Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *452*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne feri, Floric, da' si mama ta ce tipicara, sa puna laptele la fiert si instantaneu sa iasa sa arunce cutia, parca nu putea sta cutia aia goala in casa...e Taur cumva? Groaznic oricum, laptele pe foc si copilu' singur in casa, bine ca nu s-a oparit; da' cat timp a durat toata smecheria, a apucat sa dea laptele in clocot? Si usa a deschis-o Raru pana la urma sau ai ajuns tu cu cheia ta? Of, imi inchipui ce spaima pe capul vostru!!!
Da' zau asa, sa ratezi tu super-spectacole afrimiene la Braila "de teama"...eu n-am ratat niciunul venit la Baia Mare dar cred ca la Braila au fost mai multe...Data viitoare sa nu-ti mai fie teama, ca nu te stucheste nime intre ochi:P.
Sa vedeti ce i-a cashunat soacra-mii (e de bine, totusi:))), n-a mai suportat draga ca n-avem tv, ca ea nu e obisnuita sa stea fara tv si-i trebuie si cand sta cu Sophia, asa ca ieri a zis:"maine va cumpar tv!!!" si azi am mers toti in Real de unde ne-a luat un LCD Samsung "la super promotie", adica doar ceva mai scump decat salariul meu. Na, cum sa refuzi un dar?:))) Macar ma pot uita la next top model si la filme de pe dvd, ca la emisiuni si stiri oricum n-o sa ne uitam noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mai dar chiar nimeni nu-si face tema de uichend?

Pe cuscra o inteleg, are o scuza ca i-a luat socroshenia tembelizor dar restul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

URGENT....Rares a facut reactie alergica la emdicamentele pe care i le dau acum. Nu stiu exact la care, cert e ca la Aerius, sigur nu, caci a mai luat si nu a avut nimic.

Are pete pe fata in zona nas, ochi, pe la cearcane. Mi se pare mie a fi si umflat. Nu il mananca. Insa de dimineata , cand am constatat prima pata, s-a tot extins.

Eu banui Eurespalul care o gramada de coloranti. DAr cand am citit aucm prospectele, din nou, am cosntatat ca si Keflex-ul are coloranti si alte prostii.

Chiar nu inteleg de ce trebuie sa puna tampenii din astea in medicamente. In fine, nu stiudiez acum de ce.

CE POT SA FAC? SA INTRERUP TRATAMENTUL? INCA NU S-A REPARAT MUCOSUL MEU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, mama e Rac. Asa e ea. Vesnic sa faca ordine si curatenie. E tare frumos cand lucreaza ea, in urma ei nici nu zici ca a fost o mancare in pregatire acolo. Bucataria arata luna.

Toata nebunia a durat ceva...pai, 10 min am facut eu de la serviciu acasa. Si cu cat a mai fost si circul pe scara...cred ca sa fi fost vreo 20 min. Mama chemase deja descarcerarea insa pana sa vina aceia, un vecin care lucreaza la montaj usi metalice a reusit sa scoata butucul de la usa si nu a mai fost nevoie de interventia descarcerarii. Caci aia sparg usa, nu stau la gluma. Inte timp, adminsitratora a inchis gazul de la ceasul central de pe scara si focul s-a oprit.

Novus, pe balcon vesnic ne inchide. Stiu ca tot noi suntem vinovati dar i-am spus de mii de ori sa nu mai umble la clanta ca raman afara, dar el se distreaza de numai poate.

Ce-i drept, dupa faza cu usa de la intrare, l-am urechit. Ca sa nu dau in el. La ce nervi aveam, dadeam tare de tot.

Mergi la inceput

Io la de-astea cu "ce-as face daca..." pur si simplu nu stiu sa raspund, sunt atat de imprevizibila...chiar si pentru mine
Crezi ca mult m-am putut uita la tembelizor? Dupa ce s-a minunat 15 minute m-a pus Phiphi sa-l inchid, ii bruia desenele cu Mister Bean. Am luat sonorul sperand ca-i va fi de ajuns...a fost bine inca 10 minute, apoi a luat telecomanda si l-a inchis (dar din prima, zici ca stia telecomanda de mult:))). Deci gata tembelizionarea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

URGENT....Rares a facut reactie alergica la emdicamentele pe care i le dau acum. Nu stiu exact la care, cert e ca la Aerius, sigur nu, caci a mai luat si nu a avut nimic.

Are pete pe fata in zona nas, ochi, pe la cearcane. Mi se pare mie a fi si umflat. Nu il mananca. Insa de dimineata , cand am constatat prima pata, s-a tot extins.

Eu banui Eurespalul care o gramada de coloranti. DAr cand am citit aucm prospectele, din nou, am cosntatat ca si Keflex-ul are coloranti si alte prostii.

Chiar nu inteleg de ce trebuie sa puna tampenii din astea in medicamente. In fine, nu stiudiez acum de ce.

CE POT SA FAC? SA INTRERUP TRATAMENTUL? INCA NU S-A REPARAT MUCOSUL MEU.

Poze Raru
Poze noi

IULIA va invinge CANCERUL

Rares Rarisel cel mai frumusel

Iti dai seama ca tre sa-l intrerupi pana vezi ce are, sa nu dea in altele! Parerea mea, ca in rest nu stiu ce sa spun, nu ni s-a intamplat asa ceva...In orice caz, pediatra noastra nu recomanda niciodata Eurespalul, a zis ca dintre toate siropurile de tuse asta e cel mai burdusit cu E-uri, coloranti...dar e prima data cand ii dai? E vreunul ce-l dai prima data, ca atunci sigur ala e...vezi si propectele pe care seamana reactiile adverse cu ce are el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Novus, pe balcon vesnic ne inchide. Stiu ca tot noi suntem vinovati dar i-am spus de mii de ori sa nu mai umble la clanta ca raman afara, dar el se distreaza de numai poate.

Ce-i drept, dupa faza cu usa de la intrare, l-am urechit. Ca sa nu dau in el. La ce nervi aveam, dadeam tare de tot.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu te-am mai intrebat ce reactie ai avut fata de Rares fiindca de atata vreme ne cam cunoastem, eram sigura ca l-ai plesnit sau urecheat Ce usor e sa ne descarcam pe cei mici...pe mama ta nu ai fost furioasa ca ti-a expus copilul la asa o grozavie? Dar sigur, adultii mereu au scuze, mereu sunt nevinovati.
Va inchide pe balcon si voi nu rezolvati cumva cu usa aia?! De cate "mii de ori" astepti sa bage la cap o biata fiinta care e pe pamantul asta de nici 4 ani, in loc sa faci ceva rational tu, adultul care il are in grija? Daca la gradi i-ar spune de o mie de ori sa nu se-apropie de ciorba clocotita de pe aragaz si pana la urma l-ai gasi oparit, cine crezi ca ar fi vinovat, copilul ca n-a ascultat morala "de mii e ori" sau alea de la gradi ca nu au facut totul sa elimine riscurile, sa securizeze spatiul?
Nu vreau sa fac pe impecabila si sa tin morala, dar m-a intristat imaginea unui baietas care dupa ce ca a trecut printr-un pericol a mai fost si urecheat...Sincer, tie nu ti se pare umilitor sa tragi pe cineva de organe? Ti se pare ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Idem. Taxu zice ca e din cauza imii mele. Io zic ca n-are nicio legatura...

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Eu nici de Craciun nu reusesc sa fac atatea.

Mai fetelor, ai vostri se tavalesc pe afara? Nu de suparare, ci doar asa de dragul tavalelii. Eu daca il scot dimineata din casa cu niste pantaloni, mai pe seara nici gand sa-l mai pot scoate din casa cu aia. Freaca podelele magazinelor, trotuarele, scarile blocului...Am balconul continuu plin de haine, n-am mai strans suporturile alea de rufe de saptamani intregi.

Azi, la gradi, in timp ce vorbeam cu educatoarea, vine Keutu si-mi arata un ...vapor am presupus eu ca e. Educatoarea cica a vazut ca prefera negrul. Eu ridic din sprancene, ea ridica din umeri si ma duc acasa unde ma framant toata ziua, cautand explicatii "psihologice " pt preferinta asta. Acum, pe seara, mi s-a aprins beculetul ca de fapt noi n-avem nimic de jucat acasa negru. Asta o fi explicatia?

Keutu cheliutu

daca te consoleaza cu ceva si Ilinca picteaza...negru. si daca nu are negru disponibil intre culori, amesteca multe altele pana ajunge la rezultatul dorit. nu-mi bat capul...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Floricule, da, intrerupe tot tratamentul!! Daca nu ma insel, chiar tu ai "experimentat" un soc anafilactic, nu-i de gluma! Si am impresia ca Aerius e antihistaminc, daca si in timpul administrarii lui a patit Rares asa, e serioasa treaba!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Asta zic si eu: Aerius e oricum un antialergic, deci reactia pe care o avut-o Rares este oricum estompata fata de ce putea fi!

Cat despre cealalta isprava, is cam de acord cu Ilinca. Io n-as lasa copilul singur in casa cat ma duc la gunoi (si eu am gunoiul ca voi), il iau cu mine daca-i musai sa merg. La balcon, daca nu poti schimba incuietoarea, poti pune macar un opritor pt momentele cand iese pe balcon (o chestie pe care s-o monteze pe usa de fiecare data cand iese, se pune usor).

Mergi la inceput