Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 8
Ele spune:
Buna dimineata!
Nu am avut timo sa ma gandesc la cum s-ar putea numi Odiseea. Sunt full la munca, acasa ajung numai noaptea..deci ma intelegeti.
Scriu si datele mele:
UM: 30.09.2012
DPN: 7.07.2013
ZI DE NASTERE: 22.07.1977
Astazi ma simt grozavv!! Am lasat cafeaua de dimineata care ma ingretosa.
Flory stiu cum sunt dr in orasele mici. Bafta sa gasesti unul care sa te ajute si sa fii multumita!
Elena & Denisa
zuza_zuzi spune:
Buna, viitoare mamici!
Sper sa fim alaturi urmatoarele 9 luni :).
Eu ma inscriu alaturi cu 2 teste pozitive si un graunte care azi ar avea 5 sapt si 5 zile, dpn 10 iulie.
Saptamana viitoare merg la eco la Medsana, o sa va tin la curent!
Aaa.. sunt la a doua experienta, pt ca sunt mandra mamica de fetita de 3 ani. Va pup!
Ele spune:
Zuza ..da-ne un nume mic. :)
Ca sa nu iti zicema sa mereu.
Bine ai venit , suntem foarte apropiate cu saptamanile.
Elena & Denisa
amaliaro spune:
Buna mamici si burtici sa aveti o zi superba
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Salutare la toata lumea
Azi a inceput Raul cresa, emotii pe mine ca niciodata...s-a lasat cu plansete, bineinteles,dar a trecut si a declarat ca si maine merge. Vedem cum va fi, oricumm inca pastram bona si daca ceva nu e ok, se intoarce acasa.
Zuza, bine ai venit si sarcina usoara!! Va rog eu mult, treceti si datele cerute, daca vreti sa va trec pe prima pagina.
Si daca nu aveti propuneri pt numele odiseei, va rog macar votati din cele 2 propuse, ca am vazut ca Oana B (multumim!!), ne-a acceptat userul iul.aug2013 si vreau sa termin in mare prima pagina.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
flory_blanca spune:
Paula tin pumnii sa reusiti cu cresa. Noi am incercat in toamna la gradi si nu am reusit, cum mai trecea o zi plangea si mai rau pana a ajuns la plans isteric si atunci am zis gata si am luat-o acasa. Mai incercam la toamna. Poate la cresa e mai bine ca lucreaza cu copii asa mici, educatoarea de la gradi mi s-a parut ca nu gestioneaza bine situatia asa ca nu am mai insistat nici noi.
Pt odisee care sunt variantele de votat?
Zuzi bine ai venit.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Multumesc Flory, sper sa fie bine intr-un final. Eu sunt de parere ca , cu cat sunt mai mici, cu atat se adapteaza mai repede, dar nu am putut sa-l dau la cresa mai repede, ca nu m-a lasat inima. Acum, ca vine si bb2, prefer sa incerc acum, decat la toamna, cand vor fi prea multe pe capul lui...
Cat despre nume, Amalia a propus ZUBULINA ( eu nu stiu ce inseamna si nici nu pot sa-mi inchipui sub nici o forma) si eu STELUTE ( am verificat in mare, si nu cred ca a mai fost denumirea asta)
poze
amaliaro spune:
Paula "zubulinia"inseamna copii veseli
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
flory_blanca spune:
Capsunici a mai fost?
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Amalia, , e in greceste?
poze