Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 13
amaliaro spune:
fetele si eu m as fi dus tot pe la 7s dar avand in vedere ca este sarcina fiv medicul ma chiemat devreme si azi e a 2 oara ia sa vedem ce vedem avem 5sap si 1 o zi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro fetele si eu m as fi dus tot pe la 7s dar avand in vedere ca este sarcina fiv medicul ma chiemat devreme si azi e a 2 oara ia sa vedem ce vedem avem 5sap si 1 o zi amalia tsakoniati FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
Tu esti exceptia!!, daca eram in locul tau cred ca in fiecare zi ma duceam la eco...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
Roxana Claudia spune:
Buna dimineata!
Vad ca va faceti probleme deja :). Rabdare multa si optimism, cam asta va trebuie. Eu, la a treia sarcina, singura problema pe care mi-o pun este in legatura cu greutatea. La primele 2 sarcini am luat inspre 30 kg..adica ENORM! Asa ca mi-am inceput dimineata cu o verificare a greutatii
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
flory_blanca spune:
Noi i-am anuntat pe parintii mei, mai ales ca mama ma ajuta cu Nadia si mi-e mai usor asa si pe fratele sotului meu.
Paula legat de luatul in brate eu o iau dar numai daca stau jos in rest de mult nu o mai luam pt ca ma doare rau spatele, i-am explicat si a inteles la mine rar se cere, mai mult la buni si la tati. Noi ne dragalim in pat, pe scaun ,gasim alte modalitati. Iar legat de schimbat are rabdare, nu m-am chinuit cu ea niciodata, a avut ceva tentative sa fug dupa ea dar am lasat-o dezbracata si m-am facut ca plec fara ea si de atunci nu mai avem probleme din astea.
Elena te inteleg si eu sunt paranoica rau. Azi dimineata treceam pe langa o farmacie si ma gandeam sa mai imi iau un test de sarcina. Si ma mai panichez cand nu ma dor sanii, sau ieri de exemplu nu am avut greturi deloc si m-am speriat. Dar incerc sa raman optimista si calma ca oricum nu am ce face altceva. La mine data trecutanu s-a vazut inimioara la 6 saptamani si eu ovulez devreme. Poate conteaza si aparatul plus ca mie nu mi-a facut vaginal deloc la inceput si ma gandesc ca si treaba asta conteaza.
Pentru prima pagina ca tot am uitat:
UM 05.10.2012, fetita mea se numeste Nadia (29.04.2012). Merci.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Flory, in ce an e nascuta fetita ta? La Raul nu merg povestile, el vrea in brate ca il doare piciorul, cand urca scarile, si , in general cand i se pune pata, il doare piciorul, sau capul, sau burta si vrea in brate si nu mai face un pas. Asa ca, chiar il ridic, poate prea mult in brate, dar sper sa nu afecteze prea tare sarcina.
Roxana, lasa ca le dai jos dupa, nu stresa bb3 cu cantare
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
flory_blanca spune:
In 2010 (am la semnatura). Si ea mai incearca santaje din astea dar pe de alta parte vrea ca si copii mari pantofii mei cu toc, cioco, inghetata etc si atunci o santajez si eu si ii explic ca trebuie sa se hotarasca daca e mica sau mare si daca vrea beneficii de copil mare trebuie sa mearga singura, si functioneaza. Bineinteles explicatii in cuvinte mult mai simple, de genu faci asa primeste asta ca esti mare, esti mica te iau in brate dar nu mai primesti....
Nadia cum zici tu face cu taica-sau si nu se mai misca din fata lui pentru ca stie ca el o ia oricum , la mine nu mai face asa. Daca nu se misca o las acolo si plec si vine singura pana la urma. Noi stam la etaj si urca si coboara scarile de mult numai singura si o las acolo daca nu vine eu plec si imi fac treaba.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Roxana Claudia spune:
Nici testele mele nu au fost f clare. Cele 2 teste pozitive..au avut a doua liniuta destul de slaba. Dar exista toate simptomele, asa ca refuz sa imi pun alte intrebari...
Cu ridicatul in brate nu pot sa fac nimic. Mai am inca 2 pici amandoi inca micuti, asa ca tot mai ridic.
Am avut dureri de burtica dar ma folosesc de NoSpa.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Ele spune:
Roxana si eu am dureri de burta iar noaptea cand ma intind parca si in ovare ma inteapa. Nu am luat medicamente deocamdata.
Cu gura punga sunt si eu, dar e bine daca nu dau afara si raman doar astea.
Poate se anunta baietelul...ca la Deni mi-a fost crunt.
Elena & Denisa
zuza_zuzi spune:
Buna dragelor! La multi ani daca va sarbatoriti voi sau rude!
Sa stiti ca si pe mine ma trece gandul de extrauterina....dar il alung repede.
Spre bucuria mea, la fel ca la fetita, nu am niciun simptom de greata sau indispozitie. In schimb, ca si voi, am acea tensiune, apasare in ovare, dar tin minte ca asa a fost si data trecuta...
Cu luatul in brate si mie imi e greu, a mea e obisnuita sa sara in brate, sa o faci avion :))...Inchipuiti-va ca eu sunt si "fericita posesoare" a doua inceputuri de hernie de disc, in zona lombara. De 2 ani fac kineto, masaj ca sa rezist la dureri.
Eu deja am inceput "lucrul" cu fetita despre venirea noului bebe si e f incantata de idee, cu ocazia asta se mai potoleste si nu mai sare pe mine :D
Zi usoara si cu spor!