Gravidute de iulie-august 2013

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Oau Elena super abdoment. In cat timp ai reusit? Mereu ai fost o fire sportiva ca eu de cand am nascut abia ma mobilizez sa fac ceva, am senzatia ca nu imi ajunge timpul pt nimic.

Stefania scrie repede 10 mesaje cum au zis si fetele sa scapi de moderare si sa vorbim in timp real ca asa intr-adevar e mai ciudat forumul. nici eu nu l-am inteles la inceput apoi am prins drag si m-au ajutat mult lucrurile aflate/invatate de aici.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Buna seara.
O sa scriu repede atunci 10 mesaje asa ca va rog sa nu va suparati pe mine.

mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca

Mergi la inceput

Cand mi-am facut eu cont in 2007 nu era foarte mare activitate pe acest forum drept pt. cre l-am abandonat :)

Mergi la inceput

Sa va zic si cateva date despre mine. Am 33 de ani iar fetita mea si-ar dori o surioara, deocamdata nu am anuntat pe nimeni pana nu merg la medic.

Mergi la inceput

Deocamdata ma simt bine, astazi am avut ceva stari de rau dar asa a fost si la prima sarcina, tot ce imi doresc este sa fie un copil sanatos.

Mergi la inceput

Vai ce ciudat este sa scriu cateva mesaje fara legatura cu restul discutiilor, doar pt a putea fi in timp real cu discutiile

Mergi la inceput

M-am uitat pe la restul cluburilor si am inteles cam ce se face in mare pt a aranja pagina principala dar abia am asteptat sa deschida cineva mai vechi din odisee clubul gravidutelor de iulie-august:), mai cu experienta in ale forumului acestui site.
PS. cred ca asta e penultimul mesaj asa ca va rog sa imi iertati mesajele unele dupa celelalte

Mergi la inceput

Si cu acest mesaj va spun noapte buna si o zi buna maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna seara. eu sunt alina o mamica fericita cu un baietel de 21 luni pe nume kevin.pe 31 oct am aflat ca o sa am iar un bebel.
va urez sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Am uitat sa mentionez ca nici eu nu am fost inca la medic cred ca am sa merg in 1 sapt sa i aud si inimioara . Dpn meu este pe 5 iulie asa ca sa inteleg ca e posibil sa dau startul la nasteri?!

Mergi la inceput