Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

CArmen, sorinacicos, Cosmi sunteti pe listuta!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Multumim!

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

CArmen, sorinacicos, Cosmi sunteti pe listuta!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Multumesc Vicky

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna seara, pe rand asa mergem spre echo si consult. Eu fac maine ecografie. Sotul e suparat foc, nu stie daca ajunge sa vada si el pe bebe miscand!
Eu nici nu ma gandeam sa nu iau vitamine, desi ma hranesc bine. Am auzit si eu ca de fapt copilul isi ia ce are nevoie, iar mama ramane curatata de vitamine, si daca ar fi doar atat, as zice pas! Dar cand aud de spina bifida, de alte mlformatii ce puteau fi evitate cu acea pastiluta de ac folic! Dr mi-a dat si ac folic, si femibion (repet, am indicatie de la medic) si am luat cu incredere. Se pare ca sunt cazuri in care nu se absoarbe bine ac folic, iar femibionul contine si metilfolati. Macar sa creasca bebe bine!
La sex, ne-am gandit noi, si am ramas cu gandul, ca la ce dureri de burta aveam in primele saptamani, m-am temut ca pierd sarcina! Nici n-am mai intrebat, era evident ca, odata ce mi-a amanat recoltarea de secretii vaginale pana la 13 saptamani, nu e voie sa deranjez pe-acolo.
Maine implinim 12 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Maria, abia astept sa ne spui vestile de maine. Sper sa fie vesti cat mai bune. Ne gandim la tine si suntem alaturi de tine.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 11+

Mergi la inceput

Asa cred si eu ..nu sunt nici asistenta nici doctor , dar am mai citit si eu cate ceva

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy

De-acord cu Vio, RH-ul nu se schimba sub nicio forma...poate-a fost asistenta putin ametita si s-a gandit la anticorpii anti grupa, dar i-a iesit porumbelul cu RH-ul

Mami de Bianca si 7+

Mergi la inceput

Am avut si eu e-coli , luata din spital cand am fost internata pe la 5 luni si nu au fost probleme. Dr nu mi-a dat nimic pt ea ( antibiotic ) si nici fetita nu a avut de suferit.

Citat:
citat din mesajul lui crina27

Nici eu nu iau vitamine.doar acid folic. mi-a iesit si urocultura....bacteria e-coli.din ce am citit pe net nu ar fi grav.astept sa vad ce zice medicul saptamana asta.

9+

Mami de Bianca si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna seara fetelor multumesc de raspunsuri m-am mai linistit nu mai sunt asa stresata ca stau si ma gandesc ca daca era ceva in neregula cu bebe nu imi curgea doar o picatura atunci, daca aveam si eu un medic ma duceam sau sunam dar trebuie sa astept pana vineri sa ma duc sa imi iau dosarul de la spital unde am fost internata si debea cu ala ma duc sa imi fac medic ginecolog. sau ma pot duce la urgente dar nu cred ca este ceva grav ca doar nu am dureri si nici nu mai sangerez.va pupacesc

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

Felicitari fetelor care au fost la control

Si mie mi s-a dat sa repet grupa si rh si au iesit asa cum stiam :)

Nici eu nu iau vitamine, doar acid folic, si nu am luat nici sarcina trecut, iar la sase luni dupa nastere mi-am facut analizele si totul era ok tinand cont si ca alalptam.

atat am retinut... ma confrunt cu o durere de cap :(( macar maseaua m-a mai lasat.

o noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna si de la noi!
Ce-mi place atmosfera asta... lume din ce in ce mai multa, probleme cu sfarsit fericit, super!
V-am tot citit zilele astea dar n-am mai apucat deloc sa scriu.

Din amintiri vreau si eu sa-i zic lui Mrenescu ca ma bucur mult ca nu s-a intamplat ce era mai rau si ca si eu, ca si restul fetelor sunt sigura ca este bine indiferent de ai unul sau doi pui. Nici nu se pune problema altfel!

Apoi Vio si vestile tale sunt bune si incurajatoare. Nu-mi inchipui altfel. Hai ca mai e putin, faci amnio si te linistesti sigur!
Si eu am asa o frica ca mi-a iesit riscul la trisomia 21 de 1:2400. Oare o fi rau? Ma ingrijoreaza ca la prima sarcina am avut 1:62000.
Mai spuneti-mi valorile voastre va rog!

Ati mai intrebat de petele dupa contactul sexula - nu stiu daca-i chiar ok, dar atata timp cat s-a oprit e un semn bun. Grija mare oricum. Si noi avem scris momentan negru pe alb "evitarea contactelor sexuale" - glumeam zicand ca nu mi le-a interzis ci doar mi-a zis sa le evit cat pot.
Vedem ce-o mai fi cu placenta mea (daca s-a mai ridicat) saptamana viitoare cand merg la eco.

Vitamine eu iau de la inceput (de la 5S) la recomandarea dr care e de parere ca e f important sa iei la inceput cand toate organele se formeaza. C-o fi bine, ca n-o fi...
La prima sarcina am luat dupa 25 de saptamani incolo si am luat +15kg per total in sarcina. Acum am luat un kg in plus dar nici nu mai am foamea aia de lup ca sarcina trecuta...

Rh-ul sigur nu se schimba. Te nasti cu el si cu ala ramai. Face parte din analizele gratuite date de dr de familie.

Deni bine ai ajuns in tara. Din ce oras esti?

Si bineinteles sa urez: BINE V-ATI ALATURAT GRUPULUI - noilor mamici! Sa aveti si voi sarcini usoare si la termen!

O saptamana plina de vesti bune doresc tuturor!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 13+

Mergi la inceput