Burtici de mai-iunie 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
zadria spune:
buna seara mamicutzelor si bine v-am gasit.sunt si eu o mamica noua maine fac 10 saptamani de sarcina dar mie rau tare...cred ca am fetita,cel putin asa spune mama mea(asa m-ai mancat si tu pe mine...mi-ai scos sufletul).voi cum va da-ti seama ce e?sunt atat de curioasa
DenyAnd spune:
salutare burtici.
Maria a scris cate ceva la aspirante, chiar acum am citit acolo.
Se pare ca beta de azi a crescut si mai mult, dar tot nu e sigura ca e bine.
Sper sa intre si aici curand si sa ne spuna si noua mai multe.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Cat despre mine, la fel, ma chinui cu greturile. Am avut zile mai bune si am mancat mai bine si greturile m-au cam lasat in pace, dar a doua zi dat navala iarasi. Si uite asa, o zi pap bine, alta zi stau la "dieta" numai cu sticksuri.
Azi am reusit sa fac programarea pt nastere aici. Ar trebui sa revin pe 14 ianuarie, ceea ce nu-mi convine pt ca vroiam sa mai petrec sarbatorile de iarna cu ai mei. Asta e. Trebuie sa ma conformez, plus ca pe 15 ian doctora mi-a zis sa revin la ea cand venim din Romania. Uitasem complet de asta, dar sotul mi-a reamintit azi ca pe 15 avem programare si la doctor. Cica sa ma incurajeze .
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Hellie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Cat despre mine, la fel, ma chinui cu greturile. Am avut zile mai bune si am mancat mai bine si greturile m-au cam lasat in pace, dar a doua zi dat navala iarasi. Si uite asa, o zi pap bine, alta zi stau la "dieta" numai cu sticksuri. Azi am reusit sa fac programarea pt nastere aici. Ar trebui sa revin pe 14 ianuarie, ceea ce nu-mi convine pt ca vroiam sa mai petrec sarbatorile de iarna cu ai mei. Asta e. Trebuie sa ma conformez, plus ca pe 15 ian doctora mi-a zis sa revin la ea cand venim din Romania. Uitasem complet de asta, dar sotul mi-a reamintit azi ca pe 15 avem programare si la doctor. Cica sa ma incurajeze . Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 10+ cu minune surpriza Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Wow, Deny, dar asa devreme se face programarea acolo?
DenyAnd spune:
Da, Hellie, aici trebuie sa faci programarea pana la 20 sapt de sarcina, mai tarziu nu te mai primeste sau o sa fie mai greu ca nu vor mai fi locuri, ceva de genul. Nu stiu exact. Poate intra Cocutza si explica mai bine.
Eu am facut-o acum la 10 sapt pt ca poimaine plecam in tara, si voi depasi 20 sapt pana ne intoarcem aici in ianuarie.
10+ cu minune surpriza
DenyAnd spune:
Azi am luat si rezultatele de la analize.
Din cate inteleg eu, toate sunt in limite, doar una depaseste cu 1 unitate, ceva cu celula de hemoglobina.
Intrebari am la celelalte, infectioase.
La toate trei anticorpi am negativ.
Hiv 1/2 - negativ
"Treponema pallidium" - nu stiu ce e asta, dar banuiesc ca e sifilis - "nicht reaktiv", adica nonreactiv?
Toxoplasma gondii IgG - negativ.
Cine ma ajuta sa le interpretez?
Din cate inteleg eu, nu sunt imuna(nu am anticorpi) la aceste infectii, si trebuie sa ma pazesc. Corect?
10+ cu minune surpriza
simcri spune:
Treponema palidum e sifilis si e areactiv, asta inseamna ca nu ai sifilis
IgG negativ pentru Toxoplasma asta inseamna ca nu ai anticorpi pentru toxoplasma asa ca trebuie sa ai grija
DenyAnd spune:
Multumesc Simcri
10+ cu minune surpriza
Hellie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Azi am luat si rezultatele de la analize. Din cate inteleg eu, toate sunt in limite, doar una depaseste cu 1 unitate, ceva cu celula de hemoglobina. Intrebari am la celelalte, infectioase. La toate trei anticorpi am negativ. Hiv 1/2 - negativ "Treponema pallidium" - nu stiu ce e asta, dar banuiesc ca e sifilis - "nicht reaktiv", adica nonreactiv? Toxoplasma gondii IgG - negativ. Cine ma ajuta sa le interpretez? Din cate inteleg eu, nu sunt imuna(nu am anticorpi) la aceste infectii, si trebuie sa ma pazesc. Corect? Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 10+ cu minune surpriza Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Deny, si eu nicht anticorpi la toxo sa stii...sa ne pazeasca Dzeu de pisici
Fetelor, am niste stari de spirit ceva de speriat: nu mai tarziu de acum 5 minute plangeam uitandu-ma la ultima ecografie....de fericire zic eu. Acu' mai am un pic si dansez rock'n'roll cu Banica la Dansez....
Innebunesc oare?!
DenyAnd spune:
Fetelor, mi-e mi-a mai dat inca o analiza sa fac "Rheumafaktor" (in traducere se intelege ca e "factor reumatoid").
V-au dat si voua asa analiza sa o faceti?
La mine e in limita, adica e 8 IU/ml, si valoarea de referinta e <15.
Eu nu inteleg ce legatura are analiza asta cu sarcina
Pe site-ul de la acest laborator, este data explicatia la aceasta analiza, dar eu nu inteleg nici o boaba
Va las si voua, poate ma ajuta cineva http://www.labors.at/cocoon/ddext/?id=880&local=0
10+ cu minune surpriza