Veronica Bereanda- Nicolae Iorga

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Viviana multumesc pentru ca m-ai ajutat cu editarea mesajului, la mine caracterele romanesti nu s-au translatat corect.

Ce sa mai spui? Te doare mintea. Doar sa incepem o mica initiativa de antreprenor: "atentie parinti de copii abuzati, oferim mijloace tehnice discrete pentru demascarea abuzatorilor". Vai de saracii copii care trebuie sa invete cu aceasta "doamna"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Mda, de la abramburica nu ma asteptam la nimic mai mult...nu am fost ieri acasa si nu am vazut emisiunea, eu urmaresc si distribui cat pot pe facebook stop veronicabereanda .

Ma bucur ca lucrurile se misca si am mare incredere ca se va ajunge unde trebuie.

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Vroiam sa propun sa stea subiectul la discutii generale o perioada daca se poate! Si poate un titlu mai sugestiv, sa vada cat mai multi parinti ce se intampla! Bineinteles daca sunt de acord ina.clik si moderatorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mi s-a parut important faptul ca dl. doctor a reusit sa puncteze in emisiune ideea ca in toata aceasta dezbatere nu conteaza atat actul educational in sine, cat mai ales impactul emotional pe care comportamentul abuziv al invatatoarei il are asupra copiiilor.

S-a mai discutat putin despre Cartea Drepturilor Copiilor care stipuleaza (sper sa fi inteles corect) ca in asemenea situatii, nu trebuie sa se astepte concluzia finala pt a se elimina interactiunea cu presupusul abuzator. Exemplul dat de dl. doctor - cel cu violul, a fost extrem de sugestiv.

Intr-adevar, moderatoarea emisiunii aspus de vreo 2-3 ori despre numarul mare de copiii care s-au transferat in ultimii ani din clasa invatatoarei, pacat ca nu s-a insistat mai mult. Directorul este numit in functie de vreo 2 luni, tot zicea ca lui nimeni nu i-a spus vreodata despre o eventuala problema in acest sens.

Pe de alta parte, marturiile parintilor carora le-a recomandat transferul relateaza contrariul, directorul ar fi spus parintilor ca stie de situatia asta dar ca nu are ce face. Evident, nu va recunoaste vreodata ca a spus asa ceva, chiar sunt curioasa daca va conta cuvantul lui impotriva a 3 parinti, care sustin toti acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Mda, de la abramburica nu ma asteptam la nimic mai mult...nu am fost ieri acasa si nu am vazut emisiunea, eu urmaresc si distribui cat pot pe facebook stop veronicabereanda .

Ma bucur ca lucrurile se misca si am mare incredere ca se va ajunge unde trebuie.

Felicitari!


Idem.
Ce pot face si eu este sa tot distribui pe FB, sa citeasca cit mai multa lume.

Sper ca lucrurile sa se miste de data asta si sa nu mai fie ascunsa mizeria sub pres.
A gasit cineva inregistrarea de pe RTV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meru spune:

Halal! O tara care permite, accepta si arata cat respect are pentru copii! Sunt mai importante mizeriile lor de functii si "afaceri" decat sufletul unui copil. Acest caz, nu e o exceptie. Abuzul emotional se practica in scoli, poate nu chiar atat de elocvent ca aici dar exista. Si totul porneste de la bani.
Interesant ca, nu s-a autosesizat nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

http://inregistrari.antena3.ro/view-05_Nov-2012-Se_intampla_in_Romania_ora_13:00-36.html

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Din experienta mea si a copilului meu va spun ca nu va pati nimic acest specimen de dascal ,ebventual un -10% la salariu ,dar vor face parintii cheta .
Si acum imi aduc aminte cum cautam cu ani in urma o invatatoare ferma ,apreciata si cu multe rezultate la concursurile scolare .
Am gasit-o in final ,a fost o mare dezamagire din prima zi de scoala ,am mutat copilul de la ea cat am putut de repede.
Am tinut sa precizez aceste aspecte deoarece m-am "trezit"pe privat cu niste voturi negative la un mesaj in care spuneam ca doar genul asta de cadre didactice stiu sa faca performanta cu elevii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Sunt oare parinti care-si mai lasa copilashii in clasa acestei "doamne"? Dupa tot ce au vazut si auzit?? cum o fi oare sa-i duci de manuta dimineata spre scoala stiind ce-i asteapta???? Cred ca in acest caz si lor le-ar trebui un control.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Astazi la Iorga au fost consiliu profesoral. Erau si televizuni in fata.
Nu am apucat sa vad nicio stire.
Ati urmarit, stiti ceva?

Mergi la inceput