Bobocei de sept-oct 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Raluca, stiu ca bbii mai au si perioade cand pot stagna, dar daca scad in greutate nu e ok si trebuie vorbit cu medicul.
Imi pare rau de problemuta la rinichi. Poti sa ne spui cum a descoperit-o dr-ul si daca v-a dat ceva special de facut?

Andreea, tu pe unde umbli? Hai, mai da si tu un buna ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Kytana, Stella foarte frumoase mesajele si emotionante, multumim ca v-ati ocupat de asta. Bubite are si Calin asa cum spui tu, il spal cu ceai de musetel sau galbenele si-l dau cu crema de galbenele.

Kytana Cred ca e de ajuns primele doua, eu nu i-as mai da si al treilea. Stiu ca efectul si-l fac dupa cateva zile, nu imediat.

Raluca eu stiu ca bb nascuti mai marisori iau mai putin in greutate in primele luni, sper sa nu ma insel. Imi pare rau de malformatia la rinichi dar totusi sper sa se insele si sa nu fie nik, pe el il supara ceva?

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

A inceput si cavalerul meu sa stea treaz mai mult ziua, ma bucur insa ca doarme noaptea bine, cateodata doarme de la 7-8 seara pana pe la 3 noaptea cand il trezesc eu sa suga ca nu mai pot de sani sau sa se hidrateze, oare sa-l las sa doarma? Ma gandesc ca e prea mic, ce spuneti?

David si-a spart capul la scoala, a cazut de coltul bancii, ma suna invatatoarea dimineata ca nu e ceva grav, l-au pansat ele si sa stau linistita iar cand vine copilu acasa si dau sa-i schimb pansamentul are o gaura adinca pana la os, mi s-a facut rau, l-am chemat pe sot de la serv. si au plecat la spital, probabil o sa-l coase. Am o stare asa aiurea...

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Olivia dr la care merg i-a facut ecografie si asa a vazut ne-a trimis la Grigore Alexandrescu la un medic chirurg si ne-a confirmat dar ne-a spus ca nu ne poate spune mai multe decat in urma unei uretrocistografii care se face dupa trei luni daca copilul evolueaza bine.
Scaderea in greutate am presupus ca este la inceput din cauza icterului prelungit pe care la avut apoi am zis ca din cauza scaunelor moi acum urmaresc sa vedem cum evolueaza zilnic.
Mirabela ,Robert a avut 4KG la nastere si in prima luna a luat 1,4 kg dar nu asta conteaza ci faptul ca Luca a avut zile cand a scazut in greutate.
Mirabela imi pare rau de patania lui David ,am patit-o si eu cu Robert ne-a chemat soacra de la servici am mers cu el la spital si i-au pus niste plasturi sa-i apropie rana, s-a vindecat frumos dar i-a ramas semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Hihihi,Olivia aici sunt....va citesc!!!

Fetelor felicitari pentru mesajele frumoase de predare a stafetei!
Bine v-am gasit in noua casa si intr-o noua etapa,a vietii noastre: primul anisor al bbelusului,primul Craciun si primul Paste impreuna.

Sa dea Dumnezeu ca fiecare zi sa fie unica si umpluta de ochi inlacrimati de bucurie.

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Dragi burtici,

Ma bucur ca v-a placut mesajul, l-am scris gandindu-ma la cate emotii ne-am impartasit pe forum de-a lungul odiseei si ma bucur tare mult ca vom continua calatoria si ne vom scrie si ne vom incuraja.

Kytanutz, tare frumos mesajul tau pentru noi, m-a emotionat si pe mine pana la lacrimi

Fetelor, eu de cateva sapt incoace ma gandeam ca bebe e cu colicii, dar m-am inselat.. abia acum au inceput adevaratii coliciE ingrozitor. A inceput sa planga cu orele si sa nu se calmeze nici cu leganat, nici cu scos afara, nici cu cantat, nici cu stat la san!! Azi a supt asa putin, acu am alt pitic, ca o sa-mi scada productia. Efectiv, se pune sa pape, soarbe cu pofta, dupa care face o pauza, geme, suspina si se pune pe plans, caz in care refuza sa mai manance Tre sa-l linistesc si sa o iau de la capat. Ca sa nu mai zic ca infacolul si bonisanul n-au niciun efect.

Daca mai stiti metode de calmare va rog sa-mi spuneti Doar plimbatul prin casa il ajuta acolo un minut, doua. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la noapte. Azi de dimi am facut insa unele progrese, ca a stat cuminte cu ochii deschisi, studia atent in jurul lui. Poate atata analiza l-a suprastimulat si i-a declansat criza de colici. Eu nu cred ca acesti colici au legatura doar cu burtica, pt ca el face kk destul de usor de cand l-am trecut doar pe lm.

Olivia, bobocica ta a recuperat tare bine cu greutatea Sa o tineti tot asa

Mirabela, vaii cat doarme puiul tau. Eu zic ca e destul de mare cat sa nu-l mai trezesti pt masa. Stiam ca doar cu nou-nascutii se face asa. Al meu a dormit in ultimele 24 de ore cam 7 ore... e groaznic de putin. Eu am dormit 5 ore jumate... in doua reprize, ca daca era legat, era tare bine.

Iar maine mergem la medic in bucuresti pt controlul de la 6 sapt, si o sa-l iau si pe bebe. Ma gandesc ca daca va sta cateva ore in masina o sa se mai calmeze si o sa doarma si el. Eu nu stiu cum reuseste sa doarma asa putin Eu sunt zombi pe langa el

Voiam s amai scriu, dar s-a trezit bebe dintr-un mini somnic. Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Ola Ola, bine v-am gasit in noua casuta, sa ne fie bine in ea in urmatoarele 365 de zile. Kytana si Stella, multumim de masaje .
Kytana, eu am mancat si mananc cartofi, nu stiam ca si astia dau colici, pai daca nici cartofi nu pot manca chiar nu mai stiu ce ramane . Nu pot manca zilnic orez, nu pot sta numai la gratare ca nu am cum, ba plange, ba il schimb, ba am teme cu Daria si tot asa. Cum ti-a fost astazi ziua?
Mirabela, l-au cusut pana la urma?
Ana e foarte racita si asa ma streseaza ca nu intelege sa stea la distanta de Paul, din prea multa dragoste .
Pana la urma am iesit astazi cu el putin, am fost pana la Tako Fashion, de vineri nu iesim ca a fost frig, ploaie si vant, nu mai rezistam. Oricum, pe mine schimbarea orei, frigul si ziua asta scurtata ma depreseaza.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Sa raspund si eu la chestionar:
ISI TIN CAPUL?
Da,dar oboseste si il mai scapa.

ISI INTORC CAPUL DRT -STG ?
De cand l-am nascut.Dar citeam ca asta o fac bebelusii nascuti la termen.Al meu a depasit si termenul

ZAMBESC CAND VA VAD?
Doar atunci cand incep sa vorbesc cu el.

GANGURESC?
Scoate un fel de tipat "aaa"

URMARESC CARUSELUL PORNIT?
da.Si caruselul are 5 caiuti si urmareste calutul pe care l-a vazut prima data.Merge cu privirea dupa el.
Datorita caruselului imi fac si eu treburile prin casa si toaleta,igiena de dimineata

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Bine v-am gasit de seara!

A venit dr pediatru si a zis ca nu are nimic pingu mic, ca se aude fornaitulde la el cumrespura. Cum nu are mucisori sa nu mai folosesc batista bebelusului sipt bubite sa iidau cu violet de gentiana. Mai astept pt violet pt ca am obs ca mai dispar si de la sine.

Mirabela Tipa asta mi-a zis sa nu ii mai dau Debridat, ci Infacol. Ca Debridat s-ar folosi mai mult pt adulti. Na! Ce sa mai cred acu? Ca doar de la spital mi l-au dat. Ce rau imi pare pt David, cum se mai simte? Ce i-au facut?

Raluca22 Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!

Andreea, ce imi place mocuta de la avatar (il) Cum mai sunteti voi?

Stelutz, la mine se calmeaza dormind pe burtica mea, dar nu mereu. Alteori de la zgomotul si caldura foenului. Doamne ajuta maine la control,sigur va dormi in masina. Tipa de azi mi-a zis pt dureri sa ii mai pun o compresa bagata in apa cat mai fierbinte, stoarsa bine si stropita cu spirt. Iarasi stoarsa si pusa pe burtica. Nu am incercat inca. Luca si Matei,doi coliciosi mici care nu dorm deloc!

Stiuuuu Carmen! Tipa asta mi-a facut lista cu ce si cu ce sa nu pap. Intr-un felmi se pare aiurea sa nu mananc deloc fructe sau legume crede pret de 3 luni. Dar...copilasii care papa doar LP de ce fac colici? Doar pt ca inghit mai mult aer?! Pe cuvant de inteleg!

Fug sa il schimb si cred ca intru in patuc la cateva ore de somn, sa ma pregatesc pentru plansul de la miezul noptii

Cu drag, va doresc o seara si o noapte plina de aventuri... in lumea viselor doar!





Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Multumesc kytanutz.E mocutza mica

Noi suntem bine...^Bebelusul meu doarme cam mult si nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu nelinistita.De 2 zile am inceput sa-l infas in urma unei sperieturi.Am trecut prin reflexul moro.Nu stiu daca stiti ce inseamna...
De cand am inceput sa-l infas imi doarme foarte mult.Dimineata se trezeste in jur de 9 si nu mai doarme pana la 1 , de la 1pm la 7pm prin somn mananca de doua ori.Apoi harjoneala pana pe la 8:30,baitza,masaj,etc laptic...apoi la 10 nani de noapte...

Astazi si-a dat putin rpogramul peste cap...din cauza mea...iar acum doarme de la 4 :(cu pauze de masa...si alea prin somn ...

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput