Buricele degetelor cu mancarimi, extremitati innegrite la unele degete. Durere in bratul stang. La EKG nu s-a gasit nimic la inima, analize in curs , dar pana atunci... Ati mai intalnit asa ceva? Ce ar putea fi? ( femeie, 60 de ani cu istorie de epilepsie)
Sa faca si teste de alergie
Asta i s-a recomandat unei cunostinte, dupa ce a fost suspecta de toate bolile tropicale posibile si grave.
Multa sanatate !
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Sa nu fie ceva probleme de circulatie a sangelui..un cheag sau cine stie.
dar e de rau, ca stiu ca degetele inegrite inseamna cangrena ..sau pota enu stiu eu bine, ideea e ca de urgenta trebuie sa mergi la un spital sa te vada un internist
Am citit ca ar putea fi Raynaud's? Spasme care ingusteaza vasele de sange si impiedica circulatia. Poate ca epilepsia cauzeaza blood vessel constriction si atunci asta sa fie un rezultat.
http://www.nhlbi.nih.gov/health/health-topics/topics/raynaud/
O parere...
Bineinteles la doctor poate sa afle ce este.
Multa sanatate