Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Eu am vorbit cu Anusca mea si a zis ca atunci cand luam hainutele la bebe sa o las sa aleaga pe ea si sa o las sa-l imbrace si sa puna mana pe el.Doamne cum m-am bucurat cand am auzit-o ,si eu care-mi faceam griji ca o sa-l urasca cum l-a urat la inceput pe Dragos.Vreau sa zic ca i s-au trezit instinctele materne si chiar discut cu ea in fiecare seara despre bebe ,unde este pozitionat si cum o sa fie cand o sa dea dn picioare si o sa-l simta si ea.Deabia asteapta sa-l simta ,ma tot intreaba cand.Pe Dragos nu-l prea intereseaza de bebe el doar ma intreaba daca o sa fie baiat sau fata.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Eu am vorbit cu Anusca mea si a zis ca atunci cand luam hainutele la bebe sa o las sa aleaga pe ea si sa o las sa-l imbrace si sa puna mana pe el.Doamne cum m-am bucurat cand am auzit-o ,si eu care-mi faceam griji ca o sa-l urasca cum l-a urat la inceput pe Dragos.Vreau sa zic ca i s-au trezit instinctele materne si chiar discut cu ea in fiecare seara despre bebe ,unde este pozitionat si cum o sa fie cand o sa dea dn picioare si o sa-l simta si ea.Deabia asteapta sa-l simta ,ma tot intreaba cand.Pe Dragos nu-l prea intereseaza de bebe el doar ma intreaba daca o sa fie baiat sau fata.

si acum13+

Sunt niste dragalasi...sunt sigura ca-si vor iubi foarte mult fratiorul/surioara
Daria mea e fascinata cand se uita la pozele de la eco. Mi-a spus chiar: "mai mami, iti dai seama ca de la o gamalie care abia se vedea, acum e ditamai copilul de 6cm?!"

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Ce tare a fost Daria cu ''ditamai copilul''.Doamne ,ca asa sunt de dulci cand spun cate-o perla deasta.

si acum13+

Mergi la inceput

Da, sunt tare haiosi...pui de oameni mari si mai multe nu
Oricum, cea mai draguta replica de pana acum mi s-a parut urmatoarea: "mami, dar iti dai seama ca intre mine si bebe vor fi 9 ani diferenta...asa ca tu va trebui sa te concentrezi la copil, iar mie, pt ca voi fi mult mai mare, sa-mi dai libertate sa ma duc la terasa cu baietii". Dragut, nu?! O duce mintea departe Parca mai ieri imi dezbateam cu fetele de pe forum starile si analizele pt micuta mea domnisoara, iar acum avem conversatii intelectuale

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Awwww, cele merge mintea la traznai :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare dragelor!

am intrat numa sa va salut si sa urez bun venit noilor burtici si sa le urez o sarcina usoara cu bebei sanatosi si rabdatori

eu am luat un virus de la nepotica mea asa ca sunt ' varzaaa'
ma dor toate cele....abia pot merge de durere de spate si cel mai greu e ca fata mea sa certat rau cu patutul si ducem lupte grele noaptea. sper sa fie numai o faza si sa treaca cat mai repede...din pacate a inceput chiar acum cand nu ma simt eu bine deloc dar ce sa facem....

va si sa aveti o zi cat mai buna, fara greturi si bebei cumintei .

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, Cosmi ce ma distrati cu fetele voastre mari :).
Vio, ma bucur ca Ana e bucuroasa pt bebe. Sa o implici cat mai mult.

Eu i-am zis la Maya ca bb o sa-i faca si el un cadou cand se naste. Si ea : cum gaseste el cadou de acolo din burti? Maya, bebele e magic, si asa aduce cadoul. Aaa, cand suntem in burti suntem magici, si apoi hop, nu mai suntem cand iesim :).
Ce bine e sa fii copil, serios.

In alta ordine de idei, am aflat ca o colega din alt departament e gravi :), 12S. Hihihi acum ne intrebam cine va fi a treia.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mycya, ai grija de tine! Insanatosire grabnica!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

salutare dragelor!

am intrat numa sa va salut si sa urez bun venit noilor burtici si sa le urez o sarcina usoara cu bebei sanatosi si rabdatori

eu am luat un virus de la nepotica mea asa ca sunt ' varzaaa'
ma dor toate cele....abia pot merge de durere de spate si cel mai greu e ca fata mea sa certat rau cu patutul si ducem lupte grele noaptea. sper sa fie numai o faza si sa treaca cat mai repede...din pacate a inceput chiar acum cand nu ma simt eu bine deloc dar ce sa facem....

va si sa aveti o zi cat mai buna, fara greturi si bebei cumintei .

mami de Andra 02.08.2010 si 12+

Insanatosire grabnica! Te pupam cu anti virusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Da, tare scumpi sunt puiutii nostrii.
I-am spus si noi la Dan ca va avea un fratior sau o surioara si ca acum e la mama in burtica pana va creste destul de mare sa iasa de acolo. Si de cateva zile, cand isi aminteste de bebe, vine si imi ridica bluza ca sa vada burtica, daca a mai crescut bebe si daca e bine. E atat de scump ...
Azi am stat 3 ore in pat fara sa ma deranjeze nimeni. E prima data dupa 2 ani cand ma bucur de asa ceva. Tare bine a fost. Si as mai fi stat dar ma cheama datoria. Important e ca ma simt mult mai bine decat dimineata.
Merg sa termin mancarea si sa il iau pe Dan de la gradi. Poate ne mai auzim deseara.
Maria, abia astept sa vii cu vestile de la eco.
Va pup pe toate si o zi cat mai placuta in continuare.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 11+

Mergi la inceput