Burtici de mai-iunie 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
cocutza2011 spune:
Mycya, sorry, nici nu stiu ce mesaj si nici nu stiu cum se face asta! Pot sa fac inapoi cumva, ma ajuti? Oi fi apasat din greseala pe undeva, mmmmm
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +
mcoca spune:
Mycya, doream sa-ti zic de nu stiu cand ca ai toata admiratia mea cu sportul! Eu nici in timp normal nu fac din astea, acum nu mai vorbesc. Azi dimineata am alergat dupa tramvai si ma asteptam sa ma doare nush ce, dar de fapt totul era ok :).
Vicky si Printzesone
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Mcoca, cred ca stii cine pe cine vaneaza, cine pe cine dezaproba si cine are de fapt o problema. Mycya, uite, citeste mesajele doamnei mcoca de mai jos sa vezi cine de cine se ia de regula: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174280&whichpage=7 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175170&whichpage=1 17+ Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan |
Eu ma refeream strict la mesajul scris in odisee noastra si nu ma interesa exact cine pe cine vaneaza sau mai stiu eu ce...
dar ca tot mi-ai dat sa citesc , am facut-o si sunt de acord cu Mcoca, doar medicul specializat si care ii cunoaste istoricul are dreptul de ai recomanda anumite medicamente in timpul sacinii!!
nu e voie sa ei absolut nimic fara a consulta medicul!!! ori stiu eu prost ?
mami de Andra si 12+
VIOIKA76 spune:
Mycya si eu sunt curioasa cum de reusesti sa te tii de sport si cum faci si cu copilul.
Faci sport cand e la gradi?
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
cocutza2011 spune:
Ok, am vazut pe unde as fi putut apasa.
Mycya, chiar scuze, nu a fost intentionat, eu am o tableta cu ecran tactil, nu am laptop, inca il negociez, din greseala am atins vreun butonel de acolo, doar asa imi explic. Ce tare esti cu timp de analiza, eu abia intru cand doarme Andreea, dar o sa fiu mai atenta sa nu se mai intample, ca se creaza controverse absolut ne necesare.
DenyAnd spune:
Mycya, Vicky, hai va rog eu sa va calmati, uitati de mesajele celea si sa revenim la alea noastre aici. sa va treaca suparicile
Oana, azi am vrut sa ma duc la spital, dar uite ca sotul azi a iesit la job. Ieri a fost free day pt el ca a nins si nu ai ce lucra in "gradina" cu zapada pe iarba. Nah, nici azi nu s-a putut cu munca din cauza ca e gheata de s-a enervat al meu ca vroia sa vina val-vartej acasa si sa plecam de aici ca la anul nu mai vine. Nu suporta sa lucre cu oameni nesimtiti si iresponsabili. Si sefii aia nu inteleg ca nu se poate lucra cu gheata asta pe iarba? Uffff, cu greu l-am calmat yo si sa ramana acolo, cam depindem de acest job. In zilele de azi si asa greu se gaseste un loc de munca bun.
Sper sa ma duc curand la spital pt programare, saptamana asta treb neaparat. Mi-e teama daca o sa pot cu programarea ca nu am decat 1 consultatie notata pe carnetelul ala. Ca tu zici dupa a doua eco te duci la spital. Sau asta nu are legatura? Important e sa ai numai carnetelul cu tine si atat? Va trebuie sa le arat si E-cardul? cica sa platesc in avans cu e-cardul. Sau cum e aici?
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
cocutza2011 spune:
Eu urasc tableta asta, e buna in calatorii sa ti copilul ocupat, la drum lung, in rest as da orice sa am un laptop. E super inconfortabila, si te dor si ochii si mai bati si aiurea :). Trebuie sa negociez cu mosu, laptopul ala.
Ele spune:
Fetelor eu am 3 ani si de facut sport acasa , la ora 8 seara cu laptopul in fata.
Copila e la tv sau invarte cate ceva. Si ea si sotul ma trimit a sport cand ma vad agitata. E lucru care ma calmeaza, imi da stare de bine ,de ma simt si frumoasa si desteapta. ..iar modesta se intelege.
Elena & Denisa
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocutza2011 Eu urasc tableta asta, e buna in calatorii sa ti copilul ocupat, la drum lung, in rest as da orice sa am un laptop. E super inconfortabila, si te dor si ochii si mai bati si aiurea :). Trebuie sa negociez cu mosu, laptopul ala. Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 + |
Oana, gasesti multe laptopuri ieftine la bazar.at sau willhaben. Noi am gasit 2 laptopuri prin aceste "piete", numai la 150 de euro fiecare. Unul mare si altul mic.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s