Burtici de mai-iunie 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
mcoca spune:
Irinuka, ia sa nu mai lipsesti tu asa nemotivat :).
Flafi, tu pe unde esti?
Simcri? recuperezi dupa wk?
Carmen, Maria, va asteptam maine cu vesti bune!
Vicky si Printzesone
Elyana spune:
Neata, fetelor!
Sunt atat de obosita de imi vine sa si cu toate astea, ma trezesc noaptea cucuvea si stau vreo 2 ore cu ochii in tavan ca nu mai pot sa adorm, iar dimineata vreau sa Mi-am facut si 1000 de nervi la munca cu niste colegi, iar azi noapte la 3am ma gandeam cum sa ii pedepsesc. Eu de firea mea nu sunt vindicativa si in plus, ei asa sunt de cand ii stiu... Nu cumva m-au tacanit hormonii ?
Diseara merg sa vad bebelusii iar sper sa vin cu vesti bune ca de la o vreme ma simt razna si ma gandesc numai la prostii
La voi cum merge? Dupa UM suntem in sapt 7, dupa masuratori avem cam 6 sapt jumate
DenyAnd spune:
Buna dimineata burtici
Nu am reusit ieri sa fac un eco . Asa tare vreau sa-mi revad bebitzul. Poate reusim azi, maine, o sa vedem.
Ieri m-a scos sotul in oras si am colindat orasul pana s-a intunecat.
Irinuka, nu stiu cum sa-ti raspund, noi de fapt mai mult "colindam" toata Romania. Eram la Onesti. Acum ne-am mutat la Buzau, la rudele noastre, temporar cred. Pt ca sotul nu vrea sa ramanem la Buzau, o sa vedem pe viitor unde o sa ne mai mutam. Dar deocamdata stam si in Viena. Suntem amandoi din Moldova.
Dar azi suntem mai departe de Buzau in vestul Romaniei
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Off Elyana si tu cu colegii de munca .
Am trecut si eu prin asta. Cand ma uit in urma, regret ca i-am lasat sa ma tulbure si sa ma enerveze. Ei oricum au ramas nesimititi si fara bun simt, iresponsabili, si tu nu faci decat sa te consumi degeaba din cauza lor.
Incearca sa-i ignori, ca bine nu iti vor face deloc cu nervii astia. Trebuie sa fii calma, relaxata pt bebeii dn burtica ta sa-ti mai treaca nervii
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Fetele, da' avem 2 gravidute cu acelasi nume, o sa ne incurcam, eu sigur le incurc. La Carmen ma refer .
Trebuie cumva sa le deosimbim, cu 1 sau 2.
Carmen1, Carmen2.
Cum facem?
Cine va fi Carmen1, si cine Carmen2?
10+ cu minune surpriza
DenyAnd spune:
Legat de vitamine, eu iau Femibion1, si inca un fel de vitamine din Viena pt gravide care contine si omega de la DoppelHerz. Din astea din urma se recomanda 2 capsule pe zi, dar eu iau doar 1, sa nu fie prea multa vit. si cu Femibionul.
Ufff, da' asa m-am saturat de "bombonelele" astea
Pe langa vitamine, mai iau si duphaston (3 ori /zi), aspenter, rareori mai iau cate un MgB6, un Cetebe.
Rabd eu cu ele pt bebe fac orice
10+ cu minune surpriza
DenyAnd spune:
Ah Vicky, mi-am amintit de tine cu tensiunea joasa.
Sa vezi ieri cat am avut 8 pe 6 (80/55, puls 71). Mai ca am picat pe jos, aveam si dureri mari de cap. So, si eu cu tensiunea mica . In general eu o aveam mereu mica 10/8, dar ieri am avut-o si mai mica.
E periculoasa tensiunea mica in sarcina?
edit: mi-am verificat-o acum iar . Am 96 cu 63.
Tot e joasa, asai?
10+ cu minune surpriza
DenyAnd spune:
Marie, cum mai esti?
10+ cu minune surpriza
Carmen1985 spune:
Buna dimi tuturor!
Am avut si eu insomnii, dar au trecut... eu am norocul ca nu lucrez si am putut sa motai ziua cat am vrut. Cat despre nervi , cred ca ii faceai oricum ori acasa ori la serv, sunt de la hormoni sunt sigura ! I-am facut niste crize sotului de la niste papuci de casa care miroseau putin . Cat despre ganditul la prostii la fel patesc si eu ... ma gandesc cine m-a pus sa raman gravida iar, ca am o fetita asa frumoasa si sanatoasa si daca acum se intampla ceva nasol cu bb ... asa ca ... curaj si eu sper ca dupa morfologia de la 3 luni sa ma linistesc.
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Neata, fetelor! Sunt atat de obosita de imi vine sa si cu toate astea, ma trezesc noaptea cucuvea si stau vreo 2 ore cu ochii in tavan ca nu mai pot sa adorm, iar dimineata vreau sa Mi-am facut si 1000 de nervi la munca cu niste colegi, iar azi noapte la 3am ma gandeam cum sa ii pedepsesc. Eu de firea mea nu sunt vindicativa si in plus, ei asa sunt de cand ii stiu... Nu cumva m-au tacanit hormonii ? Diseara merg sa vad bebelusii iar sper sa vin cu vesti bune ca de la o vreme ma simt razna si ma gandesc numai la prostii La voi cum merge? Dupa UM suntem in sapt 7, dupa masuratori avem cam 6 sapt jumate |
Mami de Bianca si 7+
Carmen1985 spune:
Am avut si eu probleme cu tensiunea , 8 cu 4 o data , ca tine nu puteam sa stau in picioare , lucram langa o farmacie in kaufland si mi-au dat fetele un calciu si mi-am mai revenit. Am sunat dr si a zis ca e din cauza ca sunt hipotensiva din fire , in general am 10 cu 6, uneori 9 cu 5 tensiunea. De periculoasa nu mi-a zis ca ar pati ceva bb de la asta .Acum dupa prima sarcina mi s-a mai reglat. Beau o cafeluta mica cu lapte dimineata in speranta ca are vreun efect. Sanatate!
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Ah Vicky, mi-am amintit de tine cu tensiunea joasa. Sa vezi ieri cat am avut 8 pe 6 (80/55, puls 71). Mai ca am picat pe jos, aveam si dureri mari de cap. So, si eu cu tensiunea mica . In general eu o aveam mereu mica 10/8, dar ieri am avut-o si mai mica. E periculoasa tensiunea mica in sarcina? edit: mi-am verificat-o acum iar . Am 96 cu 63. Tot e joasa, asai? Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 10+ cu minune surpriza Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Mami de Bianca si 7+