Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angelique, la eco nu poate fi cantarit, greutatea lui este aproximata in functie de masuratori (ai vazut ca i se masoara anumite oase). Mie mi s-a parut ca e destul loc de eroare, ma indoiesc ca masuratorile sunt absolut exacte.
Al meu avea la 33s fix aprox. 2500 gr +/- 300gr si a fost catalogat "maricel". Nu am facut eu multe ecografii, dar din felul in care mi-a crescut burtica am vazut ca au fost pusee de crestere, burtica nu a crescut constant.
Dar amandoi doctorii (ecografistul si ginecologul) au zis ca la varsta asta a sarcinii trebuie sa ia in greutate aprox 200 gr pe saptamana (dar ti-am zis cum calculeaza ei greutatea). La 36s cantarea 2750 gr +/- 300 gr
Eu zic sa vorbesti cu medicul tau, poate mai faci o eco peste o saptamana, totusi nu e chiar ok ca sa aiba un ritm atat de lent de crestere (sau poate e intre pusee).
Nu vreau sa te ingrijorez si eu aiurea, dar cred ca ar fi bine sa urmaresti indeaproape cresterea lui . In rest e ok, nu? IR-urile le-a masurat dr?

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Incerc si eu sa tin pasul cu voi dar nu prea reusesc. Aveti o viteza destu de mare la scris, dar eu nu pot sta mai mult de 10-15 minute pe scaun asa ca nu mai apus sa si scriu.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici. Refacere rapida si mult laptic pentru .

Azi am fost si eu la eco tim III. Avre 32 de saptamani. Bebelina este bine dezvoltata, cu toate organele prezente, prezentatie craniana si are 2092 gr. Nu mai are circulara dar posibil sa mai apara la cat e de agitata.

Inca nu am pregatit nimic pt spital. Pentru domnisoara am primit multe lucrusoare, cam toate de vara deci va trebui sa ii mai luam si cateva salopete. Casa inca nu am terminat-o, deci mai amanam putin muratea.

In rest sunt si eu in rand cu voi: nopti nedormite si picioare umflate. Lipsa pofta de mancare si dureri de trebuie sa rog pe cineva sa mi le urce in pat.

Nicoleta 30+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, hai ca m-am linistit, bine ca ai intrat si ne-ai dat vesti, ca le asteptam!
Ma bucur ca esti bine, inceteaza sa iti faci griji de greutate, nu uita de cate ori au vorbit fetele de erorile de greutate data de diferite ecografe! in plus, daca dr zice ca e ok, de ce incerci tu sa iti faci probleme? Ne ingrijoram de regula cand dr e nemultumit, insa asa..te rog stai in continuare cumintica si odihneste-te, eu am constatat ca nu stiu si nu ma pot odihni, dar asa sunt eu, defecta, e clar, insa probabil ca am sa fiu rupta dupa ce vine bebe..Eu nu imi gasesc nici o pozitie sa ma intind cu durerile astea care ard, sub coaste, asa ca pozitia preferata e pe scaun, nu relaxata la maxim, nu pe canapea..Acolo insa noaptea pun perne si spatele sta tot drept, anyway, e aiurea rau..

Foarte foarte frumoasa faza cu sotul tau venind cu cumparaturi surpriza, m-a emotionat,v-am zis eu ca ei sunt si mai topiti decat noi!

E tarziu, incearca sa te odinesti, iti doresc o noapte usoara si linistita.
pup fata!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Cellena si la mine scrie ca marja este de +/-250 gr si totusi am un ghimpe in suflet.La o cunostinta de a mea a ultima eco inainte de nastere i-a spus ca bebe are 3,400 si el s-a nascut cu 4,200 deci exista si erori.Si totusi....

Onutz bebicul e foarte bine,totul este in regula,off trebuia sa nu plec pana nu imi explica dar am crezut ca nu am auzit eu bine ca vorbea si asistenta in timpul ala.Plus ca i-a masurat capul de nu stiu cate ori ca nu reusea pentru ca era intr-o pozitie mai ciudata.A zis ca pozitia aia nu il afecteaza pe el cu nimic numai ca nu pot naste normal daca nu si-o schimba.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Si pe-al meu il simt mai nou intr-o rana, asa

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu incerc sa ma linistesc dar gandul imi zboara aiurea.
Imi imaginez ce greu iti este cu durerile de coaste,si eu le am dar nu asa de rele precum ale tale,ale mele cred ca sunt mizilic pe langa ce simti tu.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Pai atunci mai du-te la o ecografie peste o saptamana, doua si vezi cum iese... ca sa stai tu linistita. Dar eu iti spun sa te linistesti si sa nu te mai gandesti la asta

Ema de 32+

Mergi la inceput

Bubule, eu am avut timp de cateva zile un junghi in spate care pur si simplu ma dispera, tot asa, nu puteam sta in nici un fel
Doamne, nu stiu ce faceam daca nu trecea, a fost ingrozitor.
Nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci tu cu durerile si cu piciorul, uoooof...

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Vaaaai, suntem ca babutele din autobuz, zici ca facem concurs care dintre noi e mai suferinda

Ema de 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cellena

Vaaaai, suntem ca babutele din autobuz, zici ca facem concurs care dintre noi e mai suferinda

Ema de 32+

In seara asta am vazut la stiri ceva despre lipsa farmaciilor in mediul rural. Un reporter a intreba 2 babute daca au nevoie de medicamente () si au inceput ele sa se vaite care mai de care ce probleme are, exact in acelasi timp Niciuna nu s-a oprit o tzara s-o lase p-ailalta sa termine

Macar noua ne trece deocamdata

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput