Burtici de mai-iunie 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

buna seara mamicutzelor si bine v-am gasit.sunt si eu o mamica noua maine fac 10 saptamani de sarcina dar mie rau tare...cred ca am fetita,cel putin asa spune mama mea(asa m-ai mancat si tu pe mine...mi-ai scos sufletul).voi cum va da-ti seama ce e?sunt atat de curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

salutare burtici.

Maria a scris cate ceva la aspirante, chiar acum am citit acolo.
Se pare ca beta de azi a crescut si mai mult, dar tot nu e sigura ca e bine.

Sper sa intre si aici curand si sa ne spuna si noua mai multe.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Cat despre mine, la fel, ma chinui cu greturile. Am avut zile mai bune si am mancat mai bine si greturile m-au cam lasat in pace, dar a doua zi dat navala iarasi. Si uite asa, o zi pap bine, alta zi stau la "dieta" numai cu sticksuri.

Azi am reusit sa fac programarea pt nastere aici. Ar trebui sa revin pe 14 ianuarie, ceea ce nu-mi convine pt ca vroiam sa mai petrec sarbatorile de iarna cu ai mei. Asta e. Trebuie sa ma conformez, plus ca pe 15 ian doctora mi-a zis sa revin la ea cand venim din Romania. Uitasem complet de asta, dar sotul mi-a reamintit azi ca pe 15 avem programare si la doctor. Cica sa ma incurajeze .

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Cat despre mine, la fel, ma chinui cu greturile. Am avut zile mai bune si am mancat mai bine si greturile m-au cam lasat in pace, dar a doua zi dat navala iarasi. Si uite asa, o zi pap bine, alta zi stau la "dieta" numai cu sticksuri.

Azi am reusit sa fac programarea pt nastere aici. Ar trebui sa revin pe 14 ianuarie, ceea ce nu-mi convine pt ca vroiam sa mai petrec sarbatorile de iarna cu ai mei. Asta e. Trebuie sa ma conformez, plus ca pe 15 ian doctora mi-a zis sa revin la ea cand venim din Romania. Uitasem complet de asta, dar sotul mi-a reamintit azi ca pe 15 avem programare si la doctor. Cica sa ma incurajeze .

10+ cu minune surpriza

Wow, Deny, dar asa devreme se face programarea acolo?

Mergi la inceput

Da, Hellie, aici trebuie sa faci programarea pana la 20 sapt de sarcina, mai tarziu nu te mai primeste sau o sa fie mai greu ca nu vor mai fi locuri, ceva de genul. Nu stiu exact. Poate intra Cocutza si explica mai bine.
Eu am facut-o acum la 10 sapt pt ca poimaine plecam in tara, si voi depasi 20 sapt pana ne intoarcem aici in ianuarie.

10+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Azi am luat si rezultatele de la analize.

Din cate inteleg eu, toate sunt in limite, doar una depaseste cu 1 unitate, ceva cu celula de hemoglobina.

Intrebari am la celelalte, infectioase.
La toate trei anticorpi am negativ.
Hiv 1/2 - negativ
"Treponema pallidium" - nu stiu ce e asta, dar banuiesc ca e sifilis - "nicht reaktiv", adica nonreactiv?
Toxoplasma gondii IgG - negativ.

Cine ma ajuta sa le interpretez?

Din cate inteleg eu, nu sunt imuna(nu am anticorpi) la aceste infectii, si trebuie sa ma pazesc. Corect?

10+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Treponema palidum e sifilis si e areactiv, asta inseamna ca nu ai sifilis
IgG negativ pentru Toxoplasma asta inseamna ca nu ai anticorpi pentru toxoplasma asa ca trebuie sa ai grija

Mergi la inceput

Multumesc Simcri

10+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Azi am luat si rezultatele de la analize.

Din cate inteleg eu, toate sunt in limite, doar una depaseste cu 1 unitate, ceva cu celula de hemoglobina.

Intrebari am la celelalte, infectioase.
La toate trei anticorpi am negativ.
Hiv 1/2 - negativ
"Treponema pallidium" - nu stiu ce e asta, dar banuiesc ca e sifilis - "nicht reaktiv", adica nonreactiv?
Toxoplasma gondii IgG - negativ.

Cine ma ajuta sa le interpretez?

Din cate inteleg eu, nu sunt imuna(nu am anticorpi) la aceste infectii, si trebuie sa ma pazesc. Corect?

10+ cu minune surpriza

Deny, si eu nicht anticorpi la toxo sa stii...sa ne pazeasca Dzeu de pisici

Fetelor, am niste stari de spirit ceva de speriat: nu mai tarziu de acum 5 minute plangeam uitandu-ma la ultima ecografie....de fericire zic eu. Acu' mai am un pic si dansez rock'n'roll cu Banica la Dansez....
Innebunesc oare?!

Mergi la inceput

Fetelor, mi-e mi-a mai dat inca o analiza sa fac "Rheumafaktor" (in traducere se intelege ca e "factor reumatoid").
V-au dat si voua asa analiza sa o faceti?

La mine e in limita, adica e 8 IU/ml, si valoarea de referinta e <15.

Eu nu inteleg ce legatura are analiza asta cu sarcina

Pe site-ul de la acest laborator, este data explicatia la aceasta analiza, dar eu nu inteleg nici o boaba
Va las si voua, poate ma ajuta cineva http://www.labors.at/cocoon/ddext/?id=880&local=0

10+ cu minune surpriza

Mergi la inceput