Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

'Neata!
Bubu doar la contul comun de e-mail e alta parola, la picasa e aceeasi!

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bubulino, ti-am trimis deja PM, dar nu am vazut ca vreausaninga deja ti-a raspuns

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor,

Felicitari noilor mamici, le urez prunci sanatosi si papaciosi!

Noi suntem bine, se pare ca doar duminica mergem acasa dar e ok asa, deja e vineri. Riana e o fetita mare si cuminte, un pic cam lenesa la supt in timpul zilei dar fomista seara :))) Am mult colostru si azi cred ca o sa coboare laptele. Dim asta facem si prima baita.
Eu sunt ok, am avut iarasi noroc cu epiziotomia, deja de ieri, a doua zi stateam pe fund, nici cu robin nu m-a prea suparat... Nasterea a fost buna insa lunga, de la 9 dimineata la spital, dar o data ce mi-au pus oxitocina la ora 15 am nascut in 3 ore. Fetita a fost mare, deja avea falcute si barbie dubla, o sa pun poze.

Va pup pe toate, felicitati proaspetelor mamici iar burticilor ramase le urez sanatate, asteptare usoara si sa vina minunile atunci cand trebuie

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Am intrat scurt si tot pe scurt va scriu,sunt intrata in sapt40 dilatatie2-3 degete am dat peste niste doctori prosti dar acesta e adevarul in spital aici in oras la mine,acum 5 ani cind am fost la ei erau alti medici acuma sunt noi nu stiu nici o ecografie sa o faca corect suceste aparatul acela in mana pe burta si nu stie ce cauta.O mie de draci mi-au facut,le-am cerut sa-mi de-a pt a ajuta dilatatia deoarece de 3 zile nu mai fac Clexane ( de marti ultima) ei m-au trimis acasa si de azi sa incep clexane mai departe deoarece nu m-am mai dilatat mai mult de cind sunt la ei.Am venit cu o mica sangerare care pare sa fie fost din cauza inceperi dilatatie,eu am peste 40 de ani si Dr.din spital spun ca nu vor sa-mi dea nimic pt a ajuta deoarece mai am pina joi viitoare timp atunci find a termin bebele.Dar e destul de mare cica ar avea sigur 3650 kg si ei nu vor sa-mi dea nimic sub pretestul sa nu strese bebele,mai bine ma streseaza pe mine ieri dupa amiaza bebele avea la CTG bataile inimi intre 150- 190 rar cind coboreau la 150 o tinea intre 170-190 ,pina la urma mi-au dat o perfuzie si au scazut aseara m-au trims acasa ca inca mai citeva zile pina la termin ,noroc ca am azi programare la Dr.meu Gineo cu care voi discuta si ai voi cere sa ma trimita la Uniclinica la 40 km ,cel putin acolo sunt mai capabili ca tarani aceasta,pt ca dupa ei nu trebuie sa ma agit ca nu am trecut de 42 de sapt.In fine stiu ca am un Dr.bun si pina la urma ma va trimite pe maini bune.
Va las si va tin la curent .
Felicit noile mamicute,si va doresc refacere rapida si bebei sa fie cuminti si sanatosi iar voi sa aveti laptic bun

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata tuturor! Am intrat doar sa va spun ca acum vom pleca la spital, va anunt cand vine Ema. Multumesc mult de tot pentru urari!
Looana, imi pare rau ca ai incaput pe mana unor medici asa nepriceputi, da Doamne sa vina bb cat mai repede si usor!
HAI LOOANA!!!
Nu-mi vine sa cred ca in cateva ore o sa-mi tin fetita in brate! O zi buna sa aveti!

Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Buna dimineata!
Am intrat scurt si tot pe scurt va scriu,sunt intrata in sapt40 dilatatie2-3 degete am dat peste niste doctori prosti dar acesta e adevarul in spital aici in oras la mine,acum 5 ani cind am fost la ei erau alti medici acuma sunt noi nu stiu nici o ecografie sa o faca corect suceste aparatul acela in mana pe burta si nu stie ce cauta.O mie de draci mi-au facut,le-am cerut sa-mi de-a pt a ajuta dilatatia deoarece de 3 zile nu mai fac Clexane ( de marti ultima) ei m-au trimis acasa si de azi sa incep clexane mai departe deoarece nu m-am mai dilatat mai mult de cind sunt la ei.Am venit cu o mica sangerare care pare sa fie fost din cauza inceperi dilatatie,eu am peste 40 de ani si Dr.din spital spun ca nu vor sa-mi dea nimic pt a ajuta deoarece mai am pina joi viitoare timp atunci find a termin bebele.Dar e destul de mare cica ar avea sigur 3650 kg si ei nu vor sa-mi dea nimic sub pretestul sa nu strese bebele,mai bine ma streseaza pe mine ieri dupa amiaza bebele avea la CTG bataile inimi intre 150- 190 rar cind coboreau la 150 o tinea intre 170-190 ,pina la urma mi-au dat o perfuzie si au scazut aseara m-au trims acasa ca inca mai citeva zile pina la termin ,noroc ca am azi programare la Dr.meu Gineo cu care voi discuta si ai voi cere sa ma trimita la Uniclinica la 40 km ,cel putin acolo sunt mai capabili ca tarani aceasta,pt ca dupa ei nu trebuie sa ma agit ca nu am trecut de 42 de sapt.In fine stiu ca am un Dr.bun si pina la urma ma va trimite pe maini bune.
Va las si va tin la curent .
Felicit noile mamicute,si va doresc refacere rapida si bebei sa fie cuminti si sanatosi iar voi sa aveti laptic bun

Looana 39Sapt.

loona, eu la misso am stat cu dilatatie 3 timp de 1 saptamana..fara contractii fara nimic...sangele poate sa fie si dopul, dopul nu e neaparat un dop gelatinos ..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

De fapt azi am schimbat si saptamana, am ajuns la 39 implinite .

Andreea 39 cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Hai Andie!Nastere usoara si bb Ema sa vina cu bine!

Off Looana, ce ti-e si cu sistemele astea sanitare "avansate" pana la genunchiul broastei. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Sper ca tu si bb sa fiti ok si sa vii cu vesti bune de la dr. tau!

Bubu, pregatim si pentru tine motatele! Deci saptamana viitoare vine Nicholas! Hai, curaj mamico, ca a mai ramas f putin si iti vei tine puiutul in brate! Pt tensiune nu ti-a dat nimic, ca e cam mare - la limita, dar cam mare? Cu somnul nici nu stiu ce sa iti zic. Ai avea nevoie sa te odihnesti putin inainte sa vina puiul. Parte buna e ca avand cezariana vei reusi sa prinzi cateva ore de somn imediat dupa.

Ina ce bine ca ai intrat sa ne spui cum sunteti! tie si printesei.

Mena, Angelique, cum sunteti?

Dana0000, Dannnah voi ce mai faceti faceti?

Bioana tu pe unde te-ai ascuns?

Noi suntem bine. Aseara am fost sa o sarbatorim pe soacra mea. A fost dragut, dar trist in acelasi timp - prima zi fara socrul meu... S-a simtit asa o apasare toata seara... In rest, bb misca mult mai putin si de multe ori intru in panica, in schimb e f simpatic cand burta face valuri valuri, si mai sunt si pe la vreo sedinta ceva si se uita lumea ca alien . Luni mergem si noi la dr. sa vedem ce ne zice. Eu am un stres cu clexane-ul.
Iar de azi AMR o saptamana de serviciu. Abia astept!

tuturor

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Iulia, sunt ok. Ma termina duphastonul asta. Mi-as dori sa nu il mai iau dar nu se poate. Imi da o stare... Dimineata mi-am luat in colimator sotul... Si m-a intrebat omu daca mai am mult pana nasc :)))))

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu nici eu nu ma odinhnesc foarte bine noapte dar sunt multumita ca tot mai apuc cate 4-5 ore de nani pe reprize.Plus ca in fiecare noapte am contractii din alea dureroase de imi ia respiratia.Nu multe cate 3-4 cat sa ma gandesc ca gata e momentul,apoi dupa injectie trec
Curaj mamico si pastreaza-ti starea ZEN de pana acum,Nicholas mai are putin de stat la mami in burtica

hai Andie

Dana000 te asteptam mai des cu vesti despre voi

Ina ma bucur ca sunteti bine si ca ai laptic pentru printesa

Loona eu credeam ca ai nascut deja,nu te mai agita ca ai sa vezi ca va fi bine si vei incapea pe mainii bune

Iulia sunt bine,noaptea am contractii dureroase,piciorul imi e fiecare dimineata amortit,dar nu conteaza sa stea bebe acolo cat mai mult ca ieri credeam ca gata a venit momentul.
Hai ca mai e putin si intri in concediul sa fii odihnita cand va veni minunea ta

Aqua sa intri sa ne spui sigur daca maine e ziua cea mare da?

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput