Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 5
Ele spune:
Buna dimineata!
Aseara la 10 mi s-a facut foame si am zis sa pap o ciorba. Drept urmare am adormit cu dureri de burta .
Azi de dimineata am fost ok dar nu am baut cafea.
Fetelor noi, bine ati venit!!!
Flory abdomenul e dupa 3 ani de sport.
Si nici eu nu am fost fire sportiva , din contra toata scoala am fost cu scutire medicala.
Dar acum nu pot fara sport.
Mi-am descarcat programe de gravide si fac cand si cum pot.
Elena & Denisa
paula_m spune:
Neata
Bun venit Flory si Babyleeks. Sarcini usoare si frumoase va doresc.
Eu dimineata ma trezesc intre 5 si 6 si nu mai pot dormi! Asa ma enerveaza, ca mai adorm pe la 7, cand tb sa ma trezesc sa ma duc la munca
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
amaliaro spune:
Buna dimineata mamici si burtici eu am fost la medic la 4 saptamani si 4 zile avand in vedere ca sarcina este obtinuta prin FIV nu ma duceam dar medicul este mai nerabdator decat noi si prin urmare nevazand nimic ne mai ducem o tura joi sper ca de data asta sa se vada macar saculet/saculete o sa avem 5 saptamani si 1 zi
Flory pentru mutatiile mele iau clexane de 0.4 si am luat pana la test pozitiv aspirina dar mi a scos o eu iau si utrogestan ,estrogeni dat find modul in care sa obtinut sarcina ,mai iau acidfolic taxofit(metafolin)pe care corpul il retine mai bine pregnacare+omega3 magneb6+vitamina c (iau cortizon pana in saptamana 12)si mai lipesc niste plasturi dermestil 100mg in general trebuie sa sustin sarcina pana in momentul de fata singura chiestie cara ma "supara"sunt sani deci Pamela e nimic pe langa minesi cateodata ma trezesc pe la 3 merg la pipi si aleluia nu mai dorm pana la 7 cand pleaca sotul la munca dar macar eu sunt acasa nu muncesc de un an de zile suntem in pregatiri pt Fiv si atunci ma pot odihni o am si pe mama la mine sunt o nnorocoasa
Sa aveti o zi frumoasa fara greturi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia confirm ca esti o fericita. :)
Eu nu prea am liniste din cauza ba a muncii, ba a ficamii care are 8 ani, ba a treburilor din casa.
Cred ca v-am zis deja ca am programarea la medic martea viitoare. O sa am 6 sapt si o zi. Auzim oare si inimioara?
Elena & Denisa
Ele spune:
fetelor pe voi va doare burta/ovarele?
eu am o durere infundata de cand am ramas. Nu e f dureroasa dar e stresanta.
Elena & Denisa
amaliaro spune:
Ele da si medicul meu mi a spus ca este normal avand in vedere ca se mareste uterul deci nu te stresa eu iau nospa si magneb6 care relacxeaza uterul
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
E durere ca la ciclu? Asa m-a durut la prima sarcina, intr-adevar e f enervanta. Atunci dr mi-a zis ca e normal si sa iau no-spa, dar nu am luat.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Cateodata devine intensa ca la ciclu.in rest e mai usoara .
deci e normal..m-ati linistit.
Elena & Denisa
flory_blanca spune:
Elena si pe mine ma doare burta asa in surdina, dar e o durere stresanta mai ales ca la prima sarcina nu am avut asa durere. Eu nu am luat no spa ca as vrea sa iau cat mai putine pastile, oricum iau destule de trombofilie.
Amalia cortizonul pt ce e? Iei ceva pastile si tu nu gluma. Magne B6 iei in plus fata de complexul de vitamine, sau il iei pt ca nu se afla in complexul de vitamine?
Stefania nu s-a suparat nimeni, bine ca ai scapat de moderare.
Si pe mine ma deranjeaza sanii dar nu foarte rau, simt ca sunt tensionati si ma inteapa dar nu insuportabil. Si am greturi dar nu incat sa vomit, sper sa nu se mai intensifice.
Pe voi va doare burta in ambele parti sau numai in una, pe mine ma deranjeaza mai mult pe partea pe care am ovulat. Un picut stam cu stres pana la eco de saptamana viitoare.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Ele spune:
Tre sa ne punem la semnatura cate saptamni avem..ca ma uitam acum la Flory sa vad la cate sapt face eco. :)
Durerea mea de burta radiaza cred. Pare in jurul ovareleor dar nu garantez.
Elena & Denisa