Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 9
amaliaro spune:
Paula pai sa numim stelute ca suna mai romaneste
LE: este o forma de alint in greceste
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Capsunici a mai fost? Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Am dat cautare si mi-a aratat capsunele de mai-iunie 2007.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
flory_blanca spune:
Eu alte idei nu mai am si banuiesc ca nu vrei sa stai nici tu incurcata cu pagina asa ca eu votez STELUTE. Pentru mine nu conteaza denumirea, noi sa fim sanatoase , cat mai unite si cu bebei la termen.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Stiti ceva? Poate in 10 pagini va mai vine vreo idee, schimb denumirea cand fac capitol nou...
Atunci, ma ajuti tu, Amalia cu prima pagina, dupa ce intram pe userul comun, da? ( ce pb existentiale am si eu, dar azi nu am fost la munca ca am stat acasa cu Raul, in prima zi de cresa)
poze
amaliaro spune:
Da Paula singura mea problema e sa invat sa deschid capitol nou si daca invat asta ma pot ocupa cu mare drag
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Stai ca nici eu nu stiu inca sa deschid capitol nou si sa pun link spre noul capitol , dar invat si te invat si pe tine.
poze
amaliaro spune:
Lasa Paula ca crestem noi mari si invatam pana atunci poate se indura cineva sa ne ajute
amalia tsakoniati
zuza_zuzi spune:
:)) E ok Zuza sau puteti sa-mi spuneti Zuzi...oricare din ele ma caracterizeaza la cate de zapacita sunt :P, nu am preferinte...
zuza_zuzi spune:
Paula,
la noi poti sa treci UM 03.10.2012, DPN 10.07.2012 si sa o adaugi printesa :)
Eu propun sa ne gasim ceva despre vara: soare, raze, spice de grau... fiind perioada de vara...