Bulgarasi de ianuarie, februarie2013, capitolul 27
Raspunsuri - Pagina 7
mami_papatot spune:
Buna dimineata fetelor! Cafeluta nu mai am ca am baut-o de pe la 5 ... astai a plecat sotul preferat in delegatie ... nu am mai stat demult despartiti atat de mult timp ... de astazi pana vineri am ramas singura cu Honey mic ... offf ... abia astept sa treaca zielele astea ... si e dus si departe rau ...
Spun si eu Bun venit ! noilor burtici si va anunt ca am deschis aici un subiect nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175565&nm=Nasterea-la-Regina-Maria .
Cand am nascut-o pe Honey exista un subiect asemanator Pentru Medlife si tare util a mai fost ... stiu ca suntem multe care vom naste acolo si cred ca ne-am putea aduna si acolo ... sper sa va placa!
Eu nu stiu ce am patit, trebuie neaparat sa ajung la dermatologie, mi-au aparut niste pete urate, intai una pe sold, am zis hai ca cine stie si acum m-am umlut ... si pe piept si pe toata burta ... chiar si pe brate ... offf ... daca imi aduc bine aminte, mi s-a intamplast chestia asta si cu Honey, am luat tratament, cu Locoid parca si Travogen, daca nu vorbesc prostii ... merg adstai sa vad ce si cum ...
Mys stresul asta cu kg il am si eu si incerc pe cat posibil sa ma controlez, dar la un mokent dat sare acul cantarului de zici ca-i purice ... eu am adunat deja 11 kg ... dar am renuntat la zahar, cartofi, paste, orez, ducliuri, ... sau ma rog, cele cu faina obisnuita ... in week-end am facut chec si prajitura cu mere , cu aluat sfaramicios , da din faina mea ... acum am 83 kg si voi face tot posibilul sa nu sar de 90 ... sper sa reusesc ... la mine e o chestiune psihologica ... ...
Fug sa o trezec pe Honey pentru gradi ...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia
Blue_sea spune:
Neata! Si eu m-am trezit la 4 din acelasi motiv ca Mami Oricum nu mai dormeam de vreo 2 ore din cauza ca tot am probleme cu nasul (se infunda noaptea).
Acum am o greata f nasoala. Nu am avut asa toata sarcina. Abia ma abtin sa nu dau la rate...
30+
Mys spune:
Buna dimineata !
Fac eu cinste cu si covrigi si gogosi calde (de la patiserie ofc) :D
Am facut si noi ieri 29 saptamani, asta inseamna ca am intrat in sapt. 30 de sarcina (inca am nelamuriri de ce si cum e cu diferenta asta dar.. go with the flow) si maine am eco morfofetala de Trim.3 la Academica (si sapt viitoare la RM la dr. Hadi - o sa vb cu el daca ma poate prelua ca pacienta sau sa-mi recomande un dr. bun; am oroare la doctori in general si operatii si cand ma gandesc ca trebuie sa ma taie pe acceasi operatie nu as vrea sa fiu la mana unui proaspat absolvent )
Legat de bebelina - e muuult mai activa decat a fost Matei in burtica, imi fuge efectiv burta intr-o parte sau alta in functie de cum se intinde, se misca fata asta, Matei a fost super cuminte, dadea cate una la coaste, ici-colo dar nu pleca asa cu burta cu tot Cred ca o sa am o fata taaaaare nazdravana
Mami - inca ma mentin la +20kg adica am cca 75 kg (de vo 3 sapt) sper sa raman aici ca deja mi-e greu sa ma misc cu atatea extra-kg, plus gleznele care simt ca se rup; eu cred ca din lipsa de miscare am luat asa multe kg, nu pot sa dau vina pe mancare / pofte, cred ca e si o predispozitie daca la Matei am avut +20/24 kg... nu ma agit prea tare, bb sa fie bine
Se pare ca organismul simte ca se apropie termenul, am inceput sa am si eu contractii usor dureroase seara in general, dar trec cu no-spa .. mai avem 2 luni pana la "livrare"
lui Matei (15.12.2010) si 30+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys Buna dimineata ! Fac eu cinste cu si covrigi si gogosi calde (de la patiserie ofc) :D Am facut si noi ieri 29 saptamani, asta inseamna ca am intrat in sapt. 30 de sarcina (inca am nelamuriri de ce si cum e cu diferenta asta dar.. go with the flow) si maine am eco morfofetala de Trim.3 la Academica (si sapt viitoare la RM la dr. Hadi - o sa vb cu el daca ma poate prelua ca pacienta sau sa-mi recomande un dr. bun; am oroare la doctori in general si operatii si cand ma gandesc ca trebuie sa ma taie pe acceasi operatie nu as vrea sa fiu la mana unui proaspat absolvent ) Legat de bebelina - e muuult mai activa decat a fost Matei in burtica, imi fuge efectiv burta intr-o parte sau alta in functie de cum se intinde, se misca fata asta, Matei a fost super cuminte, dadea cate una la coaste, ici-colo dar nu pleca asa cu burta cu tot Cred ca o sa am o fata taaaaare nazdravana Mami - inca ma mentin la +20kg adica am cca 75 kg (de vo 3 sapt) sper sa raman aici ca deja mi-e greu sa ma misc cu atatea extra-kg, plus gleznele care simt ca se rup; eu cred ca din lipsa de miscare am luat asa multe kg, nu pot sa dau vina pe mancare / pofte, cred ca e si o predispozitie daca la Matei am avut +20/24 kg... nu ma agit prea tare, bb sa fie bine Se pare ca organismul simte ca se apropie termenul, am inceput sa am si eu contractii usor dureroase seara in general, dar trec cu no-spa .. mai avem 2 luni pana la "livrare" lui Matei (15.12.2010) si 30+ cu Amelia http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
oho, Mys, pai tu cu tot cu 20 de kg ale tale esti foarte bine, la 75 de kg ... tot ai mai utin cu 8 decat mine si esti si "mai mare" cu 5 saptamani ... asa este, unele dintre noi au pr dispozitie la a aduna kg in nestire , fara a manca neaparat sau a da frau liber poftelor ...
Bafta multa la eco, bebe sa fie in mega parametri !
Am fost si la gradi si am stat 30 minute la coada sa platim ... trebuia de saptamana trecuta dar daca am stat in vacanta, doar nu era sa merg special pentru asta ... la inceput nu mi-a fost asa greu dar de la un moment dat ... mi-a sugerat o alta mamaica sa ma bag in fata, dar ea era in spatele meu ... daca venea propunerea de la persoanele din fata mea, mai era cum mai era ... si eu ca fraiera, zic hai, sa nu fiu tupeista si profitoare ... acus ma doare burtica, nu cred ca de la stat, dar totusi ... fug sa mic dejunesc si sa calc ... ma asteapta 4 masini din week-end ...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
mami_papatot spune:
Pentru a promova subiectul cu nasterea la Regina Maria, mai ales in randul celor care au nascut deja, am intrat si la mamicile de octombrie-noiembrie ... e mare agitatie pe acolo ... muncesc din greu, burticile se golsec rand pe rand si bebelusi care mai de care mai pufosi ies la iveala ... abia astet sa incepem si noi ... dar, bineinteles, toata lumea sta la rand, nu sare nimeni randul ... fiecare la vremea ei ! Am zis!
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
mena1906 spune:
Neata burtici!!! Aseara am facut o vizita la urgente ca parca nu ma mai vazusera pe acolo de ceva vreme si am zis sa nu ma uite :) . Din fericire totul e ok. Eu cred ca ne am pregatim toate de delivrenta, incetul cu incetul si asta ma baga in panica oarecum.
Aseara , in drum spre urgenta deja recapitulam tot ce stiu despre ingrijirea puilor deom, de parca as fi mers sa dau teza.
Pup si o zi minunata!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_papatot Pentru a promova subiectul cu nasterea la Regina Maria, mai ales in randul celor care au nascut deja, am intrat si la mamicile de octombrie-noiembrie ... e mare agitatie pe acolo ... muncesc din greu, burticile se golsec rand pe rand si bebelusi care mai de care mai pufosi ies la iveala ... abia astet sa incepem si noi ... dar, bineinteles, toata lumea sta la rand, nu sare nimeni randul ... fiecare la vremea ei ! Am zis! Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT POZICI Sunt cucoana-n casa mea! Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia |
:))) da da, pe sistemul : "radem , glumim, nu parasim incinta pana la termen :D "
mami_papatot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mys
:))) da da, pe sistemul : "radem , glumim, nu parasim incinta pana la termen :D " lui Matei (15.12.2010) si 30+ cu Amelia http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Mys, ma bucur cand ma fac inteleasa!
Mena, e valabil si entru tine ... sau te faci ca nu intelegi?
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
mena1906 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mami_papatot
Mys, ma bucur cand ma fac inteleasa! Mena, e valabil si entru tine ... sau te faci ca nu intelegi? Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT POZICI Sunt cucoana-n casa mea! Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia |
Eu am inteles...asta micu nu vrea sa inteleaga
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Mys spune:
eu nu ma plang, nu am pb ca alte fete de p-aci (Mena ) zic si eu asa ca mai am un simptom de sarcina in plus :)) aaa si parca incep sa mi se umfle mainile dimineata