Degete innegrite

Degete innegrite | Autor: michelle7

Link direct la acest mesaj

Buricele degetelor cu mancarimi, extremitati innegrite la unele degete. Durere in bratul stang. La EKG nu s-a gasit nimic la inima, analize in curs , dar pana atunci... Ati mai intalnit asa ceva? Ce ar putea fi? ( femeie, 60 de ani cu istorie de epilepsie)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa faca si teste de alergie
Asta i s-a recomandat unei cunostinte, dupa ce a fost suspecta de toate bolile tropicale posibile si grave.
Multa sanatate !

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Sa nu fie ceva probleme de circulatie a sangelui..un cheag sau cine stie.
dar e de rau, ca stiu ca degetele inegrite inseamna cangrena ..sau pota enu stiu eu bine, ideea e ca de urgenta trebuie sa mergi la un spital sa te vada un internist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am citit ca ar putea fi Raynaud's? Spasme care ingusteaza vasele de sange si impiedica circulatia. Poate ca epilepsia cauzeaza blood vessel constriction si atunci asta sa fie un rezultat.
http://www.nhlbi.nih.gov/health/health-topics/topics/raynaud/
O parere...
Bineinteles la doctor poate sa afle ce este.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Raynaud, Trombangeita obliteranta, polineuropatii.

Mergi la inceput