Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana Claudia spune:
Paula, dupa emoticonul afisat banuiesc ce sex a avut cel de-al treilea copil...eu insa prefer sa visez roz (sau mov pentru ca imi place mai mult :))
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Nici eu nu gandesc sa anunt (nici macar familia) inainte de 10 sapt..trebuie sa ma asigur ca totul este ok. Pana atunci astept, ma bucur si sper impreuna cu fericitul tatic.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
mstefania spune:
Teodora e nascuta in 7 octombrie 2007. Merge la gradinita cu program scurt si desi e in grupa mare m-am gandit ca nu se va imbolnavii la fel ca si pana acum dar se pare ca m-am inselat, tot cu tuse si muci :(
mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca
mstefania spune:
Nici eu nu am anuntat pe nimeni, numai eu si sotul meu stim asta pana cand merg la dr, sper sa duc sarcina pana spre final :)
mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca
zuza_zuzi spune:
si apropo de momentul anunarii angajatorului: cand se poate solicita reducerea timpului de munca cu 25%? la fetita acum 3 ani nu am solicitat...dar acum as vrea.
Ele spune:
Imi place..ne adunam ....si creste grupul nostru.
fetelor noi le doresc bun venit si sarcini usoare.
Eu am anuntat pe toata lumea ca nu m-am putut abtine.
Si daca eram eu secretoasa, se scapa ficamea. Chiar nu as fi vrut sa afle seful de la copil.
Elena & Denisa
Ele spune:
Zuzulico eu nu vreau nici CIC.
Deci reducerea de program o iau doar daca am planuri. E cand imi dorect dar nu zilnic.
Elena & Denisa
amaliaro spune:
Si eu am spus aprroape la toti dupa 12 ani de astteptari vroiam sa strig in gura mare SUNT GRAAVIDAAAA mi am imagginat de un million de ori cum o sa ii sun lui iuby si tot cee am facu a fost sa ii arat testul si sa plang de fericire pt prina data in viata mea vedeam test pozitiv
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia hai ca m-au luat si pe mine emotiile cu povestirea ta scurta.si eu de felul meu sunt ma rece si mai din topor.
Elena & Denisa
amaliaro spune:
Elena iubita e diin cauuza de hormoni graviditi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota