Febra la cresa..38,5..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

softurela,like de o mie de ori!

efectiv acel sistem imunitar a ajuns la reactii disperate.da el e disperat saracutul.
copilasul are nevoie de iesire din colectivitate,de o pauza de raceli de cel putin 3 luni.
sa nu imi zici ca nu se poate,ca umbla viroza-n papuci printre noi,ca s epoate.cu chin.e adevarat.

softurela, da si tu niste remedii de alea naturale,ca strumful e clar ca nu mai inghite medicamente.
mai fur si eu din ele,ca noi suntem sub clopot de sticla.suntem in plina cura cu perfuzii cu venofer si nu trebuie sa racim.
inca ceva,fff important:probioticele sunt INTERZISE in stari de imunodeficienta!

trebuie doar chestii naturale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

oana ,eu iti inteleg ingrijorarea pentru ca si eu intru in panica cand sunt bolnavi, desi m-am confruntat de n ori cu raceli ,febra pste 40,spitale etc sunt la fel
dar, gandeste-te ca daca nu-l tii acasa poti avea probleme mai grave apoi .. e mai bine sa stai prin spitale ?sau doamne fereste ,cum spunea histamina ,sa dezvolte un astm ?
stomatita probabil a facut-o din cauza antibioticilor,chiar daca e dureros inceaca sa-l cureti cu pansament steril ;nu stiu , a mai facut stomatita?la inceput se vor sparge acele basicute cand le freci cu pansamentul cu glicerina , si-l va ustura putin.. dar asa se vindeca ;
are 3 ani nu? pliculete de biotics cred eu ca ii poti da si cate un pliculet de 2 ori pe zi(la 2 ore dupa administrarea antibioticului) .. si niste liv52 poate ?intreaba medicul sa vezi ce spune(si de biotics si de liv)..daca a luat ceva antitermice si antibiotic in ultimul timp poate ar trebui sa vezi..

ps:histamina,te rog sa ma luminezi si pe mine
de ce nu trebuie administrat probiotic in stari de imunodeficienta?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

strumful ei are 2 ani.iustin cred ca e cu o luna mai mic ca Ianu.

oana,daca te uiti pe toate ,dar pe toate prospectele probioticelor,exceptandu-i pe aia de la SECOM, scrie acest lucru.pentru o mare parte din "reprezentantii" sistemului imunitar se gasesc in intestin,adica exact locul de actiune al probioticelor si ,in imunodeficienta acestea fac rau.

softurela,esti acasa????
hai cu mailul ala,ca trebuie sa ma apuc de treaba. multam fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

strumful ei are 2 ani.iustin cred ca e cu o luna mai mic ca Ianu.

oana,daca te uiti pe toate ,dar pe toate prospectele probioticelor,exceptandu-i pe aia de la SECOM, scrie acest lucru.pentru o mare parte din "reprezentantii" sistemului imunitar se gasesc in intestin,adica exact locul de actiune al probioticelor si ,in imunodeficienta acestea fac rau.

softurela,esti acasa????
hai cu mailul ala,ca trebuie sa ma apuc de treaba. multam fain.

Da, are aceasi varsta Bianca mea, de asta ii si urmaresc subiectele.

Histamina, dar nu stiu ce sa-ti dau...eu fetele nu prea le-am tratat naturist, doar cu homeopate. Iar alea e musai sa fie prescrise de un medic. Nu stiu ce sa-ti dau, zi-mi.

Sanatate la copii!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Am fost aseara la medic...copilul a facut si ieri febra, 37,8 la cresa dar si aseara cand am ajuns de la medic tot in jur de 38 pt ca nu a stat sa ii pun termometrul...Sunt ff suparata deoarece l-a vazut aseara unul dinte cei mai buni pediatri de la noi, a zis ca nu are nimik la plamani insa are gatul ff rosu si coboara..ne-a dar Augmentin ES la 12h, Nurofen 5 ml de 3 ori pe zi, Vitamina C 10 picaturi, Mucosolvan 4 ml de 3 ori/zi... ce sa fac..Nu stiu ce analiza sa ii fac sa vad daca nu are ceva mai grav..

Oana, esti suparata ca ti-a dat DOAR medicamentele enumerate si nu mai mult sau esti suparata ca ti-a spus ca nu are nimic? Pai daca nu are nimic serios ce vrei? Vrei sa aiba?

Eu nu sunt pentru scos copilul din colectivitate, cred ca e necesara si la 2 ani e ok, are nevoie de socializare fara mama pe linga el. Dar nu sunt pentru dus copilul la cresa cind el saracul de-abia se tine pe plicioare de bolnav. Tine-l acasa citeva zile sa se faca bine.

Si nu ii mai da antibiotice, e aberant sa te superi pe doctori ca nu ii vindeca stomatita mai repede cind tu il tratezi cu antibiotice pentru o raceala. Cu cit ii dai mai multe antibiotice, cu atit iti va raci mai des si din ce in ce mai grav. Intelegi chestia asta? Si cu atit mai putin ii vor ajuta antibioticele in viitor cind va fi grav bolnav si va avea nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

stomatita poate sa fie exact urmarea curelor de antibiotice. deci lasa copilul acasa pana luni, cu simptomative - ambroxol am vazut ca ai, vitamina c, un paracetamol, si atat. mai lasa nurofenul ca nici el nu e exceptional dat in cure asa lungi.
incearca sa ii fai kiwi daca accepta, daca nu, portocale, suc proaspat, pomelo, mere, gutui. incearca sa ii faci un suc si da-i cu paiul, e funny pentru ei si asa pot bea mai mult. poti pune si gheata inauntru (ii mai scade si temperatura, daca are).
nu te mai speria de orice 38, e absolut normal sa faca, mai ales ca e in primul an de colectivitate.

Mergi la inceput

roxana,da,dar de cand s-a dus la cresa iustin e permananet bolnav.strumful are deja 2 luni de antibiotic continuu.pur si simplu nu e pregatit pt a intra in comunitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Oana lasa un pic copilul acasa,stiu ca e greu.......dar i/ati iar socrela pe cap pt binele lu Iustin.........lasa/l un pic,sa se refaca. Si nu stiu ce medic e ala cu atatea antibiotice.........care t/i le administreaza pe banda.Da nu mergea oare o cura cu aerosol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ce sa spun, socializare la 2ani
Si de la 4ani la gradi e foarte bine, si este deja mai mare si mai rezistent. Socializarea poate s-o faca in parc, la locul de joaca, in fata blocului, cu verisorii (daca are).

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

socializarea la 2 ani e fix zero in conditiile date.socializare cu antibioticele,cu un sistem digestiv si imunitar agresate pe toat epartile,dar tinem mortis d ecresa.
cristoiu,e valabil ce spui tu,dar pentru un copil cu alt sistem imunitar.
ce folos crezi tu ca a avut iustin de pe urma mega socializarii de la cresa? copilul e de 2 luni la cresa si de fix 2 luni e pe antibiotice.daca te uiti pe postarile ei de acum 6 luni,dr i-a recomandat sa fie in grija unui adult,cu care sa comunice si care sa se ocupe de el,nu pus cu orele la TV,cum era obisnuit.
si cine remarca toate astea?o soacra rea si imposibila,care i-a spus ca nu eok strumful.bat-o vina,ca dr i-au dat dreptate.
acum copilul e dus la cresa si imbuibat cu antibiotice non stop.

nu e oare mai ok,avand in vedere situatia data(deci nu e regula generala) ca Iustin sa mai stea un an acasa cu soacra din doatare,femeie priceputa in a creste copii,dar cu care nora nu se intelege?parerea mea.

Mergi la inceput