Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Buna dimineata!

Eu sunt morcovita bine de tot: toata noaptea am avut mincarimi de la pielea capului pina la degetele de la picior. Semn sigur ca iar fac colestaza si asta aduce riscuri in plus pt bebe .

Imi vine sa imi dau pumni ca am exagerat cu grasimile in ultimul timp, ca mi-e foame tot timpul . Pe de o parte corpul imi cere, pe de alta imi da in cap . Nici nu mai stiu ce sa maninc .

Bubu, ai grija sa nu te ia vintul pe sus . Iesi totusi cit mai putin din casa, nu de alta dar sa nu te loveasca vreo creanga sau ceva rupt de vint.

Multumim de urari fetelor de la odiseea trecuta. Ah ce emotionant! De abia astept sa ma uit in urma si tinindu-mi bebe in brate sa rasuflu usurata ca a trecut perioada asta de spaime . Si mai am...9 saptamini, uffffff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

M-a emotionat foarte tare mesajul fetelor de la odiseea de sept-oct. Multumim fetelor pentru gandurile frumoase! Sa vi se intoarca si voua inmiit, iar pentru voi, dragelel mele colege de burticeala, ca sa putem ajunge toate sa ne tinem minunile in brate fericite!

La multi ani Misso! Sa iti traiasca Doura si sa fiti fericiti cu totii!

Hai Camitu!
Hai Gina!

Fetelor va pe toate si intru mai tarziu sa stau de vorba cu voi. Acum am de lucru, dar chef deloc!

Iulia, mami de Sara Andreea si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumim pt urari
fetelor, da se preda stafeta dupa ce se nasc toti bebelusii .....alea cred ac sunt printre cele mai emotionante mesaje din odisee

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Brrr ce m-a emotionat mesajul de la odiseea care preda stafeta,am parul zburlit
Maysaa La multi ani!Sa le aduci lui mami si tati numai bucurii si sa fii sanatoasa,sa-ti iubesti sora!

Andie ai fost la film,bravo! Pe mine ma doare spatele sa stau pe scaun la film
Angeliquestai cuminitica in pat ca mai aveti.Si nu te ingrijora de greutate,uneori sunt erori mari cand calculeaza.
Bubule ma ingrijorezi sa stii,nu-ti mai zic nimic dar eu in locul tau nu stiu ce faceam cu sistemul lor de sanatate.

Hai Camitu !!!!

Va pup burtici,pe toate toate,ma intorc la treaba ca AMR 2zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza fetelor!

mi-a priit schimbarea orei, ma trezesc mai odihnita dimineatza, ma cluc mai devreme - deci dorm mai mult...sunt mai bine dispusa, ce mai!
Azi noapte a fost pentru prima adata cand m-am trezit din cauza unui "sut" intre coaste Dormeam pe spate...Dragul de el, pesemne ca nu statea bine. Am schimbat pozitia si am adormit la loc. Nu stiu cum dormiti voi, dar eu ma tot trezesc pe spate. Stiu ca nu e bine, dar ma misc involuntar in somn.
Ieri am fost al control pentru coltura de col, nu a durut deloc, nu am avut sangerari. Chiar m-am gandit la tine, Bubu...
Bebe creste ca o floricica, are 2500 gr la 33 saptamani - Onutz, daca nu ziceai ca si la tine a fost la fel imi faceam griji ca e prea dodolotz
In orice caz m-am lamurit cum e cu echografele astea. Saptamana trecuta imi faceam griji ca au iesit restul masuratorilor prea mari fata de femur, mai tineti minte? Ei, ieri am fost la echograful de la cabinet - nici urma de discrepanta! Intr-adevar, femurul si humerus-ul sunt cu cateva zile mai mici, dar e in grafic. Asa ca nu va faceti griji, cred ca marja de eroare e destul de mare la masuratori.
Doura - sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa! Cum sarbatoriti de ziua ei?
Mami de 2 - nici eu nu am dureri, ma simt bine si in puteri. De data asta nu m-am umflat deloc. Daca la prima sarcina aveam mainile si picioarele ca niste cartofi, acum sunt OK. In fiecare zi testez sa vad daca pot sa scot verigheta!
Iulia - si eu intentionez sa mai merg trei saptamani la servici, pana prin 16 noiembrie. Noi suntem pe aceeasi lungime de unda!

Va pup, sa aveti o zi calduroasa

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Mark 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, manechinele

La multi ani, Misso!!!

Sa cresti mare si frumoasa!!!

Bubu, de cand cu laptopul e mai greu cu cititul
Andie, mie mi-a zis dr sa-l sun urgent daca ajunge tensiunea la 14/9.
Dannnah

Nu-mi vine sa cred ca odiseea noastra a preluat stafeta, desi ne mandrim deja cu cativa bebelusi...

Eu simt ca sunt pe cale sa ma arunc din avion fara parasuta... Chiar ca parca ieri vedeam dublu pe test

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata!

Mi-ati luminat ziua cu comentariile voastre si chiar aveam nevoie ca azi e asa intunecat la noi de nu poti sta fara bec aprins de vrei sa faci ceva.
Si eu ma vait ca baba Dar mai am putin si gata. Atunci vin alte greutati...frumoase. Azi stau iar mai mult la pat, ca nu are rost sa risc acuma pe ultima 100 m sa ajung mai repede. Mama negocia ieri cu bebe sa nu vina mai repede ca a apucat sa-si bage concediu abia incepand cu miercuri
Maine dimineata ma internez, asa ca sa nu va speriati daca nu ajung sa va mai raspund. Abia poimaine e marele eveniment si oricum va anunt imediat ce sunt in stare sa trimit mesaj

proaspetelor mamici de sept-oct pt mesajul atat de frumos trimis! Sa va creasca minunile frumoase, sa va bucurati o viata-ntreaga de ele!

Eu dorm pe ce parte ma lasa Sofi, ca nu-i convine tot timpul sa stau pe stanga si ma apuca niste contractii de Asa ca nu ma mai stresez cu chestia asta de vreo 2 saptamani. Plus ca mamelor noastre nimeni nu le-a zis sa nu stea pe o parte sau alta si de-asta tot am iesit oameni normali

Angelique - nu te ma stresa cu greutatea aia. Vi-am mai spus eu ce erori se dau la masuratorile astea. Si daca medicul zice ca n-ai de ce sa te ingrijorezi, atunci ? Stai cuminte, bucura-te de burtica si nu te mai stresa

pe toate

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Neatza

Si eu m-am culcat pe la 2 si ceva dar e bine ca am dormit pana la 9 cu mici treziri.Din cauza drumului de ieri nu prea pot merge nici la baie ca iar am contractii si dureri de burtica,deci stau numai in pat astazi.Si colac peste pupaza am o durere ingrozitoare de cap si imi curge nasul
In legatura cu greutatea lui bebe incerc sa nu ma stresez desi nu pot dar vineri cand voi merge la dr. am sa vorbesc sa vedem ce zice.

La multi ani Mayssa sa cresti mare si frumoasa,sa iti bucuri parintii in fiecare zi si sa ai grija de surioara ta mai mica

Fetele de la odiseea sept-oct foarte emotionant mesajul,si voi sa aveti parte de copii cuminti,mancaciosi si cu cati mai putini colici.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

HAI GINA
HAI CAMITU

LA MULTI ANI, MAYSAA Sa ai tot binele din lume si o copilarie de vis!

Foarte emotionant mesajul fetelor de la sept.oct 2012.
Multumim! Sa va creasca mari boboceii si sa va bucurati de ei!
Sa dea D-zeu sa predam si noi stafeta cu bine!

Am devenit si eu baba plangacioasa asa pe final, ca prea m-am laudat eu ca n-am nici o treaba Noroc ca am prins smecheria de la BUBU si dorm, ma scuzati, in fund, ca altfel simt ca ma inec cu acid. E clar ca buburuzul nu mai are loc, ca impinge si in jos si in sus

37+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Eu inca dorm foarte bine, chiar 10-12 ore(cu pauze de pipi) . Solutia mea consta in nr de perne: 2 sub cap ca sa ma tina ridicata si inca doua care sa ma tina fixata intr-o parte, daca pic cu burta in sus (si asa pic ca nu ma lasa deloc ca stau pe nicio parte fi-miu) stau rezemata de perna si cumva intr-o rana deci nu chiar cu fata in sus (am dureri de burtica daca dorm in pozitia aia si o simt ca amorteste). Mai prost e pt sot care nu prea mai are loc de cele 4 perne ale mele :)))

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput