Burtici de mai-iunie 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
mrenescu spune:
Si eu stiu ca a ramas la stadiul de promisiune ( probabil o promisiune de campanie) si nu s-a majorat.
Ultima modificare a legii privind indemnizatia este cea din 2011.
Hellie, pai mai simptom decat somnul cronic ce altul iti mai trebuie?
Pe mine ma ingrozeste chestia asta cu somnul. Am ajuns sa motai de la ora 8 seara si pe la 3-4 zdranc, ochii cat cepele. Mai vizionez un Discovery, o chestie si pe la 4.30 readorm. Azi noapte l-am verificat pe Obama sa vad daca a castigat. La ora aia nu castigase.
Dar la 7 cand suna alarma imi vine sa plang de somn. Sa nu mai vorbim ca ieri am fost la o conferinta si intre 2-4 pm am cascat continuu de imi era si rusine. Am etape de somn pe parcursul zilei.Zici ca sunt drogata
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi dar Printisori si Printesele , sau Printelese si Printisori- ce are? Noi sigur vom aveun Printisor /Printesica alaturi de ceilati doi prnt si printesa canina :) 14+ |
flafi oricum o fi tot puiutii nostri sunt.
Daca vrei sa stii fime-a ii zice pipi-popo parca asa-i zice la bebelusul ala de jucarie de la reclama.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
DenyAnd spune:
Marie, iei utrogestan?
Daca il iei oral, de acolo se trage somnolenta asa puternica. Si asa fara progesteron in plus suntem somnoroase, dar mai pui inca in plus.... numai toata ziulica
Lasa ca e bun somnul... asta inseamna ca trebuie sa stai cat mai mult la odihna ca bebe sa poata sa creasca bine
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
VIOIKA76 spune:
Maria e de bine cu somnul ala .Of ce-as vrea sa am si eu somn asa!
si acum13+
flafi spune:
Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ceva, voi ce faceti cu condusul- cu centura de siuranta? Pe mine partea ai de jos ma strange peste burta si ma eranjeaza rau de tot si u stiu daca e ok sa circul deja fara centura. Voi ce ziceti?
14+
Carmen1985 spune:
Am intrebat o verisoara care e jurist si a zis ca nu pot beneficia de nimic , pt ca nu le-am platit la astia , dar poate sotul meu ca el are vechime ... acum stie cineva cati banuti mai da statul daca te intorci mai repede la munca ? insertia aia sau cum s-o chema ?
Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+
VIOIKA76 spune:
flafi pe mine nu ma deranjeaza inca centura ,mai rau ma enerveaza ca-mi vine peste sani.
Daca ai burtica vizibila poti sa mergi si fara centura.La mine nu prea se poate ca tiuie masina tot drumul de-mi face capul patrat.
si acum13+
Carmen1985 spune:
Eu am tras pe dreapta deja. Am obs ca nu mai sunt asa atenta plus ca imi dau emotii unii tampiti care nu stiu sa mearga....asa ca pana la vara iau o pauza, si asa vine iarna de acum si erau cheltuieli cu cauciucuri de iarna si altele.
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ceva, voi ce faceti cu condusul- cu centura de siuranta? Pe mine partea ai de jos ma strange peste burta si ma eranjeaza rau de tot si u stiu daca e ok sa circul deja fara centura. Voi ce ziceti? 14+ |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+
mcoca spune:
Flafi, NU fara centura. Exista adaptatoare speciale pentru centuri daca nu o mai suporti. Eu am condus pana am nascut, dar nu am avut nici o prob cu centura.
Cu numele odiseei, eu as mai astepta, pana se mai strang burticile si mai cresc puiutii. MA rog, eu as atepta pana aproape de termen, dar probabil ca ca nu se va putea :).
Vicky si Printzesone