Burtici de mai-iunie 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hai ca am vazut tarziu intrebarea referitoare la indemnizatia pentru crestere copil.
Ce spunea Raluca este adevarat, legea s-a promulgat, avem 85% acum, dar doar daca optam pentru varianta cu 1 an de zile, la varianta cu doi ani, nu s-a schimbat nimic.
Beneficiaza de indemnizatie toate persoanele care au obtinut venit impozabil in ultimele 12 luni, anterioare nasterii copilului.
Daca tatal a avut venit impozabil, poate sa beneficieze de CIC si, de asemenea, poate beneficia de stimulentul de insertie de 500 de lei, fara probleme. Acest stimulent se plateste daca te intorci in mai devreme de un an la munca si se plateste pana face copilul doi ani.
Sper ca v-am ajutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen1985

Pai ori cu 600 lei eu, ori cu 500 lei sotul tot acolo e. Ms fetele

Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+

Dar tie iti convine sa stea sotul tau acasa si sa traiti din 600+200(alocatie bebe) de ron pe luna,ca el daca este in concediu de crestere copil nu se poate angaja.O varianta ar fi sa-si gaseasca ceva de lucru dar fara carte de munca.
Trebuie sa va ganditi bine cum faceti.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

O varianta pe care a folosit-o un tip de la mine din firma a fost urmatoarea( aceeasi situatie, sotia fara venituri, doar el avea dreptul la indemnizatie): si-a luat doua luni CIC, pe indemnizatie, dupa care a facut cerere de revenire la serviciu, pentru a lucra in continuare, astfel ca beneficiaza(inclusiv acum) de salariu+200 lei alocatia copilului+500 de lei stimulent, ca aproape si-a dublat venitul.
Cred ca e cel mai ok, ca sa nu traiti din 800 lei lunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
Maria ce ma bucur pentru tine chear ai un bebe luptatot sa fiti sanatosi
Carmen 1felicitari pentru eco
va pup sa aveti o zi buna

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Nu, ziceam daca lua el pe langa ce castiga cei 500 lei . O sa ramanem cu alocatia nu-i bai, ne descurcam si asa.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Salutari.

Marie, bravo ptr bebe hotarat si determinat! Asa sa fie toata viata!
Ma bucur ca avem vesti bune despre bebici!

Sanatate Mycya, ia poate niste ossciloccilum, si miere cu lamaie! Sa treaca repede!

Si eu stiu la fel, nici o indemnizatie daca nu ai muncit ultimele 12luni, doar alocatia copilului.

Vio, imi place propunerea ta cu nume de flori, ptr odisee. Parca da, suna bine cu un nume :)!

Va doresc o zi frumoasa! Ma duc la lectiile mele!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Deny, da, iau utrogestan dar el da somnolenta numai administrat oral. Eu il administrez...pe cealalta parte. Am 600 utro pe zi. Cica sunt mai eficiente asa decat administrate oral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

cocuta ce lectii faci?

Fetele stiti cumva daca arefam da reactii deastea de greata si balonare?
Maria tu ai asa ceva ca utrogestant=arefam din cate stiu eu?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Vio, germana si am si un master online la o universitate britanica. Dupa ce vine bb2, sigur numai am timp de nimica, cel putin la inceput, asa ca trag tare cat pot acuma.
Mi-am amintit, ziceai ca ai businees cu lucruri de bebe, cam ce populatie are orasul tau? Scuze, daca ai zis, de unde esti, eu nu am retinut :(.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Vio, tu le iei oral?

Eu stiu ca da balonare, de greata nu stiu sigur, dar e posibil.
Asa am patit si eu cu utrogestanul, balonata.

Poate ca greturile care le am acum sunt si de la duphaston, mi-ai dat de gandit

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput