Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna dimi fetele. Multumesc Carmen pt raspuns....asteptam sa mai aud pareri!maine am programare , abia astept sa merg, sper k bebe sa fie bine. Durerile de cap sunt datorate cresterii cantitatii de progesteron din organism. nu trebuie sa va faceti griji, e un semn ca bebe are suficient progesteron pt a se dezvolta :)
Sa aveti o zi frumoasa !

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Fetelor voi vedeti reclama asta la spitalul Sf. Maria care zice ca poti naste in siguranta la 30 saptamani ? Pe mine ma dispera , poate chiar ii crede cineva!

Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Am uitat sa va zic ca de 2 zile pot sa mananc si nu-mi mai este rau !!! Oare a trecut perioada nasoala ? Ce bine ar fi ! Ma gandeam cu dr serios sa iau niste redigest ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen1985

Fetelor voi vedeti reclama asta la spitalul Sf. Maria care zice ca poti naste in siguranta la 30 saptamani ? Pe mine ma dispera , poate chiar ii crede cineva!

Cumva trebuie sa-si faca si ei reclama.
Cel mai bine sa ne rugam sa n-ajungem sa nastem asa de devreme.
Am vazut aseara o stire despre spitalul Polizu cum ca si-au modernizat sectia de prematuri.Aveau super aparatura dar nu spuneau nimic de medici.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Si pe mine tot pe la 8 sapt m-au mai lasat greturile.nu au disparut de tot dar macar nu mai vomit atat de des.pofta de mancare tot lipseste.iaurtul si cartofii raman preferatele mele. :)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!
Fetele ma bucur ca v-au lasat greturile.
Sunteti norocoase ca a-ti scapat asa devreme.Pe mine la prima sarcina m-au tinut pana la 13 saptamani.
Acum n-am de ce sa ma plang in privinta asta.

Irinukaa dupa parerea mea ai un rezultat super la riscul de la trisomia 21.Doctorul ce a zis?Oricum esti departe rau de limita.Mie mi-a iesit asa:risc bazal(risc general) 1:182 iar riscul ajustat(riscul meu) 1:665 .Aici stau bine si eu.

Deny nu te necaji ca n-ai reusit sa-l vezi pe bebe ,poate poti sa-ti faci o programare si-l vezi astazi.

Maria ma gandesc la tine si iti tin pumnii!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Buna dimineatza!

Absenta si eu da motivat, insomnii noaptea dureri de cap ziua, bleahhh nu am fost in stare de nimica.

Am fost si noi la eco ieri, totul este bine, bebe in parametrii si foarte voios si "agitat". Dar am o minunatie de candida :(, parca vad ca nu scap de ea toata sarcina. Trebuie sa ma mai relaxez ca o sa fie mult prea agitat bebe:).

Ma gandesc sa stau mai mult acasa dupa sarbatori, sa vedem ce zice sotu, ca nu vrea sa piarda momente din cresterea Andreei sau a burticii.

Maria, sper sa vina vestile bune maxim de bune azi!

Deny, ma bucur ca a-ti ajuns cu bine! Distractie peste tot prin Romania!

Vio, sper ca esti mai bine, mai linistita putin. Sorry nu am reusit sa citesc numai pe final aicea.

Sper ca toata lumea are vesti bune de la eco, inclusiv sper sa vedeti si dublu , acolo unde trebuie

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

buna dimineata mamici...
ma bucur din suflet ca sunte-ti bine.din pacate eu sunt terminata.ieri am ajuns la urgenta.am slabit 3 kg in ultima saptamana.nu reusesc sa mananc nimic.vomit non-stop.adica de fiecare data cand incerc sa mananc.m-am dus aseara la urgenta caci am vomitat sange.era din gat ceea ce e bn.mi-am vazut moartea cu ochii.nu pot sa iau nimic si chiar daca iau tot vomit.mi-au dat si niste supozitoare...degeaba...si e atat de greu acum ca ne-a ajutat dumezeu si ne-am luat o casuta si suntem in renovari dar nu pot face nimic.impportant e ca bebe e bn si se dezvolta ok.v-am pupat.

10+

Mergi la inceput

zadria ai grija de tine.incearca sa papi mai mult fructe, sa incerci sa mananci ce stii ca iti placea. painea prajita e buna in astfel de situatii. bananele te vor ajuta sa ai putina energie.incearca, eu asa am reusit sa trec peste momentele grele.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

neata fetelor
parca si la mine greturile mai dispar dimineata cand deschid ochii nu mai alerg la dulapul cu cornuri tot imi este foame dar nu imi mai este rau azi o sa incerc si putina carnita sa vad cum ma comport ca nu am mai mancat carne de o saptamana si ceva. eu ma bucur ca pana acum nu am
Fetrlor care trebuie sa faca eco va asteptam cu vesti.
va pupacesc sa aveti o zi buna

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput