Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *452*
Raspunsuri - Pagina 3
silvi8 spune:
salutare!
simona, felicitari pentru job!stii ca tre sa faci cinste, nu?
crina e OK dupa cazatura de aseara, la gradi a fost foarte activa si a mancat bine. acasa a avut o fetita in vizita si s-au jucat pana acum iar eu am avut timp de margelit. mi-am facut un colier cu cercei pentru mine, cu toate ca am f multe dar nu aveam nimic turcoaz.
fugim la baie si nani...dupa ce o sa citim povesti 2 ore
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ajunserati la Craiova? Te-ai si transpus in atmosfera, sa inteleg... pai si intalneala de Bucuresti n-o mai facuram? Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 23+ cu IULIA va invinge CANCERUL! |
pai nu, cind era?
denisamada spune:
Pai nu-sh, dar nu zisesera fetele ca punem de-o intalneala?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 23+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
simonapro spune:
Multumesc mult fetelor
Silvi: ce as vrea eu o intalnire, unde sa va dau de baut
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Pisik06 spune:
Seara buna!
Doamba Mada, multiple felicitari si pe aceasta cale
SIMONA, ma bucur mult pt tine, ca ai gasit ceva pe gustul tau. Pana la urma e mai putin important sa fie io stiu ce titulatura sau functie, important e sa iti lase timp si pt treburile tale. Uite as aceva imi dorecs si eu, un part time, un lucru de acasa, ceva sa imi asigure si un venit stabil cat de cat, ca deja m-am panicat
NOVUS, am vazut-o pe Ada veverita. Adorabila!!!!
Asta seara am cioplit si noi un dovlecel, ne-am costumat (ma rog, ne-am trantit niste palarii in cap si Ana o masca de pisica) si am fost in vecini, de unde ne-am ales cu o ciocolata. Ana a fost mortala, i-a dat vecinul ciocolata (O Milka), la care eu "cum spui Ana?", la care Ana "vaca". Vorba vecinului, bine ca n-a zis bou
Floric spune:
Simona, ma bucur ca ai un post sigur si lejer ca program. Sa ai parte si de timp.
Noi in seara asta am umblat cu Halovinul... Iaca ce a iesit...asa mai la plesneala. Nu am stiut exact ce trebuie sa facem dar daca mi-a intrat ideea, m-am organizat repede. Cert e ca am capacat multe dulciuri. A fost distractiv. Si pentru noi si pentru Rares, mai ales, care desi a primit avertisment sa nu se mai strambe si sa urle...in seara asta a avut liber. Delir, nu alta.
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Halloween/
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 la care eu "cum spui Ana?", la care Ana "vaca". Vorba vecinului, bine ca n-a zis bou Mami de minune mica IULIA va invinge CANCERUL! |
Corect!
Anaan spune:
Salutare la ceas de seara!
Silvi, la multi ani sotului tau!
Olga, eu ma uit la Homeland si-mi place. Daca-ti place asta, incearca si "The Killing", cred ca il vei gasi interesant.
La multi ani, Bogdi! Sa mearga totul bine in viata ta! Faina sarbatorire, Dodo!
Felicitari, Mada!!! Esti grozava, sa-ti bagi bine de tot asta in cap!
Pisigri, ma bucur ca bebelina e in parametri:)!
Simona, bravo pentru noul job, il meriti din plin!
Ce fain, o zi cu multe vesti bune! Va pup pe toate!
IULIA va invinge CANCERUL
Anaan spune:
Novus, pana la urma cine vine la intalneala? Ca simt nevoia unei recapitulari...de-abia astept sa intalnesc cat mai multe doambe!
IULIA va invinge CANCERUL