Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 12
Ele spune:
Iarasi am citit prostii pe net...
de extrauterine s.a.
Sa se faca marti odata si sa ma vada medicul ca sau cu grija.
Voi cum va stapaniti panica?
Elena & Denisa
amaliaro spune:
Elena iti ttrimit o portie de ZEN ssi nu uita ca trebuie sa fi pozitiva bucurate cu micuta ta spunei ca o sa aive cu cine imppaartti bucuriilee vvieti si cca nu va mai fi singura ttrraiieste miirracolull maaternittati si lassa netul
sscuze pt grreseli scriu ddupa tableta trebuie saa stau lungita din cauza de urtoggesstan
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Amelia, 12 ani?! Vai de mine, imi inchipui ce a fost in sufletul tau cand ai vazut testul!!! De abia astept sa vii cu vesti maine de la dr!!
Elena, lasa tampeniile de pe net! Sigur totul va fi bine...ce sa mai zic eu, care tb sa astept 2 saptamani sa ajung la dr.
Si eu am anuntat in jurul meu, ca asteptam si noi de ceva timp bb2, s-a lasat un pic asteptat( cam 7-8 luni)
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
amaliaro spune:
Buna dimi
La multi ani !celor ce sarbatoresc azi o zi placuta sa aveti
Eu azi trebuie sa merg la ecodaca oi avea cuce si cum este greva generalanu circula nimic de la avion la taxi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Neata
?
Am mai completat din listuta, dar nu vreti voi sa dati toate datele si gata, nu am ce sa va fac...
Intrebare pt fetele cu copii mai mici...cum faceti sa nu-i luati toata ziua buna ziua, in brate? Pe mine ma doare rau spatele deja si efectiv, nu-l mai pot ridica pe Raul si nu intelege, sa nu mai zic de datul cu picioarele cand il schimb, si ma mai loveste si in burta...
poze
Ele spune:
Buna dimineata!
Eu la munca de la 8.
Am o usoara greata dar daca e sa fie doar atat e foarte biiine. :)
Daca ma duc la eco, la 6 sapr fara doua zile se vede inimioara oare?
Ca nu mai am stare pana marti. As vrea sa ajung in we.
Elena & Denisa
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Buna dimineata! Eu la munca de la 8. Am o usoara greata dar daca e sa fie doar atat e foarte biiine. :) Daca ma duc la eco, la 6 sapr fara doua zile se vede inimioara oare? Ca nu mai am stare pana marti. As vrea sa ajung in we. Elena & Denisa |
Depinde cand ai ovulat, nu?
poze
Ele spune:
Intrebare capcana. :)
Doar sa sper sa fi ovulat si sa se fi prins repede.
Dar la fix 6 sapt de sarcina se vede inimoara pulsand?
Elena & Denisa
paula_m spune:
Elena, daca nu mai ai rabdare du-te!! Doar nu te pui cu o gravida , nu? Si nu mai citi prostii pe net .
Eu nu-mi explic cum sunt eu atat de calma si nu-mi tb vizite la dr...ma gandesc ca de banii aia de ecograf ii iau jucarii lui Raul si ma calmez, dar nu ma duc nici moarta inainte de 6 saptamani jumate, chiar 7, doar daca, Doamne fereste am vreo pb.
poze
Ele spune:
Paula cred ca e de la batranete!!!! :))
Sa vezi ce calma stateam la inceput....acuma parca imi ard calcaiele.
Aseara m-a mai calmat sotul. Ca de ce ma stresez, ca suntem o familie sanatoasa si nu am avut pe nimeni cu pb. Plus ca eu cu sportul meu sigur nu am proboleme. :)
Elena & Denisa