Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Carmen, Elyana, sunteti pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Maria, sa-ti ajute Dumnezeu! Poate sunt 2 in acelasi saculet, si abia se dezvolta!
Dragele, am emotii pentru saptamana viitoare, merg la control. Dupa consultul de la 5 si cel de la 6 saptamani, acesta e urmatorul, merg si cu analize, cu tot la medicul cu care as vrea sa nasc. Merg cu un sac de sperante, sper sa fie ok.
Tot incerc sa ma temperez, ca e sarcina de luna mica, nu se stie deocamdata ca e bine, e cale lunga pana sa-l tin in brate, dar ti-ai gasit! Am colindat deja pe la raioane de copii, mi-am ales deja ce carucior imi doresc,am facut liste cu ce as avea nevoie pentru bebe, mai nou observ gradinite si crese, le caut pe net!!
Se apropie trimestrulII! ce atata bucurie, ca am tras cu ochiul pe forum: eu credeam ca te simti mult mai bine, sarcina s-a prins si creste, si pana sa devii balena umflatica si greoaie, te misti in voie. Si cand colo, contractii, dureri, griji, insomnii!!!!
Sa ne dea Dumnezeu rabdare!!
Mami gravi 11sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna ziua tuturor burticutelor mai mici si mai mari .

Vad ca e multa animatie si bucurie in casuta datorita Mariei, si ei normal!

Maria, da, eu am facut la Medlife 4D prima oara la 4 s si 2z. Si s-a vazut, normal, doar saculetul gestational.
Joia trecuta, am facut un 4 D Voluson, care a aratat si embrionul si inimioara si dimensiunile: sac gestational 15mm, vezicula ombilicala (nu stiu daca e aceeasi cu vezicula vitelina, poate ne lamuresc fetele mai cu experienta) de 2.7 mm, embrion de 3.7mm si inima de 118 bpm.

In urma masuratorilor de joi, s-a stabilit varsta la 6 s si 0 zile.
Eu cred ca doctorita ta vazand ce gafa a favut joi, sambata a inceput sa o dea in diverse cu faze de genul "n-am mai vazut asa ceva " etc. cred ca se gandeste si ea la what if acceptai curetajul chiar atunci....brrrrrr....

Iti dai seama ca nimeni nu te poate forta, dar ia in considerare sa te duci totusi in alta parte, ala clinica, alt medic, sau , macar alt ecografist.

Haide draga, ca vreau sa te provoc la niste suete intelectuale peste cateva luni, de genul: ce fel de carut luam, dar aspirator de muci?! Deci, iti zic, du-te si lamureste ca avem multe discutii solicitante de purtat.

Bob Pixel, foarte poetica descrierea lui bebe si a fitzelor lui . Ne-ai incurajat .

O duminica perfecta fetelor.

P.s. sper ca mi-ati remarcat motzata gravida de la semnatura, daaa?!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

BAi, eu ma plicti : nu am somn, la tv nu e nimic, pe net nimic, voi nu scrieti :(((((. de o carte nu pot sa ma apuc, ca neuronu nu e in stare sa se concentreze.
Ai citit de prenatest?

Vicky si Printzesone

Vicky unde erai cand aveam eu insomnii? Cred ca ne apuca pe randfazele astea.
Din fericire aseara chiar am dormit binisor.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

buna seara mamici.
din pacate nu am reusit sa intru azi sa vad ce mai faceti.am avut o noapte ingrozitoare.nu am inchis un ochi.niste dureri de bazin insuportabile(doctorul mi-a zis ca e normal caci e prima sarcina si se dilata uterul).pe langa asta am vomitat de 3 ori in timpul noptii si mai rau e ca nu am avut ce.intr-un final am adormit,era 6 dimineata dar la 9 m-am trezit iar.sunt f obosita.a fost o duminica teribila pentru mine.ma bucur ca voi sunte-ti bine si toti bbii sunt ok.

Mergi la inceput

Buna seara fetele!
Astazi m-a pocnit o alta intrebare.Poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine.
Daca mie mi-au aparut anticorpi anti-B si fac amniocenteza ,ar trebuii sa fac vreun vaccin cum se face in cazul incompatibilitatii de rh?
Eu din ce am citit nu am gasit nici un caz similar cu al meu.
Voi ce stiti?
simcri am vazut ca tu ai cunostinte in domeniu medical,ce zici ,stii ceva de asta?
Primii copii au B3 amandoi ,sa inteleg ca si bebe mic are tot B3 ,de mi-au aparut anticorpi.
Noapte buna!

si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, eu de incompatibilitatea de grupa am auzit numai in ro. Nu cred ca trebuie sa faci nici un vaccin.. Oricum ne lamureste Simcri.

Azi Maya a fost cu Paul (prietenul ei si copilul unor prieteni de fam care locuiesc la 2 min de noi) la o expozitie de catei, pisici etc. Dupa amiaza i-a dus tati la muzeul automatelor si apoi au venit la noi. Ii intreb eu cum a fost, ei imi pove extaziati, si la sf Paul imi spune : cel mai frumos a fost ca am mers impreuna!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Vicky nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru petitor ,deja l-ati gasit!

Chestia e ca din ce am citit anticorpii anti B sunt mai periculosi decat cei anti A.Si ma gandesc ca daca ma inteapa la amnio sangele meu intra in contact cu sangele lui bebe si eu avand deja anticorpi aparuti nu prea stiu ce se poate intampla.
Oricum maine sun la toti ginecologii sa-i intreb ca iar ma ia stresul.
Sunt sigura ca bebe are tot B3 ,nu putea sa ia si el grupa mea?
Cica grupa B este dominanta fata de grupa 0.

si acum13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zadria

buna seara mamici.
din pacate nu am reusit sa intru azi sa vad ce mai faceti.am avut o noapte ingrozitoare.nu am inchis un ochi.niste dureri de bazin insuportabile(doctorul mi-a zis ca e normal caci e prima sarcina si se dilata uterul).pe langa asta am vomitat de 3 ori in timpul noptii si mai rau e ca nu am avut ce.intr-un final am adormit,era 6 dimineata dar la 9 m-am trezit iar.sunt f obosita.a fost o duminica teribila pentru mine.ma bucur ca voi sunte-ti bine si toti bbii sunt ok.

Imi pare rau ca suferi!
Hai ca mai e un pic si vine trimestrul 2 de sarcina si o sa te simti mai bine.

si acum13+

Mergi la inceput

Fetele va pup!
Am plecat la sa vedem daca reusesc.
Noapte buna!

si acum13+

Mergi la inceput