Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43
Raspunsuri - Pagina 5
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bioana fetelor, eu la avatar la almy nu vad poza lui rebecca, ci tot cea veche... embarazada de 36+ o minune de fetita... |
Trebuie sa dai un Refresh la pagina. View/Refresh
Incredere mami_de2, laptele vine! Ca in filmuletul ala, poate chiar si mai mult uneori! Dupa ce trece colostrul, care-i mai gras, asa curge laptele!
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
Cellena spune:
Lipseste omul cateva zile si uite, a nascut jumatate din forum
Felicitari noilor mamici, sa fiti sanatoase si voi si bebeii... Dar hai fetelor si cu baieteii, ce se intampla?
Apropo de alaptat,eu m-am calmat total acum. De unde acum cateva luni eram infricosata (poate o sa par ciudata, dar am sanii foarte sensibili si psihic vbind nu accept niciun fel de atingere...) si eram in stare sa-mi mulg laptele si sa-i dau cetatencei cu biberonul (chiar cu riscul de a scadea lactatia), acum sunt relaxata de tot. S-a schimbat ceva brusc cu mine si desi am biberoane si toate cele, m-am decis sa nu cumpar lapte praf nici macar o cutie... Pe langa asta, sunt asa convinsa ca o sa am lapte, ca nici gand sa-mi fac provizii de ceai de lactatie si ca o s-o pun pe bebita sa suga cum trebuie de la inceput, asa ca n-o sa am nevoie nici de garmastan, nici de protectii pentru sfarcuri... asa ca nu mi-am luat. daca o fi nevoie in toiul noptii, ca urlu de durere, om mai vedea
Si apropo de suzete, eu am una singura, ortodontica si inca nu stiu daca o sa vreau sa i-o dau. Pe de alta parte, in general copiii care nu sug din suzeta obisnuiesc sa-si suga degetul (ca subsemnata) si de asta e tare greu sa-i mai dezveti. Eu imi amintesc ca aveam vreo 4 ani si ma ascundeam sub plapuma sa-mi sug degetul fara sa ma vada mama Nu va zic ce deget stramb am acum...
Ema de 33+
Cellena spune:
ca uitasem.... Almy, eram convinsa ca bb de la avatar e genul de poza cu bb cuuuute luata de pe net
Multe felicitari, tare frumoasa e
Ema de 33+
douradoudou spune:
eu zic sa nu sariti repede cu suzeta...eu nu am avut ever, sora mea la fel, misso a mea la fel...si nici una dintre noi nu si-a supt degetul ..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
angiuta spune:
Felicitari noilor mamici!
Nastere usoara Ina!
Cellena V nu a mai vrut sezeta de pe la 4 luni si nici degetul nu l-a supt. Asa cabnu e regula daca nu ii dai suzeta sa-si suga degetul.
Aschiutza cum mai e Florian?
Eu m-am dus azi sa-l iau pe V de la gradi si pe drum pe langa durerea de simfiza m-a mai apucat i durerea de burta...macar nu sunt contractii de nastere ca pe alea le-am simtit in spate...Noroc ca m-a sunat sotulica cand aproape am ajuns la gradi ca terminase si el munca si vroia sa ne ia cu masina. Altfel nu stiu um as fi reusit sa ajung acasa. Gradinita noastra e departe, mergem 6 statii cu metroul, 3 cu autobuzul si inca 15 min pe jos ca eu ma misc ca un melc.
Nici acum nu m-au lasat durerile, eu Nospa nu am ca aici nu se gaseste. Cred ca incerc sa o sun pe cumatra mea sa vad ce sfat imi da dar e de garda si nu stiu daca imi poate raspunde la telefon...
O seara placuta in continuare!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
Ina_3040 spune:
La ora 18 s-a nascut printesa noastra Riana Maria, 3950 g si 51 de cm. suntem amadoua bine, asteptam sa ne duca in rezerva. Va pup si Doamne ajuta tuturor!!!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s
adriana15 spune:
wow, destul de repede INA . FELICITARI!!! sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu. Exact asa o cheama pe finuta mea. Frumos nume.
Felicitari ALINA, CAMITU, POPI SI IRINA!!! la fel si voua bebei cumintei si sanatosi, voua mult laptic si refacere rapida.
Hai ONUTZ!!
Adriana, 37+, mamica de Raissa
Bubulina42 spune:
OOooooo, Inaaaaaa, FELICITAAARI, mamiiiii!
Maricica scumpa de ea, suuuper, il concureaza pe Alex al lui Menics!
Cum esti TU?
Mult laptic pentru Riana-Maria (ce nume frumooos), sa fie o bebelina sanatoasa tun, fara colici, mancaciosa si cuminte!
Sa va recuperati repede si sa va citim cand sunteti acasa si toate isi reintra in fagasul normal.Doamne-ajuta!
Bravo, INA!
37 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Felicitari Ina!!!!Riana, bun venit, sa fii sanatoasa, voioasa, papacioasa si necolicioasa ! Abia asteptam poze cu tine!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
andradame spune:
Buna tuturor!
Stiu ca a trecut timp si am ceva de recuperat cu cititul din urma dar am scutire de la medic
Pe data de 30 la 11.40 am nascut si eu o fetita de 3350, 39+, natural si cu scor apgar 8 ( circulara de cordon o data). Nu pot sa spun ca a fost usor, in schimb momentul a fost minunat atunci cand am vazut-o pentru prima data sincer am uitat de toate.
Mica mea minune pe nume Anastasia e exact cum am sperat.... o minunata.
Ce m-a " bucurat" daca as putea spune asa e ca a facut icter in spital si am reusit sa il tratam.
Acum suntem bine tocmai ce am facut o baita si am papat... Avem un inceput de colici dar nimic in neregula si ceva ce sa nu putem face fata. Oboseala isi spune cuvantul si la mine si la ea...
Felicitari mamicilor si minunilor sale, sa le pupati dulce din partea mea.
P.S. Sa nu uitati de molifta de 8 zile de la preot ( e bine de facut).