Burtici de mai-iunie 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
paulinio spune:
Of... lipsesc si eu cateva zile si abia reusesc sa recuperez... La celalalt capitol nici nu m-am mai uitat ca abia am reusit sa-l citesc pe asta.
Bun venit noilor burticute... sa fie cat mai multe vesti bune! Si mereu gandul bun aduce si energii bune
Baiatul meu, care intre timp a facut 4 ani, e foarte incantat ca va avea un fratior sau surioara. Ma mangaie pe burtica si are grija de mine (in limitele lui, evident). Eu... nu ma las pacalita de mierea de acum, sunt convinsa ca va fi revoltat cand va trebui sa ma imparta. Dar... sadim si noi seminte bune pentru mai tarziu.
Va pup, o seara placuta.
A... greturi, dureri... au disparut cu totul. Si parca am si mai multa energie. (am facut deja 13 saptamani :))
VIOIKA76 spune:
Mycya tare rau imi pare ca te-ai imbolnavit!
Sper sa-ti treaca repede!
Micuta ta sper ca o sa-si revina repede la vechile obiceiuri.Poate o deranjeaza si pe ea ceva.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
VIOIKA76 spune:
paulinio la multi ani baietelului tau!
Ce bucurie ca ai scapat de greturi ,era si timpul !
Dar cum ai facut deja 13 saptamani ca am vazut ca tu ai dpn in 20.05.2013.Zic asta nu ca sa te corectez ci fiindca eu am implinit deabia sambata 13 saptamani si am dpn pe 11.05.2013.
si acum13+
Mycya spune:
va multumesc fetelor sper ca maine sa nu mai am nimic ca tare greu e .
Vio nu stiu ce are gaza mea dar nici nu o voi chinui. sper sa isi revina de l sine. o voi lua cu mine in pat cand doreste ca nu vreau sa se ajunga la traume....
si 13+
VIOIKA76 spune:
Mycya sunt sigura ca o sa-si revina .Mai au si ei perioada mai grele.
Deny ai reusit sa faci eco?
Tot am intrat mai des sa vad daca avem vesti de la Maria.Asteptam si ne rugam sa fie bine.
si acum13+
mrenescu spune:
Buna seara fetele, ne-am intors si noi de la dr.
Situatia este oarecum la fel, adica astazi m-am vazut atat cu gine cat si cu ecografista. Ambele au considerat ca vezicula vitelina este prea mare,peste limita de alarma de 6 mm ( are 6,2 mm mai exact). Bebe pare insa a le sifda prognosticul rezervat si-si vede de treaba lui acolo. Astazi avea 125 de batai/minut comparativ cu 110 sambata, cand am descoperit ca are ritm cardiac. El creste linistit, pare a se dezvolta normal. Ambele dr nu au reusit sa-si dea seama daca pana la urma a fost si un al doilea bebe, care sa fi marit vezicula cat pentru doi dar care intr-un final nu s-a dezvoltat.
Concluzia a fost: facem ecografii saptamanal, continuam tratamentul cu utrogestan si vedem ce se intampla. Asa ca ma revad ca bebe martea viitoare si vedem care mai e treaba.
Pe de alta parte am mancat astazi peste la o masa festiva si nu mi-a priit deloc. De cateva ori am avut impresia "ca-l voi returna" dar nu s-a intamplat. M-am calmat acum cu niste banane.
Deci, cu Doamne-Doamne inainte. Sunt mai pozitiva si imi pun sperantele in bebele meu care pare a fi un luptator si un incapatanat.
Va pup si multumesc ca ne-ati purtat de grija.
PS. Nu reusim de nicio culoare sa stabilim si noi ce varsta avem. Dupa masuratori are aproape 7 s, dupa UM se apropie de 8 dar eu am convingerea ca am ovulat mai tarziu, prin ziua 18 sau 19.