Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Doura sa iti traiasca printesa si sa creasca mare si sanatoasa!

Multumim fetelor de la odiseea de sept-oct pt mesajul emotionant, sa fie tot pruncii sanatosi si norocosi!

Eu am avut o noapte grea, Robin a luat ceva virus si mi-a tusit toata noaptea cu voma si febra catre 40. Nu m- am odihnit mai deloc dar ma tot gandeam sa nu cumva sa ma apuce nasterea ca ce ma fac cu pruncul bolnav. Azi nu m-am dus la lucru sa stau acasa cu el, in continuare tuseste si vad ca acuma il iau frisoanele alea de febra. Mi-e groaza pana la primavara ce mai avem de tras...

Sanatate tuturor!!!!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 38 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Wow, ce emotionant mesajul mamicilor de la odiseea sept-oct! mi-au dat lacrimile si cred ca incet, incet realizam cat de putin mai este! cel putin eu!!!
HAI GINA2!!
HAI CAMITU!!
Doamne ajuta sa nasteti usor si sa aveti bebeii sanatosi!!!
Doura printesei tale! sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Angelique greutatea e relativa! eu zic sa nu te panichezi din cauza asta!mai bine vezi ce faci cu durerea de cap si cu nasucul!
va pupacesc pe toate si revin mai pe seara cu noutati de la eco!!!

Mica 32+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Foarte frumos mesajul fetelor de la odiseea septembrie-octombrie!

Camitu Nastere usoara!

Aschiutza am primit si eu reteta pentru centura, am ajuns si la Sanitäthaus si vineri primesc centura...sa vedem cat o sa ajute. Dr nu mi-a prescris nimic altceva, mi-a recomandat doar sa incerc sa merg cat mai putin iar in cazul in care durerile se inrautatesc nu se poate face nimic altceva decat declansarea nasterii mai devreme, dar in nici un caz inainte de 35 saptamani. N-as vrea insa sa se ajunga la asta....sa vad ce zice maine si dr de la spital.

In rest trebuie sa merg saptamanal la dr pentru testul antistres si la fiecare 2 saptamani la control. Colul e inchis si lung.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angi, cum arata centura pe care ti-au recomandat-o, stii?

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Aschiutza nasol cu mancarimile de piele de la colestaza.Poate iti prescrie medicul un tratament care sa te ajute.

Ina sanatate puiului mic

Mica te asteptam cu vesti

Gina cred ca ai super emotii,stai o zi in spital si dupa aia te intalnesti cu printesa ta

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

onutz nu stiu, nu o aveau in magazin. O comanda si vineri o primesc. Mi-a masurat bazinul, probabil exista mai multe marimi.
Nici Aschiutza nu o are inca.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna fetelor vad ca pe zi ce trece ne imultim eu sint bine dar azi am tras O SPERIETURA GROZAVA stiti ceam patit am CAZUT IN GENUNCHI SI NOROC CA AM APUCAT SA IMI ARUNC MIINILE IN FATA CA DE NU ERAM PE BURTA ERAM PE TROTUAR VROIAM SA TREC STEADA IAR UITINDUMA DUPA MASINI AM AMETIT SI DIRECT IN GENUNCHI .multumesc la dumnezeu ca nu mi sa intimplat nimic iar bebe misca si e bine mai avem o saptamina si citeva zile pina la termen .MULTE URARI DE BINE BEBELUSILOR SI MAMICILOR CARE AU VENIT PE LUME SI LA CARE URMEAZA PUPICI LA TOATE

mami de Raluca (1.10.2002) si 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Aoleu, Irinaaaa, bine ca nu ai patit nimic
Multumesc pt raspuns, Angi

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca81 spune:

Buna fetelor,

Am fost si eu programata la cezariana pe data de 19 noiembrie.Eu cu somnul nu am probleme dar sunt un pic ingrijorata ca desi maine fac 36 de saptamani nu am facut testul de stres pt bebe,voi la cate saptamani l-ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Irina!!!Ma sperii!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput