi tip de invitatie.....de la o fundatie numita "1 Septembrie" (daca nu gresesc...)....tot din Utrecht.

moniq

Mergi la inceput