Bulgarasi de ianuarie, februarie2013, capitolul 27

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Unii medici recomanda la inceput in camera pt bebe umiditate minim 60% ??? wtf de unde sa scot atata ca nici daca fac sauna in casa nu ajung la 60% umiditate ! atentie! nu vapori calzi, trebuie reci - deci nu merge sa pui rufe ude pe calorifer ca atunci faci vapori calzi si nu sunt buni pt bb! noi am pus in camera lui Matei vo 3-4 castroane cu apa mai maricele si la un nivel mai inalt...
Acum am umidifdicator de camera dar bazaie naspa rau si nu-l pot lasa noaptea sa mearga, si noi tot cu nasul infundat ne trezim..

Desert Rose - detergent am folosit la inceput tot Sano pt bebe si apoi am trecut la Persil lichid (parca sensitive) cu care spalam si pt noi; acuma folosesc Ariel pernute si pt Matei, hainele pt bb tot cu asta le-am spalat, sper sa nu avem pb...

La mine se resimte din ce in ce mai mult lipsa de chef pt treburi casnice, abia ma mobilizez sa am grija de Matei si sa mai strang putin prin casa :( Noroc ca mai vine si mama, mai face o mancarica, alteori am eu chef sa fac ceva anume! si ma mobilizez.. dar per ansamblu sunt fara chef de treburi administrativ-casnice

lui Matei (15.12.2010) si 30+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Vai Mys, se poate sa fii atat de delasatoare cu treburile casnice?!? uite, eu, am calcat de azi dimineata 5 chestii - 10 maxim , printre care 4 au fost sigur maiouri mici, de Honey ... vai, zau, nu stiu cum poti sta asa ... am eu o prietena cu o vorba foarte draguta ... ce o sa zica bietul copilul ala de tine?

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Unii medici recomanda la inceput in camera pt bebe umiditate minim 60% ??? wtf de unde sa scot atata ca nici daca fac sauna in casa nu ajung la 60% umiditate ! atentie! nu vapori calzi, trebuie reci - deci nu merge sa pui rufe ude pe calorifer ca atunci faci vapori calzi si nu sunt buni pt bb! noi am pus in camera lui Matei vo 3-4 castroane cu apa mai maricele si la un nivel mai inalt...
Acum am umidifdicator de camera dar bazaie naspa rau si nu-l pot lasa noaptea sa mearga, si noi tot cu nasul infundat ne trezim..

Desert Rose - detergent am folosit la inceput tot Sano pt bebe si apoi am trecut la Persil lichid (parca sensitive) cu care spalam si pt noi; acuma folosesc Ariel pernute si pt Matei, hainele pt bb tot cu asta le-am spalat, sper sa nu avem pb...

La mine se resimte din ce in ce mai mult lipsa de chef pt treburi casnice, abia ma mobilizez sa am grija de Matei si sa mai strang putin prin casa :( Noroc ca mai vine si mama, mai face o mancarica, alteori am eu chef sa fac ceva anume! si ma mobilizez.. dar per ansamblu sunt fara chef de treburi administrativ-casnice

lui Matei (15.12.2010) si 30+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Vai Mys, se poate sa fii atat de delasatoare cu treburile casnice?!? uite, eu, am calcat de azi dimineata 5 chestii - 10 maxim , printre care 4 au fost sigur maiouri mici, de Honey ... vai, zau, nu stiu cum poti sta asa ... am eu o prietena cu o vorba foarte draguta ... ce o sa zica bietul copilul ala de tine?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Macar nu o sa-si terorizeze iubita cu "de ce nu poti fi si tu gospodina ca mama?"

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimi !

Blue-sea, cu alte cuvinte, important este sa vedem partea buna a lucrurilor! Intre timp oricum s-au mai schimbat lucrurile ... am calcat deja binisor, maine poate termin ... vreau ca pana pe 1 decembrie sa reusesc sa fac ordine in toate hainele ... colegi de la o alta agentie au initiat o camanie de ajutorare pentriu copiii din Valea Plopului si am sifonierele pline de lucruri care cu siguranta le-ar putea fi de folos si e care noi nu le mai purtam din diferite motive.

Gata , acum plec cu Honey la gradi apoi via dermato, ca ieri nu am reusit ... sa vad ce fac cu petele astea ...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

neatza !

mami_papatot : bafta la dermato azi !

Ehhh ...eu nu am chef de absolut nimik nimik ... sa spal , sa calc ... nu shtiu cand le voi face ...candva ... intr-o zi cu soare

shi eu vreau sa iau un umidificator ca tot trebuie sa-l ai in casa .. shi un aparat de aerosoli ..acum cercetez piata

mi-e foame azi incontinuu ...shi mi-a lasat shi o colega pe birou o cherry cola ..care imi face cu ochiu ..as vrea dar n-as vrea s-o beau ..pana la urma ..cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

si eu fara chef azi.....

Ieri in schimb am fost harnicuta, am facut curatenie, dar ma cam resimt si azi, de obicei face sotul, am zis sa ii mai dau si lui o pauza, dar presimt ca e ultima pana nasc. Cu toata atentia mea m-a durut destul de tare spatele si burta.

Am pus si noi castron cu apa pe calorifer, e mai bine, asa fac de cand era fata bebe, nu a fost nevoie de umidificator.

Cat despre haine eu i le-am spalat mereu cu detergentul nostru. De altfel in primul an de viata voi avea grija sa nu schimb detergentul. Hainute inca nu am pregatit, mai avem cateva si de la surioara, dar mi se pare cam devreme.

Aparatul de aerosoli e foarte util, e o investitie foarte buna, avem si noi un omron.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu cu mancarea am devenit foarte pretentioasa, desi cand mi-e foame as manca si pietre, dar vreau tot timpul altceva. La ultima cantarire aveam 6 kg in plus, deci stau bine pana acum. De la dulciuri nu ma abtin neam, fructele in schimb abia le mai suport, le mananc de nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Eu nu ma omor cu dulciurile, dar nu rezist eclerelor cu ness! Au la magazinul de langa mine unele absolut dementiale.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

si eu fara chef azi.....

Ieri in schimb am fost harnicuta, am facut curatenie, dar ma cam resimt si azi, de obicei face sotul, am zis sa ii mai dau si lui o pauza, dar presimt ca e ultima pana nasc. Cu toata atentia mea m-a durut destul de tare spatele si burta.

Am pus si noi castron cu apa pe calorifer, e mai bine, asa fac de cand era fata bebe, nu a fost nevoie de umidificator.

Cat despre haine eu i le-am spalat mereu cu detergentul nostru. De altfel in primul an de viata voi avea grija sa nu schimb detergentul. Hainute inca nu am pregatit, mai avem cateva si de la surioara, dar mi se pare cam devreme.

Aparatul de aerosoli e foarte util, e o investitie foarte buna, avem si noi un omron.

Referitor la detegenti... la cursul "Scoala Mamei" ne-a spus ca putem sa spalam hainutele la bebe cu detergentul nostru,dar sa ii dam clatire dubla si in niciun caz sa folosim balsam (nici macar la noi, ca e foarte toxic).
Umidificator nici noi nu o sa luam, am luat niste dispozitive din ceramica foarte haioase (de la OBI si Bricostore) care se agata de calorifere si o sa pun prin toata casa.
Aparat de aerosoli inca nu m-am gandit sa iau si ce, dar poate o sa trec pe lista de cumparaturi.

29s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Eu nu ma omor cu dulciurile, dar nu rezist eclerelor cu ness! Au la magazinul de langa mine unele absolut dementiale.

30+

Nici eu nu ma omor cu dulciurile, dar prefer fructele. Acum ca sunt putin racita bag lamaie la greu :)

29s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Fetelor, ceaiul de urzica este bun in sarcina? Am auzit pareri contradictorii, unii zic ca e bun, altii ca e contraindicat.

Am cautat pe net, zice asa: ajuta in cazuri de carcei, dureri musculare, este o sursa imporanta de acid folic si fier, atat de importante in dezvoltarea fatului si in anemie, scade nivelul glicemiei, reduce hemoroizii, intareste vasele de sange, poate sa opreasca sangerari in sarcina, si astfel previne avorturile spontane, ajuta la echilibrarea tensiunii arteriale, putand fi folosita si in cazuri de hipertensiune si chiar in caz de preeclampsie, diminueaza durerea in timpul nasterii si dupa nastere, datorita continutului bogat in calciu si magneziu, care ajuta la relaxarea muschilor pelvieni si uterini, previne hemoragia in timpul si dupa nastere deoarece contine vitamina K.
In alta parte zice asa: provoaca contractii uterine (pe alt site zicea ca, din contra, deoarece are magneziu, relaxeaza uterul si previne contractiile, previne avorturile spontane etc). Ce naiba...

Beneficiile par a fi numeroase (daca sunt pe bune). Mie mi-a fost recomandat pt acid folic si fier, pt anemia mea... si nu mi-ar strica nici celelalte beneficii dar acum nu stiu ce sa fac, sa il beau sau nu?

Daca e si diuretic, nu

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput