Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

multumesc frumos crina dar sa stii ca am incercat orice.inainte de sarcina adoram bananala eram in stare sa mananc 10 pe zi,acum nu ma lasa.pana vineri puteam sa mananc fructe.acum nu ma mai lasa nimic.nu stiu daca e cgiar normal asa.ar trebui sa ma lase freturile nu sa ma ia mai tare nu?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

cred ca difera de la sarcina la sarcina. macar hidrateaza-te zadria. nu te mai stresa, vb cu medicul si vezi ce solutii are el. o sa vezi ca in curand o sa te lase si greturile :)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Si eu am patit la fel adica ce-mi placea inainte nu mai pot manca acum. Asta e. Am o prietena care a ajuns la spital ca tine , a vomitat zilnic pana pe la 4 luni si nu a avut ce face :(

Incearca niste ceai de ghimbir , pt greata si varsaturi ,poti sa bei fara probleme, doar sa nu-l faci prea concentrat. Sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui zadria

multumesc frumos crina dar sa stii ca am incercat orice.inainte de sarcina adoram bananala eram in stare sa mananc 10 pe zi,acum nu ma lasa.pana vineri puteam sa mananc fructe.acum nu ma mai lasa nimic.nu stiu daca e cgiar normal asa.ar trebui sa ma lase freturile nu sa ma ia mai tare nu?

10+

Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+

Mergi la inceput

unde sa gasesc aici ceai de chimbir?abia peste 2 sapt imi trimite mama pachet si o sa=i zic sa-mi puna.sper sa-mi treaca pana atunci.

10+

Mergi la inceput

ghimbir scuze.nici nu mai vad bine.multumesc sper sa fiu ok

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Aici se gaseste la kaufland , sau ceai de la mag din astea naturiste, pe acolo nu au magazine cu ceaiuri ?

Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Zadria, apa minerala, poate citrice. Sunt sigura ca o sa gasesti ceva sa taie greata. Vezi ca ghimbir este si fruct uscat cu zahar, gasesti cred si acolo la magazinele turcesti.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zadria

buna dimineata mamici...
ma bucur din suflet ca sunte-ti bine.din pacate eu sunt terminata.ieri am ajuns la urgenta.am slabit 3 kg in ultima saptamana.nu reusesc sa mananc nimic.vomit non-stop.adica de fiecare data cand incerc sa mananc.m-am dus aseara la urgenta caci am vomitat sange.era din gat ceea ce e bn.mi-am vazut moartea cu ochii.nu pot sa iau nimic si chiar daca iau tot vomit.mi-au dat si niste supozitoare...degeaba...si e atat de greu acum ca ne-a ajutat dumezeu si ne-am luat o casuta si suntem in renovari dar nu pot face nimic.impportant e ca bebe e bn si se dezvolta ok.v-am pupat.

10+

Imi pare rau ca suferi atat.
Uite ce faceam eu la prima sarcina ca sa evit sa vomit,ca de greata nu scapam.De cu seara imi puneam pe noptiera un pachet de covrigei sa stixuri sau paine prajita ,ceva uscat si sa nu fie dulce, ca-ti amplifica starea de greata.Cand deschideam ochii incepeam sa rontai din covrigei inainte sa ma spal pe dinti(nu mai zic ca si pasta de dinti ma facea sa vomit) si apoi continuam tot asa de fiecare data cand ma lua greata.Chestia e sa nu stai prea mult cu greata ca nu te mai poti opri din vomitat.Cu metoda asta am reusit sa vomit decat o singura data.
Sanatate!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

cocuta felicitari pentru vestile bune de la eco!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

14 pagini in 3 zile?! hehe ati avut spor ;)

Bun venit noilor burtici sa aveti sarcina usoara!
Maria, abia astept vesti de la tine, m-ai tinut cu sufltul la gura. Poate reusesti sa mergi si la alt medic sa mai primesti si alte pareri.
Zandria- imi pare rau pentru tine, incearca sa te hidratezi, sa eviti mirosurile puternice si sa te odihnesti. Alimentele ce le puteam eu tolera au fost painea prajita, branza aia de vaci fara gust, iaurtul si laptele batut, incet incet am putut manca fructe. Me pactic mi-a fost greu sa mananc orice avea miros puternic. Inceara sa gasesti ceva ce poti manca, prin eliminare. Stiu pe cineva care a putut manca doar inghetata, altcineva doar chipsuri din alea la punga. Eu am avut vreo 4 zile in care am putut manc doar supa din aia cu taietei asiatica.

Noi am avut, ca de obicei, un weekend super plin.
Deci sa va spun ce am facut ieri: m-am dus la Ikea si am cumparat patut, salteluta si masuta de infasat! Pur si simplu n mai am rabdare. Si cu o sa aflu sigur sexul ma duc sa sparg magazinele :) Pentru carucior tre sa stiu sexul totusi :P
Asta apropo de cine zicea ca se uita prin magazine, eu am trecut deja la actiune :)

In rest duminica am mancat 4 sarmale! N-am mai mancat asa cantitate de 3 luni de zile. ba chiar am reusit si eu sa ma ingras juma de kil :)
Tot in weekend am rearanjat sifonierul, am scos toate hainele in care nu mai am sanse sa incap pana la anul, cine stie cand, le-am pus in saci, macar sa nu mai am senzatia ca am cu ce ma imbraca sa ma duc la sifonier sa constat ca nu ma incap si apoi sa ma enervez. Mi-am gasit 2 perechi de blugi cu talie joasa, care imi sunt foarte largi si stau pe mine ca pe gard, dar macar sunt folosibili inca :)
Ma bucur ca m-am mobilizat sa rearanjez in sifonier ca mi-a gasit hainute suficiente pentru urmatoarea perioada, deci nu e nevoie sa ma duc la cumparaturi inca, doar pt sutiene si chiloti :P

Hai ca am scris mult :)

Va pup :)

14+

Mergi la inceput