Burtici de mai-iunie 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

La multi Ani! dragele care sarbatoresc azi.
Ne vine termenul in preajma Sf Constantin si Elena, noi ne-am gandit deja la asta. Doar ca ne plac multe alte nume.
Carmen2, ideea sa nu cumperi haine inainte de nastere nu tine de religie, din cate stiu. Este treaba de babe. Incerc sa ii obisnuiesc pe ai mei inca de acum, ca tot am sa merg la cumparaturi. Sotul ma sustine la chestia asta, si nu stam cu parintii in casa, asa ca avem sanse.
Da, se pare ca noi asa am copilarit. A aflat tata ca are fata la nastere. Am locuit in bratele disperate ale parintilor primele 3 luni, din cate mi-au spus- ce ceai de colici, ce pampers?
Cat despre haine colorate puternic, am citit undeva ca pielea copiilor e atat de sensibila, incat pot face alergie de la colorantul din haine, ca sa absoarbe in organism si nu e bine. In special de haine rosii, de chinezisme ar fi vorba. Si cum prindem caldurile de .. (sa zic iulie sa fim toate de acord) iulie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Noi avem probleme cu numele. Deja trebuie sa fie la fel si in romana si in franceza, sa nu aiba R, sa fie scurt :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna seara
fetelor vreau si eu parola de la picassa va rog frumos
azi am fost sa imi iau dosarul de la spital si nu am facut in timp sa ajung ca am gasit pe drum un trafic infernal am facut o ora jumate 50km si am ajuns cu 5 minute mai tarziu si aia de acolo nu a mai vrut sa mil dea si obosita era acolo am rugato frumos si imi raspunde am incis la care eu am batut 50km pana aici pt ele si imi raspunde "nu ma intereseaza eu am inchis fac banii acum" daca nu era sotu cu mine eu o scuipam pe aia in ce greata vb ce rabla ordinara aveam niste nervi ca de la metrou aveam 2 statii de autobuz de mers si nu venea nici unul asa ca am luato la picioar pe la jumatatea statiei ma intorc si vad autobuzul satea la semafor si dai fuga pana in statie, dupaia in curtea spitalului era si 25 si la si 30 inchidea iar dai fuga pana in cladirea aia si la urma sa imi zica ca a inchis si ca nu o intereseaza daca eram singura credca muream cu ea de gat..off ma scuzati ca am scris atat dar simteam nevoia sa ma descarc.
va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Buna seara si de la noi.
Sunt si eu pe aici dar reusesc sa citesc doar in reprize.
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si multa, multa sanatate.

Felicitari mamicilor care au venit cu vesti bune de la eco si analize. Sa avem parte de cat mai multe vesti bune si de acum incolo.

Noi nu ne grabim cu cumparaturile pentru ca lucrurile mai mari le avem deja de la baietel (patut, carucior, cadita, masa de infasat).O sa avem de cumparat hainute dar asteptam mai intai sa aflam daca va fi fetita sau baiat. Acum ne gandim ce sa ii cumparam la Dan de ziua lui si de Craciun.

Daca se poate as vrea si eu parola de la picassa sa vad ce si cum e cu contul comun ca nu stiu.

Merg sa culc copilul.
Noapte buna!

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

yyeessss am reusit sa vad pozele de pe picassa - foarte frumoase dar putine si am pus si eu cateva dar eu cele cu burtica le am in telefin si nu le-am descarcat

ankylya, urata patanie parca ar fi sistemul din Ro

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ankylya, offf prin ce ai trecut tu azi. Sper ca esti mai bine acum. Ai PM

Sorinacicos, activeaza-ti PM ca sa pot sa-ti trimit si tie parola. Pe prima pagina sunt indicatii cum sa activezi mesaje private (PM).

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Fetelor si voi sunteti frumoase si copii minunati

Eu mai am poze cu eco, bebe mai marishor la 8 saptamani, si am facut poza si cu burtica la 7 saptamani, dar nu reusesc sa le descarc de pe telefon. O sa mai incerc zilele astea.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici

Dormiti inca?
Eu m-am trezit de la 6 trebuia sa-mi spal parul sa fiu pregatita(am parul lung, carliont, si imi ia ceva timp sa-l spal, si sa-l usuc) ca urma sa plecam la Buzau azi dimineata, dar s-a amanat, si ma culc inapoi ca imi pic ochii de somn

11+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Buna dimineata!
DenyAnd - imi cer scuze, nu am stiut ca nu am activat PM. Le-am activat acum asa ca te rog mult sa imi trimiti inca o data parola.
Multumesc mult.
Merg sa ii dau sa manannce la Dan si apoi la gradi.
Ne vedem mai tarziu.
Sa aveti o zi minunata.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna dimi :* .cum va simtiti azi? eu am dormit bine azi- noapte, dar tot somnic imi e. ma bucur ca am "reusit" sa nu vomit de dimineatza.si ieri am papat fff bine. am reusit si ciorbita si banane si smantana. . cam de toate.....noi am ales oarecum nume pt fetita :Maria Antonia sau Maria Bianca.pt baietel :Luca Bogdan. ce parere aveti?
Va pooop si va urez sa aveti o zi minunata de toamna.

9+

Mergi la inceput