Care sunt cele mai bune creioane de colorat ?
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Daca vrei cum zici , mai multe nuante dintr-o culoare, cumpara din fiecare marca/model o cutie si sigur vei numeri diferite :-)
Insa poate Laviniei asa i plac plansele colorate, mai pastel :-)
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
boticelina spune:
Carrefour kids, setul de 24 de culori. Sunt scumpute dar si eu am cautat sa fie exact cum vrei tu. Fi-mea are doar 4 ani, e prea mica pt culori profi, dar astea sunt la fix acum.
Tot aceeasi marca, dar in cutie albastra gasesti si un set de 18 creioane colorate acuarelabile (cand treci cu pensula doar uda peste ele se transforma in acuarele). E 20 de lei setul, cele profesionale sunt 6 lei/bucata...
J.D. spune:
kohinoor sunt bune. maicA.mea e arhitect si pe vremuri folosea carandáche. sunt foarte bune, se vand in cutii de metal, foarte multe nuante, dar cam piperate.
Lav_me spune:
http://www.kuantokusta.pt/15/10619/Lapis-de-cor-carand-ache-prismalo-c-30-cores-h0999330
le/am gasit aici pe cele carandáche, sunt f faine, exact nuante din astea vreau, nu stiu cum coloreaza dar banuiesc ca merita, cum comand nu prea stiu :D, oare gasesc si in tara ? cat despre kohinoor o sa dau o raita pe la mag , am vz ca se gasesc si la noi in div. variante si div. preturi...
..si nou ne plac cr. acuarelabile :)
Cricor spune:
In magazinle diverta ..se vand niste creioane colorate la bucata...sunt multe nuante la o culoare si culorile sunt foarte frumoase.
maria_alexia spune:
tutoriale foarte faine pentru desenul cu creioane colorate (vezi si filmuletele de la final):
http://arhimania.ro/desenul-cu-creioane-colorate-tehnici-de-desen/
poate conteaza si tehnica.
la 6 ani nu cred ca e atat de important sa aiba 100 de creioane la dispozitie, le ia o sutime de secunda pana pun mana pe culoare, sigur nu stau sa analizeze ce nuanta sa mai foloseasca.
boticelina spune:
Vad ca totusi ai dori ceva mai spre profesional.
Poti incerca culorile www.picturaonline.ro/shop/desen-tehnic-/-grafica/02-seturi-pt-grafica-si-desen/set-creioane-mondeluz-aquarell-24-culori/prod_686.html" target="_blank">Mondeluz (Koh-i-noor), eu am lucrat cu asa ceva, sunt super ok,
sau, daca iti permiti un set mai mare si mai scump, de la www.picturaonline.ro/shop/desen-tehnic-/-grafica/02-seturi-pt-grafica-si-desen/set-cretacolor-karmina-36/prod_497.html" target="_blank">Cretacolor, dar astea nu-s si acuarelabile.
_Ralu_ spune:
Am incercat si noi diverse...dar de vreo 2 ani am ramas la astea:
http://www.realmag.ro/produs_herlitz+creioane+colorate+12buc&pid=5220.html
Culorile sunt vii, mina este moale, se poate colora fara prea mare efort, varful nu se rupe usor la ascutit. Nici nu mai stiu cate seturi am cumparat...astea le-am luat si pt acasa si la gradi.
Bic, nu mi s-au parut la fel de bune.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)