Noutati de la Webshots
Pentru cine mai foloseste Webshots.
Am primit un email ca de la 1 Decembrie Webshots asa cum il stim se inchide.
Din ce am inteles, in ultimii ani a fost in proprietatea American Greetings, care in cele din urma l-au vandut proprietarilor initiali. Acestia au venit cu un nou serviciu, Smile.
Pana la 1 Decembrie utilizatorii se pot loga pe noul site ca sa confirme ca vor sa ramana in ca utilizatori si pozele vor fi transferate automat sau pot face un backup la poze.
Eu am clicait pe optiunea de backup la poze si acum cica proceseaza si vor trimite email.
Smile va fi cu plata, dupa lansare sunt 30 de zile de serviciu gratis timp in care omul se poate hotari.
Explicatiile lor aici:
http://smile.webshots.com/landing
Raspunsuri
Laura25 spune:
Unde e optiunea de backup? Vreau si eu sa imi salvez pozele de la ei de pe site, dar nu gasesc decat optiunea de a le salva una cate una.
adi2003 spune:
Dupa ce te loghezi pe webshots, trebuie sa accesezi urmatorul link:
http://community.webshots.com/features/downloads
Iti vor trimite in max 24-48 ore un email, il deschizi si te anunta ca arhiva ta de poze este disponibila:
"Your personal photos and videos are ready to be downloaded to your computer. Please follow the link below to begin downloading the zip files.
Please note that these zip files will only be available for two weeks. Please download them as soon as possible. If you miss this time frame, you will have to go through the complete process again.
Depending on how many photos you have stored on Webshots, you may receive more than one zip file. In addition, you will receive a zip file for each video you have stored on Webshots."
Daca nu merge direct descarcarea, accesezi din nou linkul de downloads.
Iti vor aparea 1, 2 sau mai multe arhive (in functie de cate poze ai) si le poti descarca in max 2 saptamani.
valentinag spune:
Pfff, sar'mana Oana, ma duc sa mi le salvez si eu!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
catrinik spune:
Am vazut si eu ca se va inchide.
Ce alte site-uri, unde se pot incarca pozele gratis, mai exista?
Am gasit Shutterfly.
As vrea in special sa am optiunea de a le face "private".
Laura25 spune:
eu folosesc Shutterfly si sunt multumita. E usor de folosit, pot fi facute private albumele, se poate pune si video
_Ralu_ spune:
Multumesc si eu pt inforamtia cu salvarea pozelor.
Am vz si eu ca se inchide, dar nu stiam ca se pot salva. Am poze de cand eram graviduta si pana pe la 4 ani ai fie-mii, 7000 de poze. Bine, ca le am si pe cd-uri...dar aici e o selectie...pe luni, ani, evenimente....
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)