Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Ce de fetite, ce frumos sa intru sa vad ca a mai nascut una din noi!!! Felicitatri POPI, ALINA si CAMITU Bebei sanatosi, iar voua recuperare rapida!!!

Citat:

citat din mesajul lui Mami_de2

ps: Almy sau care ati mai baut ceai de schinduff, am citit azi pe cutia lui si scria la mod de preparare ca se face : macerat in apa rece 3 ore(2 lg de boabe zdrobite) apoi se bea. Asa e? deci nu se fierbe??

In cartea pe care o citesc eu scrie ca poti sa faci decoct sau infuzie din semintele intregi (eu asa am, dar decoct e amar si salciu, deci fac infuzie) si macerat la rece daca le ai praf. Eu as zice sa faci cum scrie pe produs. Si nu iti fa probleme ca nu curge nimic inainte de nastere, nu e obligatoriu. Lactatia se declanseaza dupa nastere, deci no worries. Cu sfarcurile nu stiu ce sa-ti spun, cel mai bine intrebi doctorul sau asistenta daca sunt formate sau nu

ARY, ce varste au copilasii tai?

Hai INA!!!

Hai ONUTZ!!!

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

CAMITU felicitari, Ilinca bine ai venit

INA Doamne ajuta sa treaca repede tot, nastere usoare

Hai Onutz , nastere usoara si tie

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Almy...in poza de la avatar e Rebeca? Doamne ce copil frumos ai facut si ce poza frumoasa.....vai cat m-ai emotionat

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Da, ea e! Fotograful de la maternitate a facut poza.
Saru-mana de aprecieri!

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

FELICITARI CAMITZU!!!bine ai venit ILINCA.multa sanatate la amandoua, sa fiti sanatoase si sa urce repede lapticul.

INA doamne ajuta!!sa ai o nastere usoara.tin pumnii.si asteptam vesti.

BUBU .......

ANDIE eu de la atata tuse si varsat am slabit jumatate de kg...azi a fost prima zi cand nici nu am mai tusit, niic nu am varsat...bafta maine la dr.

acum sterg din pozele de pe picassa.mai las 2-3.

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Camitu pentru printesa,laptic mult si recuperare rapida

Almy ce fetita frumoasa ai,e scumpica foc,sa iti traiasca

Bubu imi pare rau ca ti s-a umflat si mai rau picioarele,prin cate ai trecut dar mai e un pic si gata iti tii printisorul in brateSper sa poti dormi mai bine in noptile ce vin.

hai Ina

Onutz ce faci?Ai emotii ca maine e ziua cea mare?

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Hai fetelor ca eu tot la capitolul alaptat am ramas;))
mamaaa cate am cititi pana acum.. wow..cate mituri, cate sfaturi,etc.. sper sa retin numai ce trebuie:P

am descoperit cateva filmulete de cateva secunde cu bebei sugand imediat dupa nastere la cateva ore...
mi se pare incredibil ce instict au!

aici mi se pare ca totusi sanul e urias, oare nu e prea greu peste bebele tinut asa?!:
http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=324:baby-28-hours-old-assisted-latching&catid=6:video-clips&Itemid=13

Da Doamne sa avem toate asa lapte:
http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=335:squeezing-nipple-demonstrating-difference-between-poor-latch&catid=6:video-clips&Itemid=13

37+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

fetelor, eu la avatar la almy nu vad poza lui rebecca, ci tot cea veche...

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Mamide2 multumim pt link-uri! Foarte utile. Saracul copil cred ca sanul cantareste cat el

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Felicitari POPI, ALINA , CAMITU si Irina!!!!

Hai INA!!!

Hai ONUTZ!!!

Azi am fost si noi la monitorizare, suntem programati pe 21.11.12.abia astept sa-mi vad buburuza

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 37+ cu

Mergi la inceput