Atentie parinti, violator pedfofil in libertate
UPDATE: zvonul s-a confirmat
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/19-00-stirile-protv-ajuta-i-pe-politisti-sa-prinda-un-pedofil-care-de-3-saptamani-se-plimba-liber.html
In general nu imi place sa raspandesc zvonuri dar exista o oarecare gravitate in acest mesaj. Am primit urmatoare atentionare:
"Atentie, parinti! In urma cu cateva zile, o fetita a fost urmarita cand a plecat de la o scoala din sectorul 3 si a fost prinsa, undeva intre blocuri si violata. Va rog aveti grija si supravegheati copiii!!!".
As tinde sa cred ca este zvon pentru ca sigur se auzea in presa/TV, a mai auzit cineva ceva?
Daca nu apare in presa in zilele urmatoare o sa sterg acest mesaj. Oricum este bine sa aveti grija de copiii vostri, dar un pic de alerta pana se clarifica lucrurile nu cred ca strica.
Raspunsuri
CorinaDani spune:
asemenea tragedii chiar se intampla din pacate. anul trecut, in ploiesti, un astfel de monstru a nenorocit cateva copile pana a fost prins. cazul a fost mediatizat la vremea respectiva (pastorul bisericii pe care o frecventa le-a furnizat politistilor informatiile care au dus la prinderea monstrului, ca om nu se poate numi). una dintre copile locuia chiar la mine in cartier, la cateva blocuri distanta.
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani asemenea tragedii chiar se intampla din pacate. anul trecut, in ploiesti, un astfel de monstru a nenorocit cateva copile pana a fost prins. cazul a fost mediatizat la vremea respectiva (pastorul bisericii pe care o frecventa le-a furnizat politistilor informatiile care au dus la prinderea monstrului, ca om nu se poate numi). una dintre copile locuia chiar la mine in cartier, la cateva blocuri distanta. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Citind postul lui Florin, ma intrebam daca a fost prins acel monstru! Anul trecut am fost ingrozita de cazul respectiv.
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui J G
Citind postul lui Florin, ma intrebam daca a fost prins acel monstru! Anul trecut am fost ingrozita de cazul respectiv. J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
da, a fost prins, pe baza portretului-robot, a mediatizarii cazului, a implicarii comunitatii din cartier. monstrul locuia tocmai in cealalta parte a orasului, insa venea la noi in cartier cu bicicleta si dadea tarcoale unei scoli, unde isi alegea victimele, le urmarea timp de mai multe zile, apoi le ataca. tot la noi in zona era si biserica pe care o frecventa (nu ortodoxa, apartine altui cult/curent religios). pastorul bisericii a fost cel care a recunoscut enoriasul in portretul-robot. au fost audiati atunci toti boschetarii din cartier/oras.
acum este la inchisoare, nu stiu cati ani de pedeapsa a primit...
dulcetica spune:
Cum ii invatati pe copii sa reactioneze daca-s abordati de straini/pedofili/psihopati/etc?
Nu i-am explicat decit, ca sint oameni care vor sa faca rau
copiilor , sa strige ,sa fuga daca pune cineva mina pe el si sa nu se converseze cu persoane necunoscute.
Abia l-am obisnuit sa vina singur acasa.
Dimineata il duc pina in clasa ,desi e in clasa a treia si am fost criticata ca nu-l invat independent.
Unde ar trebui sa fie limita si cum o stabilim? Ma sperie toate povestile astea groaznice!
J G spune:
Dulcetica, eu nici nu ma gandesc sa o las singura pe strada pana hat, spre 11-12 ani. Oricat de bine inveti copilul, un agresor va sti sa atace intr-un moment de vulnerabilitate.
Prefer sa stau linistita.
capcaunul spune:
Nu am verificat informatia. Insa ea circula de trei zile. Copiii din unele scoli au fost (hodoronc tronc!) atentionati acum trei zile de toti invatatorii si dirigintii privind pericolul de a pleca cu straini din curtea scolii. Ceva foc a fost din moment ce fumul a fost raspandit la indicatia directorilor.
Letitia1 spune:
Aceste lucruri se intimpla tot timpul si se vor mai intimpla. Depinde de cit sint de mediatizate. Culmea e ca raufacatorii sint de multe ori membri familiei sau prieteni sau vecini. La noi au fost 2 cazuri recent, in unul o fetita de 11 ani a "disparut" subit. Au cautat-o zile intregi, ca pina la urma sa-i gaseasca corpul ascus in podul casei unde locuia cu bunicii. O omorise bunicul vitreg si o ascunsese in pod.
un alt caz, o fetita de 5 ani a disparut din fata casei unde se juca cu alti copiii. Nu i-au gasit nici acum corpul dar au arestat un vecin, cica cineva a vazut ca fetita s-a suit in van-ul lui.
Nu cred ca ne putem tine copiii sub un clopot de sticla, numai ca am auzit ca pe nu stiu ce stada a fost un viol, decit daca politia da o alerta generala ca un violator in serie isi face de cap. Eu sint de parere ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus. Poti sa te pazesti cit vrei, daca e sa se intimple, se intimpla.
Siminaf spune:
Sub clopot de sticla nu, dar sa-l lasi singur pe strada la virste din astea nici nu se pune problema. Dupa 14 ani, cind e mai maricel. La cea mica nici nu ma gindesc inca, nu are nici 7 ani.
Letitia1 spune:
Citat: |
Sub clopot de sticla nu, dar sa-l lasi singur pe strada la virste din astea nici nu se pune problema. Dupa 14 ani, cind e mai maricel. La cea mica nici nu ma gindesc inca, nu are nici 7 ani. |
Binenteles, cit sint mici trebuie insotiti, dar dupa 10-12 ani nu cred ca mai e posibil. Vor si ei putina libertate, plus ca nu da bine sa tot vina mama sa te ia de la scoala cind ceilalti colegi merg singuri (pe distante mici in special). Ma intreb citi ani avea fetita din povestirea lui ADMIN.